Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Een echtscheiding in Arnhem regelen

Een relatie beëindigen heeft een enorme invloed op u, uw partner en uw kinderen. U wilt daarom de scheiding op een goede manier laten verlopen, zodat deze periode van veel emoties goed afgesloten wordt. Een echtscheiding in Arnhem zal naast de vele emoties ook een aantal vraagstukken oproepen. Welke afspraken moeten er vastgesteld worden? Welke kosten zijn er verbonden aan een scheiding? En hoe verloopt een echtscheidingsprocedure? Onze mediator begeleidt u graag tijdens uw scheiding in Arnhem.

Elly Kuijvenhoven

Mediator Arnhem
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Professionele hulp bij uw echtscheiding in Arnhem

U heeft de keuze om een mediator in te schakelen wanneer u van plan bent om te gaan scheiden. Onze mediator in Arnhem zal niet alleen de juridische kant van de scheiding met u bespreken. Er zal ook tijd en ruimte gegeven worden voor de emoties die zijn ontstaan tussen u en uw partner. Dé Scheidingsmediator zal samen met u en uw partner een goede basis leggen voor de toekomst. Onze mediator zal als onafhankelijk tussenpersoon dienen. Hierbij wordt er rekening gehouden met de belangen van alle partijen. Op deze manier worden er alleen afspraken vastgelegd die voor u en uw partner gunstig zijn. De afspraken die u met uw partner maakt, worden in een echtscheidingsconvenant en een eventueel ouderschapsplan geplaatst. Dit zal ervoor zorgen dat u na uw echtscheiding in Arnhem het contact kunt onderhouden met elkaar.

Dé Scheidingsmediator inschakelen voor uw scheiding in Arnhem

In veel gevallen zorgt een scheiding ervoor dat emoties hoog oplopen. Het maken van goede afspraken gaat hierdoor moeizaam. Dé Scheidingsmediator biedt u hier professionele, persoonlijke en deskundige hulp in. Onze mediator zal géén beslissingen voor u nemen, deze beslissingen zult u samen met uw partner maken. Zo zullen er alleen afspraken vastgelegd worden tijdens uw echtscheiding in Arnhem, waar u het beide over eens bent. Echter bieden we wel diverse oplossingsrichtingen aan die voor beide partijen tevredenheid zullen wekken. 

U heeft ook de mogelijkheid om eventuele vraagstukken te doorlopen op het gebied van financiën, wetgeving en emoties wanneer u gebruik maakt van Dé Scheidingsmediator. Een mediator zorgt er daarnaast voor dat u de echtscheiding in Arnhem met een onpartijdig persoon doorloopt.

Een scheiding aanvragen: wat zijn de kosten?

Geen enkele scheiding in Arnhem is identiek aan een ander. Kosten zullen hierdoor voor iedere zaak verschillend zijn. Bij Dé Scheidingsmediator kunt u gebruik maken van een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden diverse punten behandeld en krijgt u een idee wat een echtscheiding in Arnhem voor u gaat kosten. In sommige gevallen kunt u aanspraak doen op een toevoeging door de Raad voor Rechtsbijstand. Er wordt hierbij gekeken naar uw inkomen en/of vermogen. Als u hiervoor in aanspraak komt, zult u alleen het eigen risico moeten betalen dat de Raad voor de Rechtsbijstand in rekening brengt.

Maak kennis met onze mediator in Arnhem

Bent u op zoek naar de juiste, persoonlijke en deskundige hulp voor uw echtscheiding in Arnhem? Heeft u vragen met betrekking op uw scheiding? Neem gerust contact op met onze mediator. Dé Scheidingsmediator staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw echtscheiding in Arnhem zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met Dé Scheidingsmediator kunt u het verleden achter u laten en zekerheid bieden bij het starten van uw toekomst.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven