Angelique van Nistelrooij

Meer en Vaart 286, kamer 109
1068LE Amsterdam

T 020 290 3652
E [email protected]

Echtscheiding in Amsterdam

Met hulp van een mediator

Een echtscheiding in Amsterdam aanvragen kan via een advocaat. Het is ook mogelijk om een mediator in te schakelen. Hierbij verloopt het proces vaak sneller en goedkoper, en daarbij gaan u en uw ex-partner uitelkaar met afspraken waar u het beiden mee eens bent.

Angelique van Nistelrooij

Mediator Amsterdam
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Scheiden doe je samen

Wanneer u kiest voor een mediator, krijgt u tijdens uw scheidingsproces begeleiding van een neutrale tussenpartij. Mediation is een bemiddelingsvorm waarbij er wordt geluisterd naar beide partijen. Het verschil tussen een mediator en een advocaat is dat een advocaat veel meer in gaat op het juridische aspect. Een mediator in Amsterdam zorgt naast het juridische aspect ook voor een goed verloop van het proces en de te maken afspraken. Samen doorloopt u de echtscheiding in Amsterdam zodat u beide met een gerust en tevreden hart een eigen weg in kan slaan.

Ervaren mediators

Bent u van plan te scheiden in Amsterdam? Dan hebben wij bij Dé Scheidingsmediator deskundige mediators die u graag hierbij verder helpen. Iedere mediator staat geregistreerd in het MfN register en is daarbij financieel en/of juridisch geschoold. De mediators hebben oog voor de persoonlijke situatie en stellen een goede communicatie dan ook voorop. Wanneer er minderjarige kinderen bij de scheiding zijn betrokken worden ook hier goede omgangsregels voor gemaakt die worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Onze ervaren mediators helpen u bij uw echtscheiding in Amsterdam.

Scheiden in Amsterdam via Dé Scheidingsmediator

Een echtscheiding in Amsterdam is officieel wanneer deze is ingeschreven in de gemeentelijke basisregistratie. Dit is de start van een nieuw begin voor zowel u als uw partner. Om deze nieuwe start zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen kunt u een mediator inschakelen. Wanneer u kiest voor mediation bij uw echtscheiding krijgt u een aantal voordelen die niet van toepassing zijn bij een advocaat. U kiest wat het best bij uw persoonlijke situatie past.

Meer weten over het inschakelen van een mediator tijdens het scheiden in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact op met een van onze mediators.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
020 290 3652 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Angelique van Nistelrooij