Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Balkbrug

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3637 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (24km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat u van Tanja Dohmen als mediator Balkbrug mag verwachten

Mediation brengt mensen die uitgesproken leken, weer bij elkaar aan tafel. Een geslaagde echtscheidingsmediation zorgt voor een waardige afronding van het huwelijk en biedt de voormalige partners zicht op een nieuwe toekomst. Mijn naam is Tanja Dohmen en als scheidingsmediator begeleid ik stellen in Balkbrug tijdens hun echtscheiding. U mag van mij verwachten dat ik oog heb voor alles wat daar bij komt kijken. Naast de financiële en juridische aspecten, heb ik daarom aandacht voor de sociale en maatschappelijke gevolgen van een scheiding. In veel gevallen komen de betrokkenen elkaar ook na de scheiding immers nog tegen. Ook de emoties die bij een scheiding horen, mogen bij mij aan tafel geuit worden. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Balkbrug

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Tanja Dohmen

Gedurende mijn hele werkzame leven heb ik al te maken met mensen die conflicten met elkaar hebben. Zeker sinds ik ruim 12 jaar geleden zelf in het vak stapte, weet ik hoe een mediator het verschil kan maken bij een conflict. Mediation is méér dan alleen het oplossen van dat conflict. Ook gaat het om een gezamenlijk plan voor de toekomst. Zeker wanneer er kinderen betrokken zijn, dienen de voormalige partners ook na de scheiding een bepaalde relatie te onderhouden. Tijdens de mediation besteden we daar aandacht aan. Hoe willen de betrokkenen in de toekomst met elkaar omgaan en wat is er nodig om de relatie voldoende te herstellen? Als mediator in Balkbrug houd ik me met dat soort vragen bezig. 

‘Geweldloze communicatie’ staat bij mij altijd voorop. Ik probeer de betrokkenen te helpen om hun gevoel en behoefte te uiten, zonder dat ze elkaar veroordelen. Belangrijk is dat beide partijen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen keuzes, gedachten en gedrag. 

Hulp bij problemen rond echtscheiding in Balkbrug

Ook wanneer uw gezin – naast de scheiding – te maken heeft met bijkomende problemen, kan ik helpen. Dankzij mijn achtergrond als maatschappelijk werker heb ik veel kennis van de sociale kaart in de omgeving van Balkbrug. Bijvoorbeeld bij geestelijke, maatschappelijke of financiële problemen, kan ik doorverwijzen naar de juiste hulpverleningsinstanties. Ook ben ik aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Cliënten die daarvoor in aanmerking komen, kunnen voor mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand.

Financiële en juridische zaken goed geregeld

Bij vrijwel elke echtscheiding speelt geld een rol. Ook de afwikkeling van de financiële zaken rondom uw scheiding is bij mij in goede handen. Samen bespreken we diverse onderwerpen, waaronder de verdeling van de inboedel, de baten en de lasten. Daar maken we goede en heldere afspraken over. Mocht er toch onduidelijkheid zijn, dan kunt u zelf een expert inschakelen om u ervan te verzekeren dat het echtscheidingsconvenant en/of de vaststellingsovereenkomst helemaal kloppend zijn. 

Daarmee houdt mijn werk echter niet op. Ik help mijn cliënten bij het maken van het financiële plaatje ná de scheiding. Op die manier kunnen ze zich goed voorbereiden op de toekomst en alvast rekening houden met de gewijzigde inkomsten en maandlasten. 

Kinderen bij een echtscheiding in Balkbrug

Wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, dan help ik de beide ouders om daar samen duidelijke afspraken over te maken. Het doel is om de kinderen in de best mogelijke situatie te laten opgroeien. Tijdens de mediation komen de ouders overeen wat ze daarvoor moeten en willen afspreken. De kinderen hebben zelf eveneens een stem, die wordt gehoord en meegenomen in de besluiten van de ouders. 

Kennismakingsgesprek met scheidingsmediator in Balkbrug

Denkt u dat ik de juiste persoon ben om uw echtscheiding in goede banen te leiden en op een waardige manier af te ronden? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik help u graag. 

Contact opnemen 038 202 3637
Interessante artikelen
038 202 3637 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen