mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Amstelveen

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Startbaan 8
  • 1185XR Amstelveen
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amstelveen (1km)
Startbaan 8, 1185XR Amstelveen
Breukelen (17km)
Straatweg 103, 3621BK Breukelen
Bussum (21km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (23km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van mr. Gabriëlle Gijsberts als scheidings mediator in Amstelveen verwachten?

Als mensen besluiten te gaan scheiden, dan komt er veel op hen af. Het is voor de meeste mensen een emotionele tijd waarin veel zaken geregeld moeten worden. Als er kinderen zijn maakt dat het nog complexer. Afgezien van de woonsituatie en diverse financiële aspecten moeten er afspraken gemaakt worden over de omgang en zorg voor de kinderen en daar komt nogal wat bij kijken. Die afspraken moeten bij voorkeur ook nog op de toekomst gericht zijn. Als mediator in Amstelveen bied ik mijn cliënten houvast en structuur. Er is ruimte voor emoties en er wordt een stappenplan doorlopen waardoor alle relevante zaken aan bod komen. 

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Amstelveen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Ik werk al meer dan 20 jaar met mensen in conflict situaties. Voorheen was ik namelijk advocaat, en deze kennis kan ik meenemen in mijn huidige werk als mediator. Dit inzicht komt goed van pas, aangezien ik ook de meer juridische kant van het gehele proces kan toelichten. Daarnaast ben ik ook bezig met de psychologische en emtionele kant van het proces. Bij mediation komt het voor mij allemaal samen. Bij het begeleiden van ex-partners in de afhandeling van hun scheiding, benut ik als scheidings mediator in Amstelveen mijn kennis en vaardigheden vanuit de advocatuur op een zodanige wijze dat u met een (licht) positief gevoel een eigen weg in kunt slaan.

Mijn drijfveer

Voor de meeste mensen is een scheiding één van de moeilijkste periodes in hun leven. Ik vind het mooi dat ik erbij kan helpen zodat zij kunnen uitkijken naar een positieve toekomst. Als scheidings mediator in Amstelveen geloof ik dat mensen gelukkiger worden als zij hun scheiding goed kunnen afhandelen. De relatie wordt verbroken, maar door heldere afspraken te maken vermindert de onzekerheid en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst. Het is mijn doel om als neutrale tussenpersoon te begeleiden in het maken van deze afspraken.

Uiteindelijk maakt u zelf de keuzes, maar ik zal zorgen dat het evenwicht aan tafel blijft bestaan en dat ik als mediator in Amstelveen alles vastleg in een echtscheidingsconvenant. Het doel is om een juridische strijd te voorkomen en samen tot oplossingen te komen.

Gratis kennismakingsgesprek met Dé Scheidings Mediator Amstelveen?

Als u geïnteresseerd bent, dan kunt u contact met mij opnemen voor een kennismaking. Dit is gratis en vrijblijvend. Daarbij kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Daarnaast is het van belang dat er een klik is en dat het voor u goed voelt. Als dat het geval is, dan ga ik als mediator in Amstelveen graag met u aan de slag.
Bent u benieuwd naar de kosten van scheiding en wilt u uw scheiding aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op. Als scheidings mediator in Amstelveen sta ik graag voor u klaar.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts