Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met uw scheidingsbegeleider

Tijdens mijn carrière heb ik veel te maken gehad met mensen die in een conflictsituatie zitten. Als advocaat heb ik zowel particulieren als bedrijven van juridisch advies voorzien. Ook toen had ik al een voorkeur voor het onderling oplossen van conflicten. Dat is dan ook precies wat ik nu als mediator in Baarn doe. Volgens mijn cliënten doe ik dat op een professionele én betrokken manier. Ik ga voor resultaat, maar ik vergeet nooit de mens achter de scheiding.

Werken aan begrip en respect tijdens mediation

Mediation biedt mensen de kans om hun huwelijk, vaak na vele jaren, ook emotioneel en psychologisch goed af te sluiten. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, inzet van alle betrokkenen is vereist. Aan het begin van de mediation in Baarn is het mijn bedoeling om het contact tussen jullie weer op te bouwen en te werken aan onderling begrip en respect. Als dat eenmaal gelukt is, wordt het ook een stuk makkelijker om andere onderwerpen te behandelen.

Als scheidingsmediator in Baarn help ik jullie bij het ontvlechten van jullie gezamenlijke leven. Onder meer de verdeling van de bezittingen, alimentatie en de vraag wat er met de (eigen) woning moet gebeuren, komen aan de orde. Jullie gaan samen in gesprek, zodat er uiteindelijk een door alle partijen gedragen pakket met afspraken ontstaat. Als mediator begeleid ik het proces, maar ik zeg niet wie er gelijk heeft en neem ook geen inhoudelijke beslissingen. Jullie leggen samen een basis voor een toekomst zonder elkaar.

Wat anderen over mr. Gabriëlle Gijsberts zeggen

Daar zijn we trots op

persoonlijk, zonder te persoonlijk te zijn.

Ik heb een zeer prettige mediator gehad aan Gabrielle. Ze stelde me op mijn gemak, en gaf me het idee dat ze zich betrokken voelde. Ze luisterde goed naar onze wensen en ging hier zorgvuldig mee om. Wat ik erg prettig heb gevonden heb was, dat ze niet alleen zakelijk was, maar ons ook als persoon zag. Ze gaf ook aan als ze iets niet wist, wat meer vertrouwen geeft als iemand die doet alsof hij/zei alles weet.
Ingrid Allaart uit Maarssen
10 december 2023

Probeer “betrokkenheid” in evenwicht te brengen met “zenden” en “luisteren” te vinden.

Betrokkenheid en enthousiasme is goed. Voor meer complexe scheidingen is meer dossier-kennis en deskundigheid van de mediator zelf gewenst.
Rogier uit Amstelveen

Zeer kundige en betrokken mediator

Tijdens de mediation liet Gabrielle duidelijk merken dat ze zeer ter zake kundig, onpartijdig en betrokken bij ons was, dit door houding en gedrag. Daarmee is de mediation prettig en redelijk snel verlopen.
marcus uit Breukelen

Goede en passende afspraken over de kinderen

Veruit de meeste ouders in Baarn die gaan scheiden, zien wel in dat het noodzakelijk is om goede en heldere afspraken te maken over de kinderen. In de praktijk is dat echter niet altijd even simpel. Daarom sta ik jullie bij. Ik zeg niet wat er moet gebeuren, maar kan wel informatie bieden en vanuit mijn ervaring als mediator praktijkvoorbeelden geven. Uiteindelijk gaat het erom dat de afspraken passend zijn voor alle betrokkenen. Als het gewenst is kan ik ook met jullie kinderen zelf in gesprek gaan, om te horen wat zij graag zouden willen. De afspraken leg ik voor jullie vast in een ouderschapsplan. 

Dé ScheidingsMediator in Baarn

Een scheiding is hoe dan ook een moeilijke periode, maar dankzij mediation in Baarn krijgen jullie zelf grip op het proces. Er is ruimte voor de mens en de emotie, zonder een juridisch gevecht aan te gaan. Willen jullie daar meer over weten, dan maak ik graag kennis met jullie. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een afspraak.