Nico Wiggers

Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem

T 026 202 3630
E nico.wiggers@descheidingsmediator.nl

Mediator Arnhem

Nico Wiggers

  • Wassenaarweg 40
  • 6843NW Arnhem
  •  
026 202 3630 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (0km) Toon adres
Wassenaarweg 40
6843NW Arnhem
Elst (4km) Toon adres
Smidsstraat 6
6662DR Elst
Scheidingsbemiddelaar Nico Wiggers

Wat mag u van Nico Wiggers als scheidingsmediator in Arnhem verwachten?

Het verdriet van een gestrande relatie kan ik natuurlijk niet wegnemen. Maar wat ik wel voor u kan doen is de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er moet veel geregeld worden, terwijl uw hoofd vanwege alle emoties en onzekerheid daar niet echt naar staat. Ik zorg dat u niets over het hoofd ziet. Aan alles wordt gedacht en ik leid u om tot evenwichtige afspraken te komen.

Met mijn kennis en ervaring draag ik vaak praktische oplossingen aan waar niemand eerder aan gedacht heeft. In financieel en fiscaal opzicht is er vaak meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht wordt. Uiteindelijk moet mijn begeleiding leiden tot afspraken waar u beiden goed mee uit de voeten kunt. Deze afspraken worden op een juridisch verantwoorde manier vastgelegd, allemaal onder één dak. U heeft naast uw scheidingsmediator in Arnhem geen andere deskundigen meer nodig.

Contact opnemen

Contact opnemen met Nico Wiggers

Uw mediator in Arnhem

Maak kennis met Nico Wiggers

Ik ben gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling, erkend MfN- Family-mediator, tevens rechtbankmediator en ben ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Dus kunt u, mits u daarvoor in aanmerking komt, van mijn mediation in Arnhem gebruik maken van de gesubsidieerde rechtsbijstand. Ik ben ook erkend KIES- coach (Kinderen in Echtscheidingssituaties). Dus zowel de financiële en emotionele aspecten van scheiden als wel de kindproblematieken, voor zover die samenhangen met de scheiding, zijn bij mij als gecertificeerd scheidings mediator in Arnhem in vertrouwde handen.

Wat zijn mijn drijfveren als mediator in Arnhem?

Ik heb gekozen voor het vak van mediator in Arnhem vooral omdat ik van mensen houd en mensen graag help in penibele omstandigheden. Naast alle negatieve kanten van een conflict is het ook een bron van energie. Het is mijn uitdaging om die energie in positieve richting aan te wenden en tot evenwichtige afspraken te komen

waarmee het conflict beëindigd wordt. Uw tevredenheid met de afspraken geeft mij veel energie.

Gratis kennis maken met Dé ScheidingsMediator

Natuurlijk werk ik het liefst overdag. Ik begrijp het echter ook dat het niet altijd mogelijk is om overdag uw scheiding te regelen, bijvoorbeeld in verband met werk en/of kinderen. Om die reden ben ik ook bereid in de avonden of op zaterdag af te spreken als het niet anders kan.

Bel of mail Dé ScheidingsMediator in Arnhem voor een eerste kennismaking. Deze eerste kennismaking is uiteraard vrijblijvend en helemaal kosteloos. Pas als u ervan overtuigd ben dat er een klik is tussen u en mij, zullen we de verdere planning betreffende het scheidingsproces in orde maken.

Interessante artikelen