Bert le Blanc

Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediation Amersfoort

Bert le Blanc

  • Arnhemseweg 6
  • 3817CH Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (0km)
Arnhemseweg 6, 3817CH Amersfoort
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Bert le Blanc

Wat u van scheidingsmediator Bert le Blanc mag verwachten

Cliënten met een gerust gevoel hun handtekening onder de scheidingspapieren – en de gevolgen daarvan – laten zetten. Dat is bij elke mediation bij echtscheiding in Culemborg weer mijn doel. U mag van mij verwachten dat alles wat ik als scheidingsmediator doe, daaraan bijdraagt. Willen jullie je echtscheiding ook in een rustige sfeer goed regelen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bert le Blanc

Uw mediator in Amersfoort

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Bert le Blanc

Maak kennis met Bert le Blanc

Cliënten omschrijven mij als een goede luisteraar, die altijd rustig blijft en snel doorheeft wat er speelt. Het zit in mijn aard om bemiddelend en conflictoplossend te werk te gaan. Gedurende tientallen jaren heb ik als advocaat en bedrijfsjurist conflicten opgelost, beheersbaar gemaakt en weten te voorkomen. Ook heb ik in die tijd veel kennis opgedaan over juridische en financiële zaken.

Die eigenschappen, vaardigheden, ervaring en kennis zet ik nu in als scheidingsmediator in Amersfoort. Ik ben erg blij dat ik een aantal jaren geleden het advies van een goede vriend heb opgevolgd om mij te richten op een carrière als mediator. Ik vind het geweldig om mensen in staat te stellen om zelf hun conflict op te lossen en goede afspraken te maken over de toekomst.

Jullie echtscheiding in Amersfoort goed geregeld

Dat laatste wil ik natuurlijk ook met plezier voor jullie doen. Ik vertel dan ook graag wat meer over mijn werkwijze. Ik begin altijd met het creëren van een rustige sfeer, waarin jullie allebei de ruimte krijgen om jullie verhaal te doen. Dat gaat vaak gepaard met emoties en die mogen er tijdens de mediation ook zijn. In de loop der jaren heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor het in goede banen leiden van die emoties. Daarnaast zorg ik voor duidelijkheid. Nadat we samen geïnventariseerd hebben wat er allemaal geregeld moet worden, maak ik voor jullie een stappenplan. Op die manier weten jullie precies waar jullie aan toe zijn tijdens jullie echtscheiding in Amersfoort.

Vervolgens gaan we in gesprek over alles wat er geregeld moeten worden. Zaken als de woonsituatie, de verdeling van de bezittingen, pensioenen en alimentatie passeren de revue. Wanneer jullie speciale wensen hebben, dan onderzoek ik voor jullie wat de mogelijkheden zijn. Als de afspraken eenmaal gemaakt zijn en ik die voor jullie heb vastgelegd in het echtscheidingsconvenant, dan lopen we samen de stukken nog eens na.

Daarmee check ik dat jullie je realiseren wat er afgesproken is en wat daar de mogelijke gevolgen van zijn. Op die manier voorkomen we dat er achteraf ellende ontstaat.

Kinderen bij echtscheiding in Amersfoort

Het belangrijkste tijdens een echtscheiding is misschien wel dat de kinderen niet de dupe worden van de beslissing van hun ouders. Daarom stel ik de belangen van jullie kinderen tijdens de echtscheiding centraal. Ik geef tips en advies over de omgang met de kinderen tijdens het scheidingsproces en ga met jullie in gesprek over het toekomstig ouderschap. We maken in ieder geval afspraken over de verdeling van de zorg en opvoeding van de kinderen, de verdeling van de kosten daarvan en de manier waarop jullie elkaar over de kinderen informeren. Die afspraken leggen we vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mediator Amersfoort

Een echtscheiding is vrijwel altijd een heftige periode die gepaard gaat met veel emoties. Hoe jullie hier later op terugkijken hebben jullie desondanks voor een belangrijk deel zelf in de hand. Willen jullie je huwelijk in Amersfoort op een waardige manier afsluiten en mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc