Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Gabriëlle?

Een echtscheiding is voor de meeste mensen één van de moeilijkste periodes in hun leven. Als scheidingsmediator in Abcoude vind ik het geweldig om mensen tijdens een scheiding verder te helpen, zodat zij gelukkiger worden wanneer zij hun scheiding goed afgerond hebben. Door het creëren van heldere afspraken voor de toekomst, vermindert de onzekerheid en wordt er weer vertrouwen in de toekomst gecreëerd. Hierbij is het niet alleen belangrijk om de relatie die er was in acht te houden, maar ook om de verbinding te vinden die ervoor zorgt dat u en uw (ex)partner verder kunnen naar een goede toekomst.

Begeleidende rol van de mediator

Voordat ik mij ben gaan specialiseren in mediation, ben ik werkzaam geweest als avocate. Ik ken daarom ook de andere kant van het proces, waarbij een scheiding iets minder soepel verloopt. Tevens beschik ik hierdoor over juridische kennis die u kan helpen bij het maken van de beste afspraken. Bij mediation benut ik al mijn kwaliteiten uitstekend, en kan ik u optimaal bijstaan in het regelen van uw scheiding. 

Wat anderen over Mediator Abcoude zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen
10 december 2023

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Goede uitleg, begeleiding en een veilige omgeving

De aanleiding van de samenwerking is natuurlijk niet leuk, maar Esther heeft ons prima begeleid, voors en tegens goed uitgelegd en we zijn in goed overleg tot een bevredigend eindresultaat gekomen.
Menno Klipp uit Koog aan de Zaan

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

Als scheidingsmediator in Abcoude begeleid ik mijn cliënten door hen van A tot Z te helpen met de afhandeling van de scheiding. U heeft geen andere specialisten nodig.

Neem vrijblijvend contact op met Dé Scheidings Mediator in Abcoude

U kunt contact met mij opnemen als u geïnteresseerd bent in een eerste kennismaking. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik mijn werkwijze toelichten en zal ik u meer vertellen over mediation. Bij de kennismaking is het belangrijk dat u een klik ervaart en dat het voor u goed voelt. Als het voor u goed voelt, dan gaan we samen aan de slag.

Wilt u een scheiding aanvragen, maar bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend eerste gesprek. Ik sta graag, als mediator in Abcoude, voor u klaar.