Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Appelscha

Ivette Folkers

  • Overcingellaan 17
  • 9401LA Assen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Assen (14km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Zuidwolde (31km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Emmen (43km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Waar mag u van op aan bij mij, Ivette Folkers, als mediator regio Appelscha?

Een goede afronding van de relatie helpt u om daadwerkelijk verder te kunnen in het leven. Als ervaren, deskundige en absoluut neutrale familiemediator begeleid ik u op een persoonlijke, duidelijke en rustige wijze door uw scheidingsproces heen. Uw wensen en belangen staan bij mij als scheidingsmediator in Appelscha centraal, aangezien het van belang is dat u zich in de gegeven omstandigheden prettig voelt.

Samen zorgen we ervoor om de partnerrelatie op een waardige manier af te sluiten en, in het belang van uw kinderen, de ouderrelatie in stand te houden ondanks de vaak gepaard gaande emoties en weerstanden die dit oproepen. Ik zal u helpen het ouderschap gezamenlijk opnieuw invulling te geven. U mag rekenen op een scheidingsmediator die in alle financiële, pedagogische, psychologische en juridische aspecten van een scheiding ervaren, deskundig en zeer betrokken is.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Appelscha

Maak kennis met Ivette Folkers

Ik ben MfN erkend familiemediator en secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal). Ik heb ruim 10 jaar geleden ervoor gekozen om vanuit mijn pedagogische achtergrond mediator te worden, met een specialisatie in echtscheidingsmediation. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan kan ik deze dankzij mijn inschrijving bij de Raad voor de Rechtsbijstand voor u aanvragen. Als scheidingsmediator in Appelscha is uw scheiding bij mij in vertrouwde handen.

Wat motiveert mij?

Mijn motivatie om mij in te zetten voor het mediatorschap stamt uit het onderwijs. Als leerkracht heb ik namelijk in mijn vorige werkkring vaak ervaren hoe zwaar kinderen het hebben als gevolg van een scheiding.

Wanneer ik zie dat kinderen zich na een scheidingsproces weer gelukkig voelen, haal ik hier veel voldoening uit. Tevens ontleen ik hier de energie aan om dit succes in een volgend scheidingsproces weer te behalen als scheidingsmediator in Appelscha.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Appelscha?

Ik heb de voorkeur om overdag te werken, maar ik heb er alle begrip voor wanneer dit in uw situatie niet mogelijk is. In uiterste gevallen ben ik dan ook beschikbaar om in de avonden (m.u.v. de vrijdagavond) af te spreken.

Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Appelscha voor een kosteloos eerste gesprek. Indien u overtuigd bent van een klik tussen u en mij, plannen we samen het vervolg van uw scheidingsproces.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers