Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Angelique van Nistelrooij

Als mediator in Amsterdam beschik ik over vele jaren aan ervaring. Ik heb in de loop der tijd tal van stellen begeleid tijdens hun scheiding. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd, om mijn kennis en kwaliteiten up-to-date te houden en te vergroten. Ook geef ik trainingen aan andere mediators. Kiest u voor Dé ScheidingsMediator in Amsterdam, dan komt u dus terecht bij een professionele en ervaren mediator.

Samen gaan we het scheidingsproces in. Vaak is er aan het scheidingsbesluit een lange periode van frustraties, teleurstellingen en verslechterde communicatie vooraf gegaan. De mediation begint dan ook vaak met het herstellen van de communicatie en aandacht voor de emoties. Mediation in Amsterdam zorgt ervoor dat jullie je verhaal kunnen doen en ook weer écht gehoord worden door de ander. Dat draagt bij aan het verwerken van het verlies van wat jullie samen hadden.

Meer over Angelique van Nistelrooij →

Antwoord op alle vragen bij mediation in Amsterdam

Aandacht voor de mentale aspecten van de scheiding in Amsterdam draagt bij aan de rest van het proces. Als de communicatie hersteld is, wordt het een stuk makkelijker om ook over alle financiële, fiscale, juridische en praktische aspecten te praten. Bij een scheiding komen er immers nogal wat vragen op: Hoe zien de financiën er na de scheiding uit? Kan één van ons in het huis blijven wonen? Wat moet er überhaupt allemaal geregeld worden?

Wat anderen over Angelique van Nistelrooij zeggen

Daar zijn we trots op

Een zeer deskundige en onpartijdige vakvrouw

Mevrouw van Nistelrooij heeft ons in zeer korte tijd naar onze scheiding begeleid. Ze is betrokken, transparant, helder in haar bewoordingen en to the point. Ik vond haar in het bijzonder uitgesproken over het welzijn van de kinderen en het in acht nemen dat het vooral om hen moet gaan. Ook het verwerken van de concepten ging in rap tempo. Ze denkt mee en draagt effectief bij aan het proces om op een goede manier uit elkaar te gaan, ook al is het moeilijk als er zoveel emoties spelen. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Laurien uit Amsterdam
10 december 2023

Prettige en zorgvuldige begeleiding

Samen met Angelique hebben mijn ex-vriendin en ik een zorgvuldig ouderschapsplan opgesteld. De begeleiding was betrokken en deskundig. Wij voelden ons op ons gemak en kregen de inhoudelijke ondersteuning die we nodig hadden.
Jeroen uit Amsterdam

Prettige en warme hulp tijdens een nare periode

Angelique heeft ons zeer kundig begeleid. Dankzij haar vakkundigheid en onpartijdigheid heeft ze ons in korte tijd naar beide tevredenheid ondersteund. Blij dat het op deze manier heeft kunnen gaan ipv tegen over elkaar te staan hebben we samengewerkt aan de oplossing.
Niek uit Amsterdam

Angelique heeft een ingewikkelde periode overzichtelijk voor mij gemaakt met haar warmte en rust

Je rust en betrokkenheid bij onze situatie was voelbaar. Je hebt ons eerlijk geadviseerd over de afwegingen die te maken zijn, stapsgewijs zodat het overzichtelijk bleef. En de consequenties laten zien van eventuele keuzes. Ik ben ontzettend blij dat we bij jou terecht zijn gekomen, en naar deze bevredigende en rustige afloop hebben kunnen toewerken. Grote dank, ik zal dat niet snel vergeten. Deze tijd was ingewikkeld, maar heb je voor mij persoonlijk echt makkelijker en overzichtelijker gemaakt.
Janneke uit Amsterdam

Rustgevend en professioneel

De hele ervaring was zeer prettig. Er werd ons duidelijk uitgelegd wat er gaat komen en waaraan we moeten denken. Angelique is zeer flexibel met afspraken en gaf een rustig factor in ons scheiden. Ze heeft ons fijn geholpen in deze moeilijk tijd en toont veel empathie en begrip. Al met al heeft het geresulteerd in een fijne en rustgevende ervaring.
Ronald uit Amsterdam

Ik zorg ervoor dat alles besproken wordt en help jullie bij het maken van weloverwogen beslissingen. Dat doe ik met informatie en het stellen van de juiste vragen. Als mediator in Amsterdam blijf ik echter altijd neutraal en onafhankelijk en geef ik geen oordeel of advies. De kracht van mediation is juist dat jullie samen verantwoordelijk zijn voor jullie eigen besluiten.

Aandacht voor kinderen bij scheiding in Amsterdam

Hebben jullie kinderen, dan is het een van mijn belangrijkste doelen om te voorkomen dat zij het slachtoffer worden van jullie scheiding. Allereerst is het dus belangrijk dat jullie samen nog door één deur kunnen. De inzet tijdens de mediation is dan ook dat jullie band als ouders onverminderd sterk blijft. Daarnaast gaan we aan de slag met het maken van goede afspraken over de toekomstige zorg voor de kinderen. Het is belangrijk dat alle betrokkenen zich in die afspraken kunnen vinden, dus ook de stem van de kinderen telt mee. Ik vind het belangrijk dat zij weten dat er tijdens het scheidingsproces naar hen geluisterd is. De afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan.

Afspraak met mediator Amsterdam

Vanzelfsprekend valt er veel meer te vertellen over mijn werkwijze als mediator in Amsterdam. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek, maak ik graag kennis. geldt dat ook voor jullie? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.