Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Echtscheiding Apeldoorn

Uw scheiding in goede handen

Voor zowel u als uw partner is een echtscheiding een ingrijpende gebeurtenis. Er komen veel praktische vragen op u af en emoties spelen een grote rol. Welke afspraken dienen jullie te maken, hoe verloopt het scheidingsproces en wat zijn de kosten van scheiding? Onze mediator biedt u van begin tot eind begeleiding bij uw echtscheiding in Apeldoorn.

Roel Pieterse

Mediator Apeldoorn
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Professionele hulp bij scheiding in Apeldoorn

Wanneer u en uw partner besluiten om te gaan scheiden kunnen jullie de hulp een mediator inschakelen. Onze mediator in Apeldoorn biedt gedurende het scheidingsproces ruimte voor emoties en de verhoudingen tussen u en uw partner. Daarnaast worden er op zowel juridisch als fiscaal gebied afspraken gemaakt. Met de hulp van mediation werkt u samen aan een goede basis voor de toekomst en worden er afspraken gemaakt waar u, uw partner én uw eventuele kinderen het mee eens zijn. Samen leggen we de basis voor een nieuw begin.

Het maken van afspraken

Wie gaat er voor de kinderen zorgen? En hoe worden jullie bezittingen verdeeld? Allemaal vragen waar u bij echtscheiding in Apeldoorn mee te maken krijgt. Onze scheidingsmediator zorgt ervoor dat er op alle gebieden weloverwogen en duidelijke afspraken worden gemaakt die voor beide partijen acceptabel zijn. De mediator legt de gemaakte afspraken op een zorgvuldige en juridisch verantwoorde wijze vast in een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant.

Maak gratis en vrijblijvend kennis

Uw scheiding in Apeldoorn regelen? Onze scheidingsbemiddelaar staat graag voor u klaar. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse