Mediator Amsterdam

Angelique van Nistelrooij

Contact opnemen
Scheidingsbemiddelaar Angelique van Nistelrooij

Wat mag u van Angelique van Nistelrooij als mediator in Amsterdam verwachten?

Als familiemediator help ik u graag om op respectvolle wijze uit elkaar te gaan. Ik vind het belangrijk goed naar u te luisteren, zodat u zich gehoord voelt en uw belangen op tafel komen. Ik begeleid u als scheidingsmediator in Amsterdam stapsgewijs door alle onderdelen van de scheiding, informeer u over belangrijke zaken (fiscaal, juridisch, financieel) en maak de nodige berekeningen (alimentatie, vermogensopstelling). Vaak is het ook nodig om stil te staan bij de emotionele en psychologische kant van uw scheiding. Dit alles in een door u gewenst tempo zodat u weloverwogen besluiten kunt nemen rekening houdend met ieders belangen, zowel die van u als die van eventuele kinderen. Uiteindelijk komt u samen tot een volledig (echt-)scheidingsconvenant en/of ouderschapsplan met afspraken waar u beiden achterstaat.

Contact opnemen

Contact opnemen met Angelique van Nistelrooij

Uw mediator in Amsterdam

Maak kennis met Angelique van Nistelrooij

Als MfN-registermediator (2000), gespecialiseerd in familiemediation, zet ik mij in om mensen te begeleiden bij hun (echt-)scheiding en help ik hen om in goed overleg uit elkaar te gaan. Om de kinderen een stem te geven bij de scheiding van hun ouders ga ik als mediator ook in gesprek met de kinderen. Ik ben opgeleid tot KIES-omgangsbegeleider en als docent leid ik aan de School voor Mediation nieuwe collega’s op tot gespecialiseerd familiemediator. Tevens werk ik als Rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. U komt dus terecht bij een professionele en ervaren scheidingsmediator in Amsterdam.

Wat motiveert mij?

Een scheiding gaat meestal gepaard met teleurstelling, boosheid en verdriet en is voor beiden een periode van onzekerheid en zorgen over de toekomst. Door eigen ervaringen in conflictsituaties geloof ik hierbij in de kracht van mediation; mensen helpen in hun communicatie, zodat ze zich weer gehoord en begrepen voelen en weer oog kunnen hebben voor elkaars belangen. Zo komen oplossingen in zicht en kunnen er weloverwogen afspraken worden gemaakt.

Graag help ik als scheidingsmediator in Amsterdam mensen in deze periode om hun partnerrelatie op zorgvuldige wijze af te sluiten waarna zij beiden kunnen bouwen aan een nieuwe toekomst. Ik vind het belangrijk dat kinderen na scheiding het gevoel hebben dat zij serieus werden genomen, dat er naar hen geluisterd werd en ervaren dat hun ouders niet meer samen zijn, maar wel nog steeds samen ouders zijn.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met Dé ScheidingsMediator Amsterdam?

Wilt u een scheiding aanvragen, bent u op zoek naar een scheidingsbemiddelaar of benieuwd naar de kosten van echtscheiding? Neemt u gerust contact op (per e-mail of telefoon) voor uw vragen of het maken van een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik u over mijn werkwijze, beantwoord ik uw vragen en zal ik u informeren over het te verwachten tijdspad en de kosten in uw situatie. Indien u een klik met mij voelt, maken we direct een vervolgafspraak.

Tijdens de vervolggesprekken leid ik u door alle stappen die nodig zijn om te komen tot een echtscheidingsconvenant en/of ouderschapsplan. Ook als u al eens gescheiden bent, maar een aanpassing wenst van bijvoorbeeld (kinder-) alimentatie, omgangsregeling of het ouderschapsplan kunt u bij mij als scheidingsmediator in Amsterdam terecht. Gesprekken vinden in principe plaats overdag op mijn kantoor in Amsterdam.

Wij zijn ook werkzaam in

Badhoevedorp