Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Amstelveen

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat mag u van uw scheidingsmediator regio Amstelveen, Wendy Schoegje, verwachten?

Bij de aanvang van een echtscheiding komt direct zoveel op u en uw partner af. Het is een zeer emotionele tijd, maar toch moeten veel belangrijke zaken geregeld worden. Indien er kinderen betrokken zijn bij de scheiding, zal het de scheiding nóg complexer maken. Naast aspecten rondom diverse financiële zaken en de woonsituatie, moeten er nog veel afspraken gemaakt worden inzake de zorg en omgang voor de kinderen. Het is hierbij belangrijk dat de afspraken gericht zijn op een goede toekomst. Als scheidingsmediator in Amstelveen bied ik u en uw partner die houvast en structuur. Er zal een stappenplan vastgesteld worden waar alle bovenbenoemde zaken aan bod komen, en er is ook ruimte voor emotie. Als mediator beschik ik over ruime kennis van juridische, financiële en fiscale aspecten die tijdens een echtscheiding aan de orde komen. Ik ben een geregistreerd MfN Registermediator en een Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA).

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Amstelveen

Wie is Wendy Schoegje?

Voorheen ben ik 30 jaar werkzaam geweest als teamleider bij een bank. Tijdens dit werk ontdekte ik mijn cijfermatig inzicht en de passie voor het coachen. Jaren geleden heb ik de stap gezet om scheidingsmediator in Amstelveen te worden, waar ik het cijfermatig inzicht en mijn passie voor coachen en begeleiden graag inzet. Door mijn cliënten te begeleiden in het scheidingsproces, benut ik deze vaardigheden goed.

Wat motiveert mij?

Een echtscheiding is voor veel mensen één van de moeilijkste periodes in hun leven. Hen door deze moeilijke periode begeleiden, zodat zij verder kunnen in een toekomstgericht leven, vind ik als scheidingsmediator in Amstelveen enorm inspirerend. Als scheidingsbemiddelaar geloof ik dat wanneer de scheiding goed afgerond wordt, mensen gelukkiger worden.

Het gaat niet alleen om het beëindigen van de relatie, het gaat ook om het vinden van de verbinding die nodig is om te werken naar een goede en duurzame toekomst. Door het maken van concrete en heldere afspraken, vermindert de onzekerheid en ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Amstelveen

U kunt met mij contact opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. In dit gesprek kan ik u meer vertellen over mediation en over mijn werkwijze. Het is van belang dat u een wederzijdse klik ervaart en dat het goed voor u voelt. Als dat het geval is, dan ga ik als scheidingsmediator in Amstelveen graag met u aan de slag.

Wilt u een scheiding aanvragen en bent u benieuwd naar de kosten van scheiding? Neem dan contact met mij op, want ik help u graag verder. Als mediator in Amstelveen sta ik voor u klaar.

Interessante artikelen