Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Abcoude

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat mag u van Wendy Schoegje, als uw scheidingsmediator regio Abcoude, verwachten?

Wanneer partners besluiten om de relatie te willen beëindigen, dan kom er veel op hen af. Ondanks dat er veel geregeld dient te worden, is het een zeer emotionele tijd. Indien er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, maakt dat de scheiding nóg complexer. Naast regelingen rondom diverse financiële aspecten en de woonsituatie, dienen er ook afspraken gemaakt te worden inzake de omgang en zorg voor de kinderen. Als scheidingsmediator in Abcoude zorg ik ervoor dat de afspraken toekomstgericht zijn, daarbij bied ik mijn cliënten structuur en houvast. Als mediator bied ik u en uw partner graag de ruimte voor emoties. In het stappenplan leggen we alle relevante zaken vast die tijdens een scheidingsproces aan bod komen. Ik ben zowel geregistreerd MfN Registermediator alsook Register Financieel Echtscheidingadviseur Particulier (RFEA), hierdoor beschik ik als scheidingsbemiddelaar over veelomvattende kennis rondom financiële, fiscale en juridische aspecten die tijdens een echtscheiding ter zake komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Abcoude

Wie is Wendy Schoegje?

Een echtscheiding is voor de meeste mensen één van de moeilijkste periodes in hun leven. Als scheidingsmediator in Abcoude vind ik het geweldig om mensen tijdens een scheiding verder te helpen, zodat zij gelukkiger worden wanneer zij hun scheiding goed afgerond hebben. Door het creëren van heldere afspraken voor de toekomst, vermindert de onzekerheid en wordt er weer vertrouwen in de toekomst gecreëerd. Hierbij is het niet alleen belangrijk om de relatie die er was in acht te houden, maar ook om de verbinding te vinden die ervoor zorgt dat u en uw (ex)partner verder kunnen naar een goede toekomst.

Begeleidende rol

Voordat ik mij ben gaan specialiseren in mediation, ben ik werkzaam geweest bij een bank. Daar beschikte ik over de functie teamleider. Tijdens mijn werk als teamleider ontdekte ik mijn passie voor het begeleiden en coachen. Daarbij kwam mijn cijfermatig inzicht goed van pas. Bij mediation benut ik beide kwaliteiten uitstekend.

Als scheidingsmediator in Abcoude begeleid ik mijn cliënten door hen te helpen met de afhandeling van de scheiding.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Abcoude

U kunt contact met mij opnemen als u geïnteresseerd bent in een eerste kennismaking. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik mijn werkwijze toelichten en zal ik u meer vertellen over mediation. Bij de kennismaking is het belangrijk dat u een klik ervaart en dat het voor u goed voelt. Als het voor u goed voelt, dan gaan we samen aan de slag.

Bent u benieuwd naar de kosten van scheiding en wilt u een scheiding aanvragen? Neem dan contact met mij op. Ik sta graag voor u, als mediator in Abcoude, klaar.

Interessante artikelen