Bert le Blanc

Arnhemseweg 6
3817CH Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Scheiden in Amersfoort

Dit moet u weten

Een scheiding is hoe dan ook een emotionele en lastige periode in uw leven. Maar soms gaat het niet meer, en is het beter om de relatie te beëindigen. Wanneer u op papier een partnerschap of huwelijk bent aangegaan, dan komt er het een en ander kijken bij het verbreken van de relatie. Ook wanneer er kinderen in het spel zijn, dient een scheiding in Amersfoort met professionele hulp geregeld te worden. We leggen u graag de mogelijkheden met betrekking tot scheiden in Amersfoort uit.

Bert le Blanc

Mediator Amersfoort
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Welke hulp schakel ik in?

Eigenlijk heeft u drie mogelijkheden. U kunt scheiden met hulp van een mediator, een gezamenlijke advocaat of elk een eigen advocaat.

Wanneer u uw echtscheiding in Amersfoort op een zo snel en goedkoop mogelijk manier wilt regelen, dan is de mediator de beste keuze.

Scheiden in Amersfoort: deze afspraken maakt u

Tijdens het scheidingsproces gaat u een aantal afspraken maken. Denk bijvoorbeeld aan afspraken rondom de (koop)woning en de financiën, maar ook verder in de toekomst. Ook zaken als pensioen komen dus aan bod. Wanneer er kinderen in het spel zijn, dan wordt hier, indien u gebruik maakt van mediation, sowieso één afspraak voor gereserveerd. Zodoende kunt u samen bespreken hoe u het ouderschap invulling kunt blijven geven na het scheiden in Amersfoort.

Alle afspraken worden zorgvuldig vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan. Indien u kiest voor een mediator, dan handelt verder alles voor u af. Het is dus een moderne variant van een flitsscheiding.

Dé ScheidingsMediator

Gaat u scheiden in Amersfoort, en wenst u deskundige hulp van een mediator? Frans Antonis staat voor u klaar. Eerst zal er een gratis en vrijblijvende kennismaking plaatsvinden, en bij een wederzijdse klik kunt u het proces vervolgens doorzetten. Neem contact op met uw mediator in Amersfoort voor het maken van gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Bert le Blanc