Roel Pieterse

Jean Monnetpark 43
7336BB Apeldoorn

T 055 203 3960
E [email protected]

Mediator Barneveld

Roel Pieterse

  • Jean Monnetpark 43
  • 7336BB Apeldoorn
055 203 3960 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (25km)
Jean Monnetpark 43, 7336BB Apeldoorn
Deventer (40km)
Bruijnssteeg 28, 7411LT Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Roel Pieterse

Wat u van Roel Pieterse als scheidingsmediator in Barneveld mag verwachten

Rust brengen in de chaos die een echtscheiding vaak met zich meebrengt. Dat is een van de belangrijkste dingen die ik als scheidingsmediator in Barneveld doe. Cliënten mogen van mij verwachten dat ik beide partijen de kans geef om hun verhaal te doen en voor hun eigen belangen op te komen. Als specialist in de financiële aspecten van echtscheidingen, ben ik een geschikte gesprekspartner bij afspraken over de verdeling van het vermogen en de alimentatie. Ik help bij het in beeld brengen van het financiële plaatje, nu en na de echtscheiding. Ik heb echter niet alleen oog voor praktische zaken zoals de financiën. Ook emoties mogen er zijn. Stap voor stap en in het tempo van de betrokkenen, begeleid ik cliënten door het echtscheidingsproces. Ik help bij het maken van heldere afspraken, zodat de betrokkenen elkaar als partners op een waardige manier los kunnen laten. U kunt contact met mij opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek in Barneveld. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Roel Pieterse

Uw mediator in Barneveld

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Roel Pieterse

In 2010 besloot ik het bedrijfsleven te verlaten en mijn hart te volgen: het oplossen van conflicten en de dynamiek tussen mensen. Ik beschik over ruim 10 jaar ervaring als scheidingsmediator en nog steeds leer ik bij elke scheiding iets nieuws. Graag laat ik me dan ook verrassen door mijn cliënten. Van hen hoor ik regelmatig dat ik rust uitstraal, maar als het moet toon ik ook de nodige daadkracht en stel ik de moeilijke vragen. Ik heb oog en oor voor de behoeftes en emoties van alle betrokkenen. Door kennis te delen zorg ik er hoe dan ook voor dat beide partijen gelijkwaardig aan elkaar blijven. En als het kan probeer ik de situatie met een dosis humor te verlichten. 

Alimentatie specialist bij echtscheidingen in Barneveld

Geld speelt regelmatig een belangrijke rol binnen een echtscheidingsproces. Mede dankzij mijn achtergrond als bedrijfskundige ben ik een geschikte partner voor gesprekken en beslissingen over de financiële en fiscale alimentatie gevolgen van een scheiding. Met die kennis ben ik tevens de juiste specialist voor de scheidende ondernemer in Barneveld.

Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is dat beide partijen hun kant van het verhaal mogen vertellen en voor hun belangen kunnen opkomen. Vervolgens help ik om duidelijk te maken wat de financiële perspectieven zijn, zodat beide partijen weten waar ze na de scheiding van kunnen leven. Daar kunnen cliënten dan tevens hun individuele en gezamenlijke keuzes op afstemmen. De verdeling van de goederen, de partner- en eventuele kinderalimentatie en de verdeling van het pensioen leg ik als mediator keurig vast in een echtscheidingsconvenant. Afspraken over en met de kinderen verschijnen in het ouderschapsplan. Die documenten worden op de juiste manier voorgelegd aan de rechtbank, zodat de echtscheiding na het vonnis kan worden bijgeschreven in de burgerlijke stand. Ook wanneer de scheiding achter de rug is, blijf ik beschikbaar voor financiële nazorg. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een goed geregelde echtscheiding voorkomt een vechtscheiding. Wilt u graag dat uw huwelijk op een waardige manier ontbonden wordt en kunt u mijn hulp daarbij gebruiken? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met dé scheidingsmediator in Barneveld. 

Contact opnemen 055 203 3960
Interessante artikelen
055 203 3960 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Roel Pieterse