Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Alkmaar

Annette Lenderink

  • Jan Ligthartstraat 1
  • 1817MR Alkmaar
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alkmaar (0km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Castricum (11km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Schagen (16km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Wat scheidingsmediator Annette Lenderink voor u kan betekenen

Heeft u besloten om te gaan scheiden en wilt u een vechtscheiding voorkomen? Wilt u goedkoper uit zijn dan bij een advocaat? Wilt u het belang van de kinderen voorop stellen en een fijne relatie met hen behouden? Als het antwoord op een of meer van deze vragen ‘ja’ luidt, dan help ik u graag. Mijn naam is Annette Lenderink en ik ben scheidingsmediator in Alkmaar. Ik begeleid stellen die besloten hebben om te gaan scheiden, bij de afronding van hun huwelijk. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u graag meer over wat ik met scheidingsmediation voor u kan betekenen. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Alkmaar

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Snel geregeld
Betrokken , duidelijk en snel geregeld Jolanda , Alkmaar 24-06-2022
Top keuze
Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan. Lex van Dijk, HEILOO 06-04-2022
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021

Maak kennis met Annette Lenderink

Als kind van gescheiden ouders kan ik mij goed inleven in mijn cliënten. De scheiding van mijn vader en moeder en de daaropvolgende verhuizing met mijn moeder en broers kan ik mij nog als de dag van gisteren herinneren. Ik was 6 jaar oud en begreep er niks van. Ik zag mijn vader amper en voelde het verdriet van mijn moeder. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode. Nu, bijna een halve eeuw later, motiveert die ervaring mij nog altijd om scheidende partners zo goed mogelijk te begeleiden. Ik ben te omschrijven als een nieuwsgierige en gevoelige doorzetter met veel levenservaring. Ik bied graag een luisterend oor en ga een moeilijk gesprek niet uit de weg.

Emoties en kinderen bij echtscheiding in Alkmaar

Een echtscheiding is vrijwel altijd een emotionele periode. U worstelt met verdriet, boosheid, teleurstelling en/of en wanhoop. U heeft veel vragen en weet niet waar u moet beginnen. Ik weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat er voldoende aandacht is voor die emoties. Tijdens de mediation in Alkmaar is er dan ook voldoende ruimte om gevoelens onder woorden te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat de emotionele schade van een echtscheiding op die manier beperkt kan worden.

Dat laatste is natuurlijk extra belangrijk wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Kinderen horen op de eerste plaats te komen, maar door de onzekere situatie waar u in zit, is het lastig om in het belang van jullie kinderen beslissingen te maken. Een mediator kan daarbij helpen. Tijdens de mediation bij echtscheiding in Alkmaar gaan jullie met elkaar in gesprek, in plaats van via een advocaat. Daardoor blijft de relatie als ouders beter in stand, wat belangrijk is voor de toekomst. Jullie maken samen afspraken, die we vastleggen in een ouderschapsplan.

Duidelijke afspraken bij echtscheiding in Alkmaar

Vanzelfsprekend komt de financiële, fiscale en juridische afwikkeling van jullie scheiding aan bod. Ik maak een berekening van de alimentatie en een vermogensopstelling en schrijf het convenant. Tijdens de mediation in Alkmaar gaat het er niet om wie er juridisch gezien gelijk heeft, maar om afspraken waar jullie allebei achter staan. Ik zorg ervoor dat de communicatie hersteld wordt en neem de tijd om alles wat van belang is te bespreken. Ieders behoeften, zorgen en wensen komen op tafel. De door jullie gemaakte afspraken leggen we vast in een echtscheidingsconvenant.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

De mediation start altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie besluiten of ik de juiste persoon ben om jullie te begeleiden tijdens de scheiding. Dat geldt ook andersom. Voor een succesvolle mediation is het ook voor mij belangrijk dat we bij elkaar passen. Naam daarom contact op via Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink