Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Aalten

Renata Vermeulen

  • F.N. Deurvorststraat 43
  • 7071BG Ulft
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Ulft (14km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Doetinchem (20km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat mag u van Renata Vermeulen als mediator regio Aalten verwachten?

Hebben u en uw (ex)partner kinderen? Dan is het van essentieel belang dat de kinderen met beide ouders een gezond contact op kunnen bouwen en dat zij van beide ouders kunnen blijven houden. In een ouderschapsplan leggen wij de basis voor het ouderschap vast. Het is een vastgesteld plan, waar afspraken gemaakt worden over zaken omtrent de omgangsregeling, financiën en opvoedingsvraagstukken. Als de kinderen oud genoeg zijn, is het mogelijk om hen bij het opstellen van het ouderschapsplan te betrekken. De kinderen ervaren namelijk minder problemen inzake de scheiding, als zij serieus genomen worden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Aalten

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Renata Vermeulen?

Door mijn jarenlange ervaring als gespecialiseerde familiemediator kan ik u, vanaf de scheidingswens tot in de toekomst, helpen om uw ouderschap invulling te geven. Als professionele en betrokken scheidingsmediator in Aalten, is uw scheiding én ouderschap bij mij in goede handen.

In een scheiding spelen veel emotionele en feitelijke aspecten op. Met beide aspecten bied ik jullie de juiste begeleiding als uw scheidingsbegeleider. Naast het bieden van de begeleiding betreft de emotionele en feitelijk aspecten, loods ik jullie als scheidingsmediator in Aalten door alle moeilijke vraagstukken. Heeft u vragen rondom de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen, de verdeling van de pensioenen, de verdeling van een eventueel bedrijf en het opstellen van een eerlijke alimentatie? Samen maken wij concrete afspraken die we opstellen in een convenant. Ondanks dat de afspraken in juridische taal worden vastgesteld, worden deze in begrijpelijke taal aan u uitgelegd.

Hoe verder na de scheiding?

Mijn begeleiding als scheidingsmediator in Aalten stopt niet bij het ondertekenen van de benodigde papieren. In de praktijk blijkt het vaak te zijn dat het uitwerken van de ideeën tijdens het mediationproces moeilijker is dan gedacht. Ik help u, als scheidingsbemiddelaar, in het transformatieproces van ex-partner naar collega in het ouderschap voor de kinderen. 

Dit realiseren wij door genoeg tijd uit te strekken voor het rouwproces én door op regelmatige basis het ouderschapsplan te raadplegen en bij te sturen, indien dit nodig is.

Wat motiveert mij?

Het blijkt vaak dat kinderen de dupe worden van een echtscheiding. Ouders zijn ook maar mensen met hun eigen emoties, wensen en belangen. Als scheidingsmediator in Aalten wil ik mij inzetten voor de belangen van de ouders, maar ook zeker voor de belangen van de kinderen. Ik heb er als bemiddelaar bij scheiding alle begrip voor dat het als ouder moeilijk is om constant de belangen van de kinderen voorop te stellen. Zowel de kinderen als jullie verdienen dat het beste resultaat voor alle partijen behaald wordt. Deze hulp bied ik u als mediator graag.

Maak vrijblijvend en gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Aalten

Hebben u en uw partner besloten om uw relatie te beëindigen of om een scheiding aan te vragen? Neem dan contact met mij op voor een eerste kennismakingsgesprek. Een afspraak kan indien gewenst ook op zaterdag of in de avonden plaatsvinden. Het eerste gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Pas als de ontmoeting voldoende vertrouwen opgewekt heeft om met elkaar verder te gaan, zullen wij samen een verdere planning bespreken. Ik kan u een inschatting geven van de totale kosten van de scheiding, afhankelijk van uw wensen en belangen.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen