mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Abcoude

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Startbaan 8
  • 1185XR Amstelveen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amstelveen (8km)
Startbaan 8, 1185XR Amstelveen
Bussum (12km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (14km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat mag u van mr. Gabriëlle Gijsberts, als uw scheidingsmediator regio Abcoude, verwachten?

Wanneer partners besluiten om de relatie te willen beëindigen, dan kom er veel op hen af. Ondanks dat er veel geregeld dient te worden, is het een zeer emotionele tijd. Indien er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, maakt dat de scheiding nóg complexer. Naast regelingen rondom diverse financiële aspecten en de woonsituatie, dienen er ook afspraken gemaakt te worden inzake de omgang en zorg voor de kinderen. Als scheidingsmediator in Abcoude zorg ik ervoor dat de afspraken toekomstgericht zijn, daarbij bied ik mijn cliënten structuur en houvast. Als mediator bied ik u en uw (ex-)partner graag de ruimte voor emoties. In het stappenplan leggen we alle relevante zaken vast die tijdens een scheidingsproces aan bod komen. Ik ben geregistreerd MfN Registermediator alsook Familie mediator. Daarnaast heb ik een achtergrond in de advocatuur, waardoor ik als scheidingsbemiddelaar over veelomvattende juridische kennis beschikt. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Abcoude

Wie is Gabriëlle?

Een echtscheiding is voor de meeste mensen één van de moeilijkste periodes in hun leven. Als scheidingsmediator in Abcoude vind ik het geweldig om mensen tijdens een scheiding verder te helpen, zodat zij gelukkiger worden wanneer zij hun scheiding goed afgerond hebben. Door het creëren van heldere afspraken voor de toekomst, vermindert de onzekerheid en wordt er weer vertrouwen in de toekomst gecreëerd. Hierbij is het niet alleen belangrijk om de relatie die er was in acht te houden, maar ook om de verbinding te vinden die ervoor zorgt dat u en uw (ex)partner verder kunnen naar een goede toekomst.

Begeleidende rol van de mediator

Voordat ik mij ben gaan specialiseren in mediation, ben ik werkzaam geweest als avocate. Ik ken daarom ook de andere kant van het proces, waarbij een scheiding iets minder soepel verloopt. Tevens beschik ik hierdoor over juridische kennis die u kan helpen bij het maken van de beste afspraken. Bij mediation benut ik al mijn kwaliteiten uitstekend, en kan ik u optimaal bijstaan in het regelen van uw scheiding. 

Als scheidingsmediator in Abcoude begeleid ik mijn cliënten door hen van A tot Z te helpen met de afhandeling van de scheiding. U heeft geen andere specialisten nodig.

Neem vrijblijvend contact op met Dé Scheidings Mediator in Abcoude

U kunt contact met mij opnemen als u geïnteresseerd bent in een eerste kennismaking. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik mijn werkwijze toelichten en zal ik u meer vertellen over mediation. Bij de kennismaking is het belangrijk dat u een klik ervaart en dat het voor u goed voelt. Als het voor u goed voelt, dan gaan we samen aan de slag.

Wilt u een scheiding aanvragen, maar bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend eerste gesprek. Ik sta graag, als mediator in Abcoude, voor u klaar.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts