Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E frans.antonis@descheidingsmediator.nl

Mediator Amersfoort

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
  •  
033 203 4649 Stuur een e-mail
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Wat kunt u van Frans Antonis, uw scheidingsmediator in Amersfoort, verwachten?

Met ruim 10 jaar ervaring als gespecialiseerd scheidingsmediator kan ik u tijdens het gehele scheidingsproces als scheidingsbemiddelaar deskundig en begripvol begeleiden. Mijn ervaring en deskundigheid garanderen u dat alle emotionele en materiële kwesties ruime aandacht krijgen en u samen bewust dié keuzes kunt maken die het best aansluiten bij uw individuele wensen en behoeften. Ook mijn financiële en juridische kennis staan daar borg voor. Ik leid u in het proces tot afspraken die aan beide kanten goed voelen en u uitzicht geven op een goede toekomst, voor u persoonlijk maar zeker ook voor uw kinderen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Amersfoort

Maak kennis met Frans Antonis

Na werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik ruim 11 jaar geleden er bewust voor gekozen mijn hart te volgen en mij toe te leggen op het beroep van scheidingsmediator in Amersfoort. Als mensen-mens voelde ik mij geroepen om mensen écht te gaan helpen. En daar leent het vak van scheidingsmediator zich bij uitstek voor.

Wat motiveert mij als mediator?

Ruim 20 jaar geleden ben ik zelf gescheiden. Dan besef en voel je pas echt wat voor impact dat heeft: op jezelf, je partner, de kinderen maar ook op familie en vrienden. Je leven staat totaal op z’n kop. De onzekerheid over de toekomst vreet aan je en het kost verschrikkelijk veel energie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over emoties die heftig kunnen opspelen bij echtscheiding. In de tijd van mijn scheiding waren er nauwelijks scheidingsmediators, en er werd ook niet erg veel belang aan gehecht. Vandaag de dag is dit gelukkig een stuk beter geregeld. De regelgeving is heel erg veranderd en binnen (ruime) wettelijke kaders is het vaak mogelijk om samen afspraken “op maat” te maken. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik een omslag heb gemaakt, zodat ik mensen die in zo’n zware periode in hun leven zijn beland, als bemiddelaar scheiding kan helpen om er zo goed mogelijk uit te komen.

Ik werk intussen al ruim 10 jaar met heel veel plezier als scheidingsmediator in Amersfoort, en ik ben altijd blij als iedereen tevreden is en weer verder kan met zijn/haar nieuwe leven.

Mediation in Amersfoort? Gratis kennismaken

Wilt u uw scheiding regelen? Wanneer u hulp nodig heeft, bel of mail mij dan gerust. Dan kunnen wij in een eerste kennismakingsgesprek samen een opzetje maken hoe het te volgen traject er voor u uit gaat zien. Wellicht kan ik dan ook uw eerste vragen beantwoorden en wat onzekere gevoelens wegnemen. Ook leg ik u mijn werkwijze uit en wat er redelijkerwijs van u verwacht wordt. Afhankelijk van uw situatie kan ik een redelijke inschatting geven van de tijd die wij samen nodig hebben om tot het beoogde eindresultaat te komen. Uiteraard krijgt u dan tevens een goed inzicht in alle kosten van scheiding die u kunt verwachten. Neem via het bovenstaande formulier contact op of bel 06-10878668 om een gratis kennismakingsgesprek te plannen met Dé ScheidingsMediator in Amersfoort.

Naast Amersfoort ben ik ook werkzaam als mediator in Zeist.

Interessante artikelen