Dé Scheidings Mediator

T 085 019 3300
E contact@descheidingsmediator.nl

Mediation in Amsterdam

Professionele hulp bij scheiding

Een scheiding is een moeilijke periode van verdriet en onzekerheid over de toekomst. Een scheidingsmediator kan helpen om het proces zo goed, snel en effectief mogelijk te laten verlopen. Hoewel er meerdere manieren zijn, is mediation (in Amsterdam en omstreken) in nagenoeg alle gevallen de beste oplossing. Dit zorgt ervoor dat u op een nette en snelle manier uit elkaar kunt, zodat u beiden aan een nieuwe toekomst kunt beginnen.

Angelique van Nistelrooij

Mediator Amsterdam
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen? Direct contact

Waarom kiezen voor mediation?

Vooral wanneer er kinderen in het spel zijn, is mediation de beste oplossing wanneer u gaat scheiden in Amsterdam. Mediation zorgt ervoor dat u beiden de rol van ouder invulling kunt blijven geven. Samen komt u tot afspraken en oplossingen die goed werken voor de kinderen, en natuurlijk ook voor uzelf en uw ex-partner. De overstap naar co-ouders wordt door mediation in Amsterdam gemakkelijker.

Ook voor u en uw ex-partner is mediation is een goede keuze. Zo wordt er gekeken naar de belangen van uw beiden, en gaat u onder begeleiding van de mediatior in gesprek om tot oplossingen te komen waar u beiden vrede mee heeft.

Hoe gaat het in zijn werk?

U komt doorgaans samen naar de mediation sessies in Amsterdam, dus niet apart. Overigens is het ook mogelijk dat de mediator naar u thuis komt. Ook dan bent u bij voorkeur beiden aanwezig. In de eerste (gratis) afspraak maakt u kennis met Angelique van Nistelrooij, uw mediator. Tevens wordt besproken hoe het mediation traject eruit komt te zien en worden de meest prangende vragen alvast beantwoord. Ook de kosten worden duidelijk in beeld gebracht, zodat u weet waar u aan toe bent.

In de vervolgafspraken (doorgaans één of twee) worden de financiën, woning en eventuele kinderen besproken. U vertegenwoordigt uw eigen belangen, en door mediation wordt hier een middenweg in gevonden.

Plan een gratis mediation afspraak in Amsterdam

Uiteindelijk is de beslissing om te gaan scheiden erg moeilijk, en vaak het begin van een onzekere en verdrietige periode. Mediation in Amsterdam kan helpen. Neem contact op voor een gratis gesprek met mediator Angelique van Nistelrooij en laat u informeren.

Vind een mediator voor een
gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode