Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Apeldoorn (28km)
Wapenrustlaan 11
7321 DL Apeldoorn
Mediator Deventer (40km)
Bruynssteeg 28
7411 LT Deventer
Mediator Raalte (55km)
Boeierstraat 10
8102 HS Raalte

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Even voorstellen

Ik ben Peter Wesche, aangenaam kennis te maken. Voordat ik als mediator in Barneveld aan de slag ging, ben ik werkzaam geweest in de verzekeringswereld. Hier heb ik onder meer ervaring opgedaan met pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Na 25 jaar vond ik het tijd voor wat anders en besloot ik een gedegen mediationopleiding van The Lime Tree te volgen. Deze heb ik succesvol afgerond en dat geldt ook voor de specialistische opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur. Inmiddels heb ik mijn eigen mediationpraktijk en ben ik fulltime werkzaam als scheidingsmediator in Barneveld.
Bij mediation in Barneveld heb ik mijzelf als doel gesteld om de communicatie en onderhandelingen tussen jullie zo goed mogelijk te begeleiden. Hierdoor is het mogelijk om vanuit jullie werkelijke belangen – en die van jullie kinderen – tot een gezamenlijk gedragen en voor alle partijen optimale besluitvorming te komen.

Aandacht voor juridische, financiële en emotionele processen

Een scheiding regel je niet binnen een paar dagen. Jullie hebben samen een heel leven opgebouwd, waardoor het belangrijk is om goede en duidelijke afspraken te maken. Als scheidingsmediator in Barneveld help ik jullie hierbij. Ik zorg voor een goede communicatie tussen beide partijen, zodat jullie uiteindelijk afspraken die gezamenlijk gedragen worden. Deze afspraken leg ik vervolgens vast in een ouderschapsplan en echtscheidingsovereenkomst.
Het is belangrijk dat een scheiding juridisch en financieel goed geregeld wordt, maar ik bied ook ruimte voor emotie. Door mijn ervaring als scheidingsmediator in Barneveld weet ik als geen ander dat betrokken partijen meestal ook allerlei emotionele processen doorlopen. Bij mij krijgen jullie alle ruimte om emoties de vrije loop te laten, maar ik voorkom dat jullie je hierdoor laten leiden bij het maken van afspraken.

Wat anderen over Peter Wesche zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!
Charissa uit Deventer
10 december 2023

Goede begeleiding van kinderen bij scheiden in Barneveld

Zijn er kinderen voortgekomen uit jullie huwelijk? Dan is het belangrijk om hen goed te begeleiden tijdens een scheiding. Daarom besteed ik aandacht aan de gedachten en gevoelens van kinderen bij mediation in Barneveld. Ik streef altijd naar harmonieus ouderschap na een scheiding. Om dit te bereiken laat ik jullie samen kiezen welke afspraken jullie maken over de kinderen. Als de kinderen minderjarig zijn, help ik jullie bovendien bij het opstellen van een ouderschapsplan. Verder spreken we af hoe zorgtaken en kinderkosten verdeeld worden.

Gratis kennismakingsgesprek

Een scheidingsmediator in Barneveld maakt het een stuk makkelijker om een echtscheiding op een goede en respectvolle manier af te handelen. Zoeken jullie nog een geschikte mediator om een streep te zetten onder jullie huwelijk? Dan ben ik jullie graag van dienst. Via Dé Scheidingsmediator plannen jullie een afspraak in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin vertel ik jullie wat ik voor jullie kan betekenen en hoe ik te werk ga.