Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Mediator Apeldoorn

Roel Pieterse

  • Jean Monnetpark 43
  • 7336BB Apeldoorn
055 203 3960 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (0km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Deventer (15km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Roel Pieterse is uw mediator in Apeldoorn

Op een respectvolle manier jullie huwelijk afronden en tegelijk een goed perspectief voor de toekomst creëren. In het kort is dat mijn doel als mediator in Apeldoorn. In de hectiek van de scheiding zorg ik voor structuur, rust en overzicht. Ik help jullie om uit de conflictsituatie te komen en weer toekomstgericht te denken. Kunnen jullie hulp bij scheiding in Apeldoorn gebruiken? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Dat is bij Dé ScheidingsMediator altijd gratis en vrijblijvend. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Apeldoorn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

Jarenlang was ik in het bedrijfsleven werkzaam, voordat ik besloot mijn hart te volgen en de overstap naar het vak van mediator te maken. Het is mijn passie om mensen die een conflict hebben weer nader tot elkaar te laten komen en te helpen bij het zoeken naar een structurele oplossing. 

Als mediator in Apeldoorn doet ik dat met inmiddels een flink aantal jaren ervaring, alle benodigde kennis en veel empathie. Tijdens de mediation heb ik oog voor de mens en het verhaal van beide partijen. Ik bewaak de balans aan tafel en zorg ervoor dat jullie een gelijkwaardige positie hebben en houden. Er is ruimte voor jullie wensen, belangen en gevoelens. Ik luister, stel vragen en blijf neutraal. 

Op die manier behandelen we alles wat er bij een echtscheiding hoort. Bij een scheiding horen immers een hoop financiële, juridische en praktische vragen. Hoe gaat bijvoorbeeld het financiële plaatje eruit zien? Wie gaat waar wonen? Hoe verdelen we onze bezittingen? Daarover gaan jullie samen in gesprek en uit die gesprekken komt een toekomstperspectief naar voren. Onder meer jullie financiële situatie wordt duidelijk, zodat jullie na de scheiding niet voor vervelende verrassingen komen te staan. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant.

Aandacht voor kinderen bij scheiding in Apeldoorn

Wanneer jullie kinderen hebben, dan zijn zij tijdens de mediation in Apeldoorn vanzelfsprekend een belangrijk gespreksonderwerp. Een scheiding kan grote impact hebben, dus het is aan mij als mediator én jullie als ouders om die impact zo beperkt mogelijk te houden. Het is ook in hun belang dat de scheiding vlot en zonder vervelende situaties verloopt. Daarnaast moeten er goede afspraken worden gemaakt voor de toekomstige zorg voor de kinderen. De verdeling van de zorg (bijvoorbeeld co-ouderschap of een omgangsregeling), de kosten daarvan en de manier waarop jullie elkaar over de kinderen denken te gaan informeren, zijn belangrijke gespreksonderwerpen. Aan de hand daarvan stel ik voor jullie het ouderschapsplan op. 

Afspraak met Roel Pieterse in Apeldoorn

Mediation is bij uitstek een geschikte manier om een huwelijk goed en respectvol af te wikkelen. Het maakt de kans dat jullie ook na de scheiding nog op goede voet met elkaar verder kunnen, een stuk groter. Zeker wanneer jullie kinderen hebben is dat natuurlijk erg prettig. Ik help jullie dan ook graag met scheidingsmediation in Apeldoorn. Tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek maken we kennis. Aan de hand daarvan kunnen jullie beslissen of jullie samen met mij het proces willen starten. Maak een afspraak via Dé ScheidingsMediator.

Ik ben ook werkzaam als mediator in Deventer.

Contact opnemen 055 203 3960

Veelgestelde vragen

Hoe herken je een mediator?

Waar kan een mediator uit Apeldoorn bij helpen tijdens je scheiding?

Welke stappen worden er gevolgd tijdens een mediation traject ?

Is het duur om een mediator in te schakelen bij je scheiding ?

Hoe kan ik een goede mediator vinden in Apeldoorn ?

Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse