Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Een echtscheiding aanvragen in Deventer

U en uw partner staan op het punt om uw partnerrelatie te beëindigen. Dit is mogelijk door een aanvraag van een scheiding in Deventer in te dienen. Een echtscheiding is een aangrijpend moment waarbij veel emoties loskomen. Deze tijd is voor veel mensen de moeilijkste periode en deze periode moet op een juiste wijze afgehandeld worden. Het is daarom belangrijk dat u een echtscheiding in Deventer doorloopt met een professional aan uw zijde. Dé Scheidingsmediator zorgt ervoor dat deze scheiding op een schappelijke manier verloopt.

Roel Pieterse

Mediator Apeldoorn
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Gebruik maken van onze mediators

Het komt steeds vaker voor dat er een mediator wordt ingeschakeld die een echtscheiding regelt. U zult namelijk tijdens een scheiding niet altijd makkelijk afspraken kunnen maken met uw partner doordat emoties hoog oplopen. Onze mediators bieden hier uitkomst in. Dé Scheidingsmediator biedt namelijk professionele en persoonlijke begeleiding die essentieel is voor het verloop van deze procedure. Een mediator zal hierbij naar de belangen van u en uw partner kijken en hier een goede tussenweg in vinden. Op deze manier kunnen wegen op een aangename wijze scheiden en zullen de juiste oplossingen aan de oppervlakte verschijnen. Deze oplossingen zijn niet alleen gericht op het nu, maar ook met een blik op de toekomst. Zo zult u het contact met elkaar na uw echtscheiding in Deventer goed kunnen onderhouden.

Een echtscheiding in Deventer met de juiste afspraken

In sommige gevallen kan een echtscheiding uitlopen tot een strijd. U en uw partner zullen beide angstig en emotioneel zijn waardoor het maken van de beste afspraken uit blijft. Dé Scheidingsmediator kan u helpen met het vaststellen van goede en duidelijke afspraken. Daarnaast zal onze mediator beide partijen de ruimte geven om diverse emoties een plaats te geven die in dit proces loskomen. Het is goed om te weten dat onze mediators géén beslissingen voor u zal nemen. Zij dienen enkel als onafhankelijke tussenpersoon die de juiste begeleiding aan zal bieden. Hierdoor is het voor u en uw partner mogelijk om de juiste beslissingen te nemen.

Een mediator van Dé Scheidingsmediator zal u wel een aantal oplossingsrichtingen aanbieden die voor beide partijen gunstig zijn. U zult makkelijker samen afspraken kunnen opstellen. De gemaakte afspraken worden door de mediator vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Ook omtrent kinderen moeten er duidelijke afspraken gemaakt worden. De gemaakte afspraken worden in dit geval vastgelegd in een ouderschapsplan waardoor uw kinderen ook na uw echtscheiding in Deventer een goede structuur behouden. Verder kunt u ook bij onze mediator terecht wanneer u emotionele, juridische en financiële vraagstukken heeft die over uw scheiding in Deventer gaan. Het inschakelen van Dé Scheidingsmediator zal ertoe leiden dat u een echtscheiding in Deventer aanvraagt waarbij er alleen afspraken opgesteld zijn die voor beide partijen gunstig zijn. 

Professionele hulp bij uw scheiding in Deventer

Dé Scheidingsmediator biedt mediators aan die u het gehele scheidingsproces zullen ondersteunen. Ons doel is u te helpen met uw echtscheiding in Deventer waarbij er gekeken wordt naar een duurzame toekomst voor zowel u, uw partner en eventuele kinderen. Dé Scheidingsmediator biedt hierbij professionele hulp aan waarbij afspraken eerst duidelijk zijn vastgelegd. Na het vastleggen van de afspraken zal de scheiding pas ingediend worden bij de rechtbank.

Bent u van plan om een echtscheiding in Deventer in gang te zetten? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dé Scheidingsmediator? Kom dan in contact met één van onze ervaren mediators en plan een afspraak in. Het eerste kennismakingsgesprek is voor iedereen geheel gratis en vrijblijvend.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse