Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Baarn

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat kunt u van Wendy Schoegje, mediator regio Baarn, verwachten?

Besluit u om te gaan scheiden, dan komt er veel op u af. Vaak is een scheiding een emotionele tijd waarin veel zaken geregeld moeten worden. Indien er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, maakt dat de situatie nog complexer. Afgezien van de diverse financiële aspecten en woonsituatie, moeten er afspraken worden gemaakt over de zorg en omgang voor de kinderen en daar komt best wat bij kijken. Het liefst moeten deze afspraken ook nog op de toekomst gericht zijn. Ik bied als scheidingsmediator in Baarn mijn cliënten houvast en structuur door ruimte voor emoties te bieden en het stappenplan waarin alle relevante zaken aan bod komen te doorlopen. Behalve mijn registratie als MfN Registermediator ben ik ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA) waardoor ik beschik over ruime kennis van alle juridische, fiscale en financiële aspecten die bij scheiding aan de orde komen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Baarn

Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Ik heb 30 jaar bij een bank gewerkt voordat ik de stap naar mediation zette. Mijn cijfermatig inzicht kwam hier goed van pas en in mijn functie als teamleider ontdekte ik mijn passie voor het coachen. Bij mediation komt dit voor mij als scheidingsmediator in Baarn allemaal samen. Ik begeleid mijn cliënten in de afhandeling van hun scheiding en daardoor benut ik als scheidingsbemiddelaar zowel mijn coachende vaardigheden alsook mijn cijfermatig inzicht.

Begeleiding bij scheiding

Voor veel mensen is een scheiding vaak één van de moeilijkste periodes in hun leven. Ik geloof als mediator dat mensen gelukkiger zijn als hun scheiding goed is afgehandeld en daarom vind ik het inspirerend om hen daarbij te helpen, zodat zij verder kunnen.

We maken duidelijke afspraken voor de toekomst waardoor de onzekerheid vermindert en er weer vertrouwen in de toekomst ontstaat.

Contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Baarn?

Spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Is er sprake van een klik tussen u en mij, dan begeleid ik u als scheidingsmediator in Baarn graag gedurende het scheidingsproces.

Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator in Baarn voor meer informatie of advies.

Interessante artikelen