Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Mediator Arnhem

Elly Kuijvenhoven

  • Jan Vethstraat 23
  • 6813HJ Arnhem
026 202 3621 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (0km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Velp (6km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Elst (8km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Ede (16km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Veenendaal (22km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Wat u van scheidingsmediator Elly Kuijvenhoven mag verwachten

Scheidingsmediation draait niet om winnen of verliezen. Het gaat niet om wie er gelijk heeft of wie het meeste schuld heeft aan de breuk. Boven alles draait scheidingsmediation om het zoeken naar oplossingen die stand houden en waar beide partijen volledig achter staan. Mijn naam is Elly Kuijvenhoven en als scheidingsmediator in Arnhem help ik bij die zoektocht. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik u daar graag meer over. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Arnhem

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Elly Kuijvenhoven

Tijdens mijn werkzame leven heb ik mij in binnen- en buitenland jarenlang beziggehouden met zorg, sociale zekerheid en verzekeringen. Dat deed ik bijvoorbeeld bij overheidsinstanties, ziekenhuizen en verzekeraars. Ik heb onder meer een studie sociaal-pedagogische hulpverlening gedaan en ervaring opgedaan met sociaal-juridische wetgeving en problemen. Met al die kennis en ervaring op zak heb ik enkele jaren geleden besloten om mij te richten op een nieuwe carrière als mediator. Ook daarvoor heb ik enkele opleidingen gevolgd. Sindsdien mag ik mij onder meer MfN-geregistreerd familiemediator noemen en help ik stellen in Arnhem die besloten hebben om te gaan scheiden.

Maatwerk bij echtscheiding in Arnhem

Ieder echtpaar is anders en situaties zijn elke keer weer verschillend. Dat ik maatwerk bij scheidingsmediation in Arnhem lever, is dan ook vanzelfsprekend. Samen gaan we in gesprek om oplossingen te zoeken en afspraken te maken voor een waardige afronding van uw huwelijk. Daarbij is het belangrijk dat de deelnemers aan de mediation zélf het conflict duiden en weergeven. Ik begeleid het proces, stel vragen en zorg ervoor dat alles wat nodig is voor een passende oplossing boven tafel komt.

Een echtscheiding is vaak een complexe puzzel. Allerlei vragen komen aan de orde. Wat moet er met het eigen huis gebeuren? Welk alimentatiebedrag kunnen we afspraken? En wat zijn eigenlijk de fiscale gevolgen van de echtscheiding? Ik zorg ervoor dat uw financiële situatie helder in beeld wordt gebracht, zodat u samen weloverwogen keuzes kunt maken. Voor complexe financiële zaken werk ik samen met experts op het gebied van financiële planning en fiscale zaken. De afspraken die u samen maakt, leg ik als scheidingsmediator voor u vast in een echtscheidingsconvenant.

Zodoende bent u dankzij scheidingsmediation in Arnhem verzekerd van een goed geregelde echtscheiding.

Kinderen bij echtscheiding in Arnhem

Heeft u kinderen, dan nemen zij voor mij tijdens de mediation een speciale plaats in. Kinderen hebben niet gekozen voor de scheiding van hun ouders. Daarom vind ik het erg belangrijk dat zij er ook niet de dupe van worden. Samen zoeken we dan ook naar een antwoord op de vraag wat het beste is voor de kinderen. U maakt samen afspraken, die ik voor u vastleg in een ouderschapsplan. Belangrijk is dat alle betrokken achter de afspraken staan en dat die in de praktijk goed uitvoerbaar zijn.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wanneer u besloten heeft om uit elkaar te gaan, breekt een emotionele tijd aan waarin allerlei beslissingen genomen moeten worden. Stress, verdriet, onzekerheid en boosheid kunnen ervoor zorgen dat het zicht op de toekomst erg vertroebeld raakt. Met scheidingsmediation in Arnhem breng ik de helderheid terug. Ik breng de communicatie tussen u beiden weer op gang en zorg voor rust in het proces, zodat u samen weloverwogen afspraken over de toekomst kunt maken. Mag ik u helpen tijdens uw echtscheiding in Arnhem? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven