Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Arnemuiden

Bart Verberne

  • Lemsterpad 54A
  • 8531AA Lemmer
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (4km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Goes (14km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Bergen op Zoom (41km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar kunt u bij mij, Bart Verberne, als scheidingsmediator regio Arnemuiden van op aan?

Dat u te maken heeft met een professional kan ik u verzekeren, aangezien ik een erkend MfN family-mediator ben. Heeft u vragen over uw huis en hypotheek, zit u met bepaalde kwesties rondom de boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie of kindproblematiek rondom uw scheiding, dan heb ik vrijwel altijd het antwoord voor u klaarliggen. Daarnaast kan ik als afgestudeerd jurist uiteraard alles op juridische wijze vastleggen. Als scheidingsmediator in Arnemuiden heb ik als uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige manier is om een partnerrelatie op een respectvolle manier af te kunnen ronden. Het is mijn taak om als scheidingsmediator u te ondersteunen gedurende dit proces en om creatief mee te denken. Hierdoor kunnen er daadwerkelijk goede keuzes gemaakt en gerealiseerd worden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Arnemuiden

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met uw mediator Bart Verberne

Ik ben erkend family-mediator en rechtbankmediator. Nadat ik in 2000 afgestudeerd was als jurist, heb ik mij namelijk gespecialiseerd in mediation. U kunt er dus van op aan dat de emotionele aspecten, eventuele kindproblematieken en alle financiële en juridische problemen rondom uw scheiding bij mij als mediator in vertrouwde handen zijn.

Vele tastbare successen

Aangezien ik graag oplossingsgericht werk staat niet het probleem, maar het creëren van uw eigen toekomst centraal in onze gesprekken. Daarnaast bied ik als scheidingsmediator in Arnemuiden altijd ruimte voor emoties. Het uiten van emoties én de koppeling met de behoefte erachter, zorgt ervoor dat de gesprekken van grote betekenis zullen zijn. Als gevolg hiervan gaat u na afloop van ons gesprek met meer inzicht naar huis. Aan de hand van mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Arnemuiden weet ik hoezeer mediation het verschil kan maken bij een scheidingsproces.

Ik merk namelijk op dat er veel tastbare successen op deze manier worden geboekt. Deze successen geven mij als scheidingsmediator iedere keer weer de energie en motivatie om een nieuw scheidingsproces net zo succesvol af te willen ronden.

Gesprek aanvragen met Dé ScheidingsMediator Arnemuiden?

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar het is begrijpelijk dat dit gezien uw situatie niet goed uitkomt. Vandaar dat in uiterste gevallen ook in de avonden of op zaterdag een gesprek kan plaatsvinden. Indien u, om wat voor reden dan ook, niet naar mijn praktijk kunt komen dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Een goede uitkomst is waar het immers om draait!

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Arnemuiden voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek. U zit natuurlijk na dit gesprek nergens aan vast. Pas wanneer u overtuigd bent van de klik tussen u en mij, plannen we het vervolg van uw scheidingsproces.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne