Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Amstelveen

Sanne Visser

  • Prof. J.H. Bavincklaan 7
  • 1183AT Amstelveen
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amstelveen (0km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Hoofddorp (11km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Haarlem (17km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat u van scheidingsmediator Sanne Visser mag verwachten

Een scheiding is een heftig en emotioneel proces. Emoties vieren vaak hoogtij, maar tegelijk moeten er allerlei afspraken worden gemaakt. Mediation is bij uitstek geschikt om die emoties een plek te geven en samen constructief in gesprek te gaan over de afhandeling van het huwelijk en een toekomst zonder elkaar. Mijn naam is Sanne Visser en als scheidingsmediator in Amstelveen mogen jullie van mij verwachten dat ik in een kort, maar intensief traject help om jullie huwelijk waardig af te ronden. Wanneer jullie kinderen hebben, dan staat hun belang bij mij voorop. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Amstelveen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Op het gebied van echtscheidingen mag ik mijzelf een ervaringsdeskundige noemen. Ik kom uit een gezin van gescheiden ouders en enkele jaren geleden ben ik na een relatie van 16 jaar gescheiden van de vader van mijn twee dochters. Mijn ouders zijn na hun scheiding altijd goed met elkaar om blijven gaan en dat voorbeeld hebben mijn ex-man en ik gelukkig kunnen volgen. Ik weet dus uit ervaring hoe belangrijk het is en hoe goed het voelt om er samen uit te komen. Omdat ik mensen daar bij wil helpen heb ik enkele jaren geleden de stap naar het vak van mediator gemaakt.

Mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven helpt mij om tijdens de mediation snel tot de kern te komen. Meestal zijn er drie tot maximaal zes gesprekken nodig om tot goede oplossingen te komen. Scheidingsmediation in Amstelveen hoeft dus niet lang te duren. Ik geloof in korte en intensieve trajecten. Dat vraagt echter wel het nodige van de deelnemers. Ik vraag van jullie eerlijkheid en openheid en de inzet om er met onderling respect echt samen uit te komen.

Maatwerk bij scheidingsmediation in Amstelveen

Ik benader een scheiding vanuit de persoonlijke situatie van de mensen zelf. Hun wensen en belangen hebben voor mij prioriteit. De gesprekken kunnen best confronterend en emotioneel zijn. Makkelijk is het niet altijd, maar het is wél belangrijk om bijvoorbeeld boosheid, verdriet of teleurstelling te bespreken en een plek te geven. Wanneer die emoties minder nadrukkelijk tussen jullie in staan, gaat het bespreken van de zakelijke kant van de echtscheiding immers een stuk soepeler.

Ik zorg ervoor dat alle zakelijke aspecten, zoals de eigen woning en de verdeling van bezittingen, aan bod komen. Het is jullie traject en het zijn jullie afspraken. Ik begeleid het proces en ben voortdurend beschikbaar voor al jullie vragen. Wanneer ik denk dat er een specialist of adviseur mee moet kijken, dan zal ik daar op wijzen. Al met al resulteren de gesprekken in een groot aantal afspraken, die ik voor jullie vastleg in een echtscheidingsconvenant. Dat wordt uiteindelijk voorgelegd aan de rechter.

Kinderen bij echtscheiding in Amstelveen

Hebben jullie kinderen, dan staat hun belang tijdens de mediation in Amstelveen voorop. Mijn doel is dat jullie relatie na de scheiding nog stevig overeind staat en dat de kinderen zo min mogelijk stress beleven aan de scheiding. Om ook de wensen van de kinderen duidelijk in beeld te krijgen, bied ik aan om ook met hen een gesprek te voeren. Afspraken over de omgang met en de zorg voor de kinderen leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Met een goed gevoel het huwelijk afsluiten en een goede basis leggen voor een nieuwe toekomst. Niet meer als partners, maar eventueel wel als ouders en misschien zelfs als vrienden. Dát is waar ik mij bij al mijn cliënten hard voor maak. Willen jullie tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek horen wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser