Esther van Diepen

Strengweg 34
1969MG Heemskerk

T 023 201 3955
E [email protected]

Mediator Haarlem

Esther van Diepen

  • Strengweg 34
  • 1969MG Heemskerk
025 130 1699 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Gesprekslocaties in de buurt
Heemskerk (13km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Scheidingsbemiddelaar Esther van Diepen

Wat u van Esther van Diepen als scheidingsmediator in Haarlem mag verwachten

Professionele begeleiding bij echtscheiding met aandacht voor de zakelijke kant, de bijbehorende emoties én de kinderen. Dat is in één zin wat u van mij als scheidingsmediator in Haarlem mag verwachten. In mijn ogen is het belangrijkste doel van mediation dat cliënten in staat worden gesteld om samen goede afspraken voor de toekomst te kunnen maken. Afspraken waarvan alle betrokkenen ook daadwerkelijk weten wat de consequenties zijn. De nadruk ligt op wat er voor beide partijen nodig is om weer verder te kunnen na de scheiding, zowel op emotioneel als financieel gebied. Kunt u mijn hulp gebruiken bij uw echtscheiding in Haarlem? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Esther van Diepen

Uw mediator in Haarlem

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Het helpen van mensen op belangrijke momenten in hun leven, loopt als een rode draad door mijn carrière. Jarenlang heb ik dat gedaan als financieel planner bij een van de grote banken in Nederland. Een scheiding is zo’n belangrijke gebeurtenis, waarbij mijn drive volledig tot zijn recht kwam. Tijdens mijn laatste jaar bij de bank heb ik meegedaan aan de pilot Vakspecialist Scheiden. Dat was een leerzaam jaar, waarin ik erachter kwam dat ik het nog mooier vind om mensen ‘aan de voorkant’ van het scheidingstraject te helpen. Daar waar mensen er zelf niet uitkomen, wil ik helpen bij het maken van afspraken. 

Enkele jaren geleden heb ik daarom gekozen voor het vak van mediator. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en mag mijzelf MfN-geaccrediteerd familiemediator noemen. Sinds begin 2019 heb ik een eigen praktijk en zet ik mijn fiscale en financiële kennis in om mensen in Haarlem en omgeving te begeleiden bij hun echtscheiding. Omdat ik kwaliteit erg belangrijk vind, zorg ik dat continu op de hoogte blijf van de laatste wet- en regelgeving omtrent echtscheiding. Ik volg regelmatig cursussen om mijn kennis op peil te houden en mijn kwaliteiten als mediator verder aan te scherpen. 

Echtscheiding in Haarlem met een lach en een traan

De fiscale en financiële kennis die ik in bijna drie decennia bij de bank heb opgedaan, stel ik altijd beschikbaar aan mijn cliënten in Haarlem. Zodoende zijn zij in staat om goed geïnformeerd keuzes voor de toekomst te maken.

Mijn kracht is dat ik snel kan schakelen tussen de zakelijke kant van de scheiding en de emoties die daar bij horen. Ik hanteer een zakelijke insteek, maar maak een mediation altijd wel heel persoonlijk. Bij mij is er ruimte voor een lach en een traan. 

Kinderen bij echtscheiding in Haarlem

Ook wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, kan ik als mediator het verschil maken. Een echtscheiding is vaak erg pittig voor kinderen. Daarom is het belangrijk dat het ouderschapsplan vooral in hun belang wordt opgesteld. Ik probeer de ouders dan ook altijd door de ogen van de kinderen naar het plan te laten kijken. Zo heb ik een stel begeleid dat graag vier wisselmomenten per week wilde plannen, vooral omdat zij het zelf erg moeilijk vonden om de kinderen langer te moeten missen. Nadat ik ze gevraagd heb om zich in de kinderen te verplaatsen en te bedenken welk gevoel al die wisselmomenten met zich mee zouden brengen, hebben ze hun plan toch maar aangepast tot een praktischer schema. 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een echtscheidingsproces is vrijwel altijd een moeilijke en hectische periode. Toch vinden veel mensen het belangrijk om met zorg voor elkaar uit elkaar te gaan. Bent u bereid om daar samen aan te werken, dan is mediation een ideale oplossing. Mag ik u daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen 025 130 1699
Interessante artikelen
025 130 1699 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen