Bert le Blanc

Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Een echtscheiding in Amersfoort

Kies verstandig

Het beëindigen van een relatie heeft een enorme impact op u en uw kinderen. Een echtscheiding wilt u daarom op een juiste manier laten verlopen, zodat deze emotionele periode goed afgesloten kan worden. De keuze voor een echtscheiding zal daarnaast veel praktische vragen oproepen. Wat zijn de kosten van een scheiding en welke afspraken moeten vastgesteld worden? Daarnaast zult u graag inzicht willen hebben over de procedure van een echtscheiding en de tijd die u hier in moet steken. Onze mediator van Dé Scheidingsmediator helpt u graag verder met uw echtscheiding in Amersfoort. 

Bert le Blanc

Mediator Amersfoort
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

De juiste hulp tijdens uw echtscheiding in Amersfoort

Een scheiding kan veel emoties te weeg brengen. Om dit proces op een juiste en rustige manier te laten verlopen, kunt u ervoor kiezen om een mediator in te schakelen. Onze scheidingsmediator in Amersfoort kijkt verder dan het juridische plaatje. Dé Scheidingsmediator kijkt ook naar de emotionele verhouding die tussen u en uw partner is ontstaan. Hierdoor wordt er op een gezamenlijke manier een goede basis gelegd voor uw toekomst en de eventuele toekomst voor uw kinderen. Deze afspraken zullen niet alleen voor u maar ook voor uw kinderen meer zekerheid bieden.

De juiste afspraken voor een goede toekomst

Het is van groot belang dat er goede afspraken gemaakt worden wanneer u een echtscheiding in Amersfoort regelt. Wie gaat er voor de kinderen zorgen? Hoe worden bezittingen verdeeld en wie krijgt het huisdier? Dit zijn allemaal vraagstukken die behandeld en doorlopen worden met onze scheidingsmediator in Amersfoort. Onze mediator zal geen beslissingen nemen, maar meer dienen als onpartijdige tussenpersoon, waardoor u met uw partner goede beslissingen kunt maken en de juiste afspraken vast kunt stellen. Wij bieden u wel oplossingsrichtingen aan die voor u beide aangenaam zijn. Door gebruik te maken van een mediator kunt u in Amersfoort een echtscheiding regelen met een onpartijdig persoon die naar de belangen van alle partijen kijkt.

Professionele hulp bij uw scheiding in Amersfoort

De mediators van Dé Scheidingsmediator zullen u het gehele scheidingsproces bijstaan met hulp van A tot Z. Het doel is een goede afronding van uw scheiding in Amersfoort, zodat u en uw partner een duurzame toekomst kunnen opbouwen voor u en uw eventuele kinderen. De professionele hulp van Dé Scheidingsmediator zorgt ervoor dat eerst alle afspraken duidelijk vastgelegd zijn. Hierna zal uw aanvraag voor een echtscheiding in Amersfoort ingediend worden bij de rechtbank. 

Staat u op het punt om een echtscheiding in Amersfoort te regelen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij Dé Scheidingsmediator? Kom dan in contact met een van onze ervaren mediators. Ons doel is om iedereen een helpende hand te bieden in deze moeilijke periode. Het eerste kennismakingsgesprek is bij Dé Scheidingsmediator geheel vrijblijvend en gratis.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc