Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Veenendaal (0km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Arnhem (1km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Velp (5km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Elst (8km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Nijmegen (16km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Ede (17km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Andréas de Groot is uw mediator in Arnhem

Bij scheidingsmediation in Arnhem gaan we niet op zoek naar een winnaar en het gaat er ook niet om wie het meest schuldig is aan de scheiding. Het gaat er juist om dat de communicatie hersteld wordt en jullie samen op zoek gaan naar oplossingen met draagvlak bij alle betrokkenen. Mijn naam is Elly Kuijvenhoven en als scheidingsmediator in Arnhem help ik jullie daarbij. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neem daarvoor contact op met Dé ScheidingsMediator Arnhem.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Arnhem

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Gedurende mijn loopbaan heb ik in binnen- en buitenland veel ervaring opgedaan met het werken met mensen, maar ook met regels rondom bijvoorbeeld sociale zekerheid, verzekeringen en zorg. Ik heb onder meer gewerkt bij overheidsinstanties, verzekeraars en ziekenhuizen. Ook heb ik een opleiding in sociaal-pedagogische hulpverlening gevolgd. Omdat ik nog meer met al die ervaring en kennis wilde doen, heb ik een aantal jaren terug gekozen voor een nieuwe loopbaan als mediator. Ik heb een aantal opleidingen gedaan en ben nu onder meer MfN-geregistreerd mediator. Mensen in Arnhem die de moeilijke beslissing hebben moeten nemen om te gaan scheiden, zijn sindsdien bij mij aan het juiste adres.

Waardige afsluiting van uw huwelijk in Arnhem

Bij jullie scheidingsmediation in Arnhem staat maatwerk voorop. Elk stel en daarmee natuurlijk ook elke scheiding, is immers uniek. Het gaat niet vanzelf, tijdens de mediation wordt er het nodige van jullie gevraagd. Zo is het de bedoeling dat jullie om te beginnen zélf de achtergronden van jullie scheiding weergeven. Niet om te oordelen en te bepalen wie er gelijk of ongelijk heeft, maar om jullie allebei de kans te geven om jullie verhaal te doen. 

Door naar elkaar te luisteren ontstaat vaak weer het begrip dat nodig is om ook met alle andere aspecten van de scheiding aan de slag te gaan. Ik begeleid jullie zorgvuldig door het proces en zorg ervoor dat alles wat nodig is besproken wordt. Een scheiding levert vaak een behoorlijke puzzel met tal van vragen op. Wat gaat er met de woning gebeuren? Moet een van ons alimentatie betalen? En wat doen we met de gezamenlijke bezittingen? Ik zorg voor rust en duidelijkheid rondom het financiële plaatje, waardoor jullie samen doordachte beslissingen kunnen nemen.

Jullie afspraken leg ik vast in een echtscheidingsconvenant. Door mediation in Arnhem zijn jullie zeker van een prima geregelde scheiding. 

Overigens ben ik ook ná de scheiding beschikbaar voor nazorg. Er kunnen immers allerlei redenen zijn om ook later nog eens met een mediator om tafel te gaan om de afspraken door te spreken en eventueel aan te passen.

Kinderen bij echtscheiding in Arnhem

Wanneer jullie kinderen hebben, dan staan hun belangen tijdens de mediation in Arnhem voorop. Zij vormen een extra reden om tijd en energie in succesvolle mediation te steken. Kinderen mogen immers niet het slachtoffer worden van jullie besluit om te gaan scheiden. Vrijwel altijd zijn ouders het daarmee eens, maar toch is het niet altijd makkelijk om goede en werkbare afspraken over de zorg voor de kinderen te maken. Ik help jullie dan ook bij het maken van die afspraken. Ondanks het feit dat jullie uit elkaar gaan, is de insteek om jullie band als ouders onverminderd sterk te houden. 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is een onzekere en emotionele periode. Misschien lijkt het alsof de grond onder jullie voeten is weggezakt. Met scheidingsmediation in Arnhem zorg ik ervoor dat jullie je huwelijk goed kunnen afronden en een stevige basis voor een toekomst zonder elkaar kunnen leggen. Kunnen jullie mediation bij scheiding in Arnhem gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot