Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Peter Wesche?

Voordat ik aan de slag ging als scheidingsmediator in Apeldoorn, heb ik 25 jaar in de wereld van pensioenen, hypotheken, verzekeringen en financiële planningen gewerkt. Omdat ik het tijd vond voor iets anders, besloot ik een gedegen mediationopleiding door The Lime Tree en de specialistische opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur te volgen.
Na het afronden van deze opleidingen startte ik mijn eigen praktijk voor mediation in Apeldoorn. Dit is inmiddels mijn fulltime baan geworden. Sinds 2010 ben ik MfN geaccrediteerd familiemediator, RvR geregistreerd High Trust familiemediator en rechtbankmediator. Hierdoor kunnen jullie bij mij terecht met alle financiële en juridische vragen rondom scheiden in Apeldoorn.

Meer over Peter Wesche → 

Jullie scheiding goed geregeld

Het is belangrijk om een scheiding goed te regelen. Gebeurt dit niet? Dan zorgt dit in de toekomst misschien voor problemen. Als scheidingsmediator in Apeldoorn heb ik mijzelf dan ook als doel gesteld om jullie persoonlijke en gezamenlijke belangen continu evenwichtig te behartigen. Zodra jullie tot gezamenlijk gedragen afspraken zijn gekomen, leg ik deze voor jullie vast een echtscheidingsovereenkomst.
Voordat het zover is, breng ik als mediator in Apeldoorn eerst jullie financiële situatie in kaart. Tijdens de eerste bijeenkomst leg ik uit wat volgens de wet de juiste verdeling van bezittingen en schulden is. Ik beperk mij overigens niet alleen tot de juridische en financiële kant van een scheiding, maar heb ook oog voor de verschillende emotionele processen die jullie doorlopen.

Meer over Peter Wesche→

Wat anderen over Peter Wesche zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!
Charissa uit Deventer
10 december 2023

Beslissingen nemen in het belang van de kinderen bij scheiden in Apeldoorn

Hebben jullie kinderen? Dan is het belangrijk om goede, heldere afspraken te maken met betrekking tot het ouderschap. Helaas gebeurt dit lang niet altijd. Zo blijkt in de praktijk vaak dat er – zowel voor als tijdens een scheiding – te weinig aandacht wordt besteed aan de gedachten en gevoelens van kinderen. Om te voorkomen dat dit ook bij jullie gebeurt, leid ik jullie door het hele proces tijdens mediation in Apeldoorn. Jullie kiezen samen welke afspraken jullie maken over de kinderen. Als scheidingsmediator in Apeldoorn sta ik aan de zijlijn als als onpartijdige deskundige en ondersteun ik op momenten dat he nodig is.

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Als jullie in scheiding liggen, is het verstandig om een scheidingsmediator in Apeldoorn in te schakelen. Ik sta jullie graag bij tijdens het hele proces. Benieuwd of ik de juiste mediator voor jullie ben? Of willen jullie eerst nog wat meer weten over mijn werkwijze? Ik kom graag met jullie in contact. Via Dé Scheidingsmediator plannen jullie een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in.