Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Apeldoorn

Hans Fibbe

  • Prins Willem-Alexanderlaan 705
  • 7311ST Apeldoorn
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (0km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Deventer (16km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat u van Hans Fibbe, scheidings mediator regio Apeldoorn, mag verwachten

Heeft u problemen in uw relatie, samen met uw partner besloten om uw relatie te beëindigen of heeft u problemen in de relatie met uw ex? Dan wil ik u als mediator graag helpen. Ik zal u (beiden) helpen door u zoveel mogelijk zelf te laten doen, want het gaat immers om úw oplossing. Komen u en uw (ex)partner er niet aan uit, dan zal ik als scheidingsmediator in Apeldoorn indien gewenst suggesties voor oplossingen geven. Desgewenst kan ik ook de kinder- en partneralimentatie voor u uitrekenen, voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze ook opstellen en hulp bieden bij de contactregeling. Echter kunt u zelf ook zoveel mogelijk doen, want dat scheelt u in de kosten bij echtscheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Apeldoorn

Wie is Hans Fibbe?

De mens, met zijn zorgen en problemen, staat in mijn hele carrière centraal. Als mediator in Apeldoorn heb ik al vrij vroeg in mijn carrière heel bewust voor het vak van conflictbemiddeling gekozen en daardoor heb ik als scheidings mediator in Apeldoorn al vele honderden familiekwesties mogen begeleiden. Ik ben erkend MFN register family-mediator en werkzaam als gespecialiseerd familiemediator. De betrokkenheid van partijen blijkt vaak groot, aangezien er altijd veel op het spel staat. Als scheidingsbemiddelaar neem ik uw wensen en vragen uiterst serieus en sluit mijn betrokkenheid daar volledig bij aan.

De kosten van scheiding

Als scheidingsmediator in Apeldoorn betekent het voor mij veel om iets te kunnen betekenen voor mensen. Ik ben dan ook een echt mensenmens. Als scheidingsmediator kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van echtscheiding. Gedurende het traject ben ik voortdurend duidelijk over de kosten en kan u dan ook op elk gewenst moment een gedetailleerd kostenplaatje geven.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator Apeldoorn?

Mijn kantoor is gelegen in Apeldoorn, zeer gemakkelijk te bereiken en biedt een ruime (gratis) parkeergelegenheid. Het kantoor is gevestigd naast een bedrijventerrein en daardoor bent u behoorlijk anoniem. Niemand zal weten voor welk kantoor u het gebouw binnenstapt en dat biedt u de nodige privacy.

Wilt u graag kennismaken? Dan is het belangrijk dat u een klik ervaart. Is er geen sprake van een klik en besluit u dus om niet verder te gaan met mij, dan is het eerste half uur gratis en verwijs ik u indien gewenst door. Ervaart u wel een klik, dan wordt de kennismaking wel in rekening gebracht. Mail of bel mij gerust voor meer informatie of advies.

Ik ben ook werkzaam als mediator in Deventer.

Interessante artikelen