Elma Schouten

Hengelosestraat 100
7514AK Enschede

T 054 120 1557
E [email protected]

Mediator Almelo

Elma Schouten

  • Hamerstraat 10
  • 7556MZ Hengelo
054 120 1557 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Hengelo (13km)
Hamerstraat 10, 7556MZ Hengelo
Oldenzaal (18km)
Titus Brandsmastraat 7, 7572CE Oldenzaal
Enschede (21km)
Hengelosestraat 100, 7514AK Enschede
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Elma Schouten

Wat u van mij, Elma Schouten, als scheidingsmediator regio Almelo mag verwachten

Een scheiding is niet zomaar iets waartoe men lichtzinnig besluit, want er gaat vaak heel wat aan vooraf. Wanneer u en uw partner hebben besloten om te gaan scheiden, dient er veel geregeld te worden. Als uw mediator in Almelo kan ik u structuur bieden en alle zaken die geregeld moeten worden duidelijk in kaart brengen. De echtscheidingsovereenkomst en het ouderschapsplan leg ik vast en daarnaast maak ik berekeningen wat betreft de kinderalimentatie, (eventuele) partneralimentatie en de vermogensverdeling. Om tot deze afspraken te komen, voeren we gesprekken welke ik als scheidingsbemiddelaar zal begeleiden. Ik help u graag naar een nieuwe start als collega-ouders of ex-partners.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elma Schouten

Uw mediator in Almelo

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met uw mediator

Als scheidingsmediator in Almelo probeer ik een veilige sfeer te creëren voor een eerlijk en open gesprek waar jullie de inhoud van bepalen. Mijn doel is om jullie onderlinge communicatie te herstellen en dat er duidelijkheid ontstaat over hoe jullie verder willen. Voor mij zijn empathie, luisteren, integriteit en respect de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

Aangezien een scheiding vaak ingewikkeld is en vele verschillende aspecten kent, heb ik besloten om mij in al deze aspecten op te laten leiden en in 2015 startte ik mijn scheidingspraktijk. Wordt de scheiding complex, dan zal ik als SCHIP mediator helpen om de communicatie te herstellen en afspraken te maken.

Scheiden, wat nu?

Naast MfN Familiemediator en MfN register mediator vind ik het belangrijk dat ook kinderen gedurende de scheiding een stem kunnen krijgen. Niet alleen de emotionele en juridische kanten van scheiding, maar ook de fiscale en financiële aspecten zijn bij mij in goede handen. Als scheidingsbegeleider heb ik ervoor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen. Hierdoor kan ik alle facetten van scheiding goed begeleiden. 

Als scheidingsmediator in Almelo word ik er blij van als mijn cliënten het gevoel hebben dat ze goed gehoord en geïnformeerd zijn en op basis daarvan een goede keuze hebben kunnen maken.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Almelo

Bent u benieuwd naar de kosten van scheiding of wilt u een scheiding aanvragen en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan ook in de avonden of in het weekend plaatsvinden. De kennismaking en de mediationgesprekken vinden doorgaans bij u thuis plaats, maar indien dat niet mogelijk is kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken.

Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ongeveer 2 uur. Tijdens de kennismaking kan ik u meer uitleg geven over mijn werkwijze en kunnen u en uw partner beslissen of ik de juiste persoon ben om jullie gedurende dit proces te begeleiden. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Almelo voor het maken van een afspraak.

Contact opnemen 054 120 1557
Interessante artikelen
054 120 1557 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elma Schouten