Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Aalsmeer

Sanne Visser

  • Hoofdweg Oostzijde 640
  • 2132MK Hoofddorp
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Hoofddorp (6km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Amstelveen (9km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Haarlem (15km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat u van scheidingsmediator Sanne Visser mag verwachten

Mijn naam is Sanne Visser en als scheidingsmediator in Aalsmeer help ik graag om jullie huwelijk waardig af te ronden. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk dat is en hoe goed het voelt. Jullie kunnen een kort en intensief mediationtraject verwachten, waarbij we snel tot de kern komen. Daarin is er aandacht voor alle financiële, fiscale en juridische aspecten, maar ook voor de emotionele kanten van de echtscheiding. Kunnen jullie mijn hulp bij echtscheiding in Aalsmeer gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Aalsmeer

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Goed voorbeeld doet goed volgen. Ik kom uit een gezin van gescheiden ouders en mijn vader en moeder zijn na de scheiding altijd goed met elkaar om blijven gaan. Toen mijn ex-man en ik enkele jaren geleden besloten om een punt achter ons huwelijk te zetten, hebben we nadrukkelijk geprobeerd om het goed te blijven doen voor onze twee dochters. Dat is gelukt. Nog elke dag ben ik trots als ik zie hoe weinig stress ze hebben ervaren van onze scheiding.

Die ervaring wens ik meer mensen die gaan scheiden toe. Ik heb daarom besloten om mij te specialiseren in het vak van mediator en mensen in Aalsmeer te helpen om hun scheiding zo goed en prettig mogelijk te regelen. Ik heb diverse opleidingen gevolgd en mag mijzelf onder meer MfN-familiemediator noemen.

Goed geregelde echtscheiding in Aalsmeer

Scheidingsmediation verloopt altijd volgens min of meer vaste patronen, maar vanzelfsprekend hanteert iedere mediator zijn of haar eigen stijl. Ik ga voor een kort en intensief mediationtraject, waarbij ik de scheiding benader vanuit de persoonlijke situatie van de mensen zelf. Jullie belangen en wensen staan dus voorop. Ik probeer om snel tot de kern te komen, maar daarbij vraag ik wel totale eerlijkheid en openheid en de inzet om er écht samen uit te komen. Dat kan soms best confronterend en emotioneel zijn, maar het gebeurt niet voor niets. Om de scheiding goed te kunnen verwerken is het immers belangrijk dat emoties besproken worden en een plek krijgen.

Ook het zoeken naar oplossingen voor alle financiële, juridische, fiscale en praktische vraagstukken gaat makkelijker wanneer de emoties rondom het verbreken van de relatie enigszins naar de achtergrond geraakt zijn. Samen gaan jullie in gesprek om afspraken te maken over bijvoorbeeld de eigen woning, de pensioenen en de bezittingen.

Die afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. Op die manier zijn jullie verzekerd van een goed geregelde echtscheiding in Aalsmeer.

Aandacht voor kinderen bij echtscheiding

Dat het belang van kinderen bij echtscheiding in Aalsmeer voor mij voorop staat, zal gezien het voorgaande geen verrassing zijn. Ik streef ernaar dat de impact van de scheiding voor de kinderen zo beperkt mogelijk wordt en dat jullie relatie als ouders stevig overeind blijft. Ik geef bijvoorbeeld advies over de omgang met de kinderen en ik help jullie bij het maken van goede en haalbare afspraken voor de toekomst. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is vrijwel altijd een nare gebeurtenis. Maar hoe jullie het proces doorlopen en er later op terug kunnen kijken, hebben jullie voor een belangrijk deel zelf in de hand. Mediation is bij uitstek een geschikte manier om in goed onderling overleg een stevige basis voor de toekomst te leggen. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken bij echtscheiding in Aalsmeer? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser