André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator Apeldoorn

André Tolman

  • Violierenplein 101
  • 7329DR Apeldoorn
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (0km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Deventer (12km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

 

Wat u van André Tolman als scheidingsmediator in de regio Apeldoorn mag verwachten

Zorgvuldige begeleiding van het scheidingsproces, met oog en oor voor de wensen, behoeftes en emoties van alle betrokkenen. Dat is wat u van mij als scheidingsmediator in de regio Apeldoorn mag verwachten. Ik help mensen om de ontbinding van hun huwelijk samen goed te regelen, zodat zij elkaar als partners op een waardige manier kunnen loslaten. In de hectiek rondom een scheiding zorg ik voor structuur, overzicht en vooral rust. Ik vind het belangrijk dat alle deelnemers aan de mediation hun verhaal kunnen doen en hun praktische én financiële belangen en behoeftes duidelijk kunnen maken. Als specialist op financieel, fiscaal en juridisch gebied ben ik een prima gesprekspartner voor afspraken over de verdeling van de goederen en eventuele alimentatie. Hoe vervelend een echtscheiding ook is, ik help u graag om het proces tot een goed einde te brengen. Neemt u contact op voor een gratis kennismakingsgesprek?

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Apeldoorn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met André Tolman

Een goed geregelde echtscheiding voorkomt een vechtscheiding. Mijn naam is André Tolman en ik ben een oplossingsgerichte mediator die werkt vanuit het hoofd én het hart. Stellen in de regio Apeldoorn die besloten hebben om te gaan scheiden neem ik zorgvuldig en stap voor stap mee in het scheidingsproces. Ik zorg er altijd voor dat alle partijen gehoord worden en zich ook daadwerkelijk gehoord voelen. Ook geef ik de deelnemers aan de mediation de gelegenheid om voor hun belangen op te komen en daar samen heldere afspraken over te maken. Ik heb oog en oor voor de behoeftes en wensen van alle partijen en daarbij mogen ook de nodige emoties er zijn. Cliënten vinden dat ik rust uitstraal, maar tegelijkertijd ga ik moeilijke vragen niet uit de weg. Ik sluit me aan bij het tempo van de deelnemers en als het kan probeer ik de situatie met een beetje humor te verlichten. 

Financieel gespecialiseerd scheidingsmediator in Apeldoorn

In de chaotische situatie rondom een echtscheiding zorg ik voor structuur, overzicht en rust. Dat doe ik onder meer op financieel gebied. Ik ben gespecialiseerd in de financiële, fiscale en juridische aspecten van echtscheidingen. Zo geef ik om te beginnen beide partijen de gelegenheid om voor hun wensen en belangen op te komen. Het is belangrijk dat duidelijk wordt hoe het financiële plaatje er na de scheiding voor beide partijen uit gaat zien. Zodoende kunnen mijn cliënten daar hun individuele en gezamenlijke besluiten op afstemmen.

 

Duidelijke afspraken en financiële nazorg

Met de financiële situatie helder in beeld, begeleid ik de gesprekken over de verdeling van de goederen en pensioenen en eventuele kinder- en partneralimentatie. Die afspraken leg ik helder en met de juiste overwegingen vast in een echtscheidingsconvenant. Ook help ik bij het opstellen van een ouderschapsplan met afspraken over de kinderen. Die documenten worden voorgelegd aan de rechtbank en met het uiteindelijke vonnis kan de echtscheiding ingeschreven worden in de burgerlijke stand. Ook na de scheiding blijf ik beschikbaar voor financiële nazorg. Dankzij mijn achtergrond als bedrijfskundige ben ik bij uitstek een geschikte gesprekspartner voor ondernemersgezinnen in Apeldoorn en omgeving waar een scheiding plaatsvindt. 

Vrijblijvende afspraak met scheidingsmediator Apeldoorn

Iedere echtscheiding is anders. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als scheidingsmediator in Apeldoorn en omgeving, maar toch leer ik nog elke keer iets nieuws. Ik laat mij dan ook graag door u verrassen. Heeft u er vertrouwen in dat ik uw scheiding goed kan begeleiden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik ben ook werkzaam als mediator in Deventer.

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman