Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Mediator Apeldoorn

Roel Pieterse

  • Jean Monnetpark 43
  • 7336BB Apeldoorn
055 203 3960 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (0km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Deventer (15km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Wat u van Roel Pieterse als scheidingsmediator in de regio Apeldoorn mag verwachten

Een scheidingsproces is ingrijpend voor alle betrokkenen. Zorgvuldige begeleiding waarbij aandacht is voor de gevoelens, emoties en belangen van alle betrokkenen is daarbij essentieel. Op een waardige manier samen de ontbinding van het huwelijk regelen, helpt bij het loslaten van elkaar als partners. Als scheidingsmediator in de regio Apeldoorn begeleid ik dit proces. In de hectiek rondom een scheiding zorg ik voor structuur, overzicht en vooral rust. Wat ook voor de kinderen prettig is. Voor alle deelnemers aan de mediation is er ruimte om hun verhaal te doen. Zodat ieders belangen en behoeftes duidelijk worden. Er weer communicatie mogelijk is. U weer met elkaar in gesprek komt. Hoe vervelend een echtscheiding ook is, ik help u graag om het proces tot een goed einde te brengen. Neemt u contact op voor een gratis kennismakingsgesprek?

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Apeldoorn

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

Een scheiding zo regelen dat beide partijen zich erin kunnen vinden. Dat begint met luisteren naar beide scheidende partners en hun verhaal. Waarbij ruimte is voor de gevoelens, emoties en belangen van alle deelnemers. Gebaseerd op gelijkwaardigheid en balans. Dat is waar ik als oplossingsgerichte mediator, werkzaam in regio Apeldoorn, voldoening uit haal. In 2010 besloot ik het bedrijfsleven te verlaten en mijn hart te volgen: het oplossen van conflicten en de dynamiek tussen mensen. Na het afronden van een mediation opleiding, ben ik mij al snel gaan specialiseren in echtscheiding, ouderschapsplannen, alimentatie én herstelmediation. Want héél soms komt het voor dat mensen elkaar weer vinden en besluiten om toch niet te gaan scheiden. En ook dat vind ik leuk!

Ik ben MfN erkend familiemediator. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Mocht u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komen, dan vraag ik deze subsidie voor u aan. Mijn juridische en financiële kennis houd ik actueel door het jaarlijks volgen van trainingsdagen, seminars en relevante media. Uw scheiding is bij mij als scheidingsmediator in Apeldoorn in vertrouwde handen.

Menselijke scheidingsmediator in Apeldoorn

De beslissing om te scheiden brengt veel gevoelens en vragen met zich mee, ook op praktisch gebied. Waar ga ik wonen? Wie zorgt voor de kinderen? Hoe komt mijn financiële plaatje eruit te zien? Als mediator zorg ik voor structuur, overzicht en rust. Ik reik handvatten aan, waardoor u door de bomen het bos weer kunt zien. Waarbij ik oog heb voor beide partijen en hun verhaal. Zodat wensen en belangen aan het licht komen en het mogelijk is individuele en gezamenlijke besluiten hierop af te stemmen. En er duidelijkheid ontstaat over de financiële situatie na de echtscheiding. 

Als mediator ben ik neutraal, maar het belang van de kinderen zal altijd als rode draad door het verhaal lopen. Een scheiding heeft immers grote gevolgen voor kinderen. Zij kunnen niets aan de scheiding doen. Een zo soepel mogelijk verlopende scheiding is ook voor hen van groot belang. 

Waarom mediation een betere keuze is

Mediation biedt vele voordelen ten opzichte van een juridische strijd. Het biedt de mogelijkheid om samen tot een oplossing te komen. Zonder dat deze van buitenaf wordt opgelegd. Op deze manier kunt u uw relatie goed afronden en ontstaat er ruimte om weer naar de toekomst te kijken. Zodat u ook na de scheiding als collega-ouders met elkaar kunt overleggen over de kinderen. Daarnaast is deze vorm van bemiddeling sneller dan een juridische procedure en bespaart het beide partijen veel geld. Kortom, minder stress en meer mogelijkheden voor een nieuwe start na de scheiding.

Vrijblijvende afspraak met scheidingsmediator Apeldoorn

Wilt u uw scheiding op een humane wijze regelen voor alle partijen? Bent u woonachtig in Apeldoorn en omgeving? En bent u nieuwsgierig naar wat ik als ervaren scheidingsmediator hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik ben ook werkzaam als mediator in Deventer.

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse