Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Gedurende mijn loopbaan heb ik in binnen- en buitenland veel ervaring opgedaan met het werken met mensen, maar ook met regels rondom bijvoorbeeld sociale zekerheid, verzekeringen en zorg. Ik heb onder meer gewerkt bij overheidsinstanties, verzekeraars en ziekenhuizen. Ook heb ik een opleiding in sociaal-pedagogische hulpverlening gevolgd. Omdat ik nog meer met al die ervaring en kennis wilde doen, heb ik een aantal jaren terug gekozen voor een nieuwe loopbaan als mediator. Ik heb een aantal opleidingen gedaan en ben nu onder meer MfN-geregistreerd mediator. Mensen in Arnhem die de moeilijke beslissing hebben moeten nemen om te gaan scheiden, zijn sindsdien bij mij aan het juiste adres.

Waardige afsluiting van uw huwelijk in Arnhem

Bij jullie scheidingsmediation in Arnhem staat maatwerk voorop. Elk stel en daarmee natuurlijk ook elke scheiding, is immers uniek. Het gaat niet vanzelf, tijdens de mediation wordt er het nodige van jullie gevraagd. Zo is het de bedoeling dat jullie om te beginnen zélf de achtergronden van jullie scheiding weergeven. Niet om te oordelen en te bepalen wie er gelijk of ongelijk heeft, maar om jullie allebei de kans te geven om jullie verhaal te doen.

Door naar elkaar te luisteren ontstaat vaak weer het begrip dat nodig is om ook met alle andere aspecten van de scheiding aan de slag te gaan. Ik begeleid jullie zorgvuldig door het proces en zorg ervoor dat alles wat nodig is besproken wordt. Een scheiding levert vaak een behoorlijke puzzel met tal van vragen op. Wat gaat er met de woning gebeuren? Moet een van ons alimentatie betalen? En wat doen we met de gezamenlijke bezittingen? Ik zorg voor rust en duidelijkheid rondom het financiële plaatje, waardoor jullie samen doordachte beslissingen kunnen nemen.

Wat anderen over Mediator Arnhem zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Jullie afspraken leg ik vast in een echtscheidingsconvenant. Door mediation in Arnhem zijn jullie zeker van een prima geregelde scheiding. 

overigens ben ik ook ná de scheiding beschikbaar voor nazorg. Er kunnen immers allerlei redenen zijn om ook later nog eens met een mediator om tafel te gaan om de afspraken door te spreken en eventueel aan te passen.

Kinderen bij echtscheiding in Arnhem

Wanneer jullie kinderen hebben, dan staan hun belangen tijdens de mediation in Arnhem voorop. Zij vormen een extra reden om tijd en energie in succesvolle mediation te steken. Kinderen mogen immers niet het slachtoffer worden van jullie besluit om te gaan scheiden. Vrijwel altijd zijn ouders het daarmee eens, maar toch is het niet altijd makkelijk om goede en werkbare afspraken over de zorg voor de kinderen te maken. Ik help jullie dan ook bij het maken van die afspraken. Ondanks het feit dat jullie uit elkaar gaan, is de insteek om jullie band als ouders onverminderd sterk te houden. 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is een onzekere en emotionele periode. Misschien lijkt het alsof de grond onder jullie voeten is weggezakt. Met scheidingsmediation in Arnhem zorg ik ervoor dat jullie je huwelijk goed kunnen afronden en een stevige basis voor een toekomst zonder elkaar kunnen leggen. Kunnen jullie mediation bij scheiding in Arnhem gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator.