Hans Fibbe

Dortmundstraat 30
7418BH Deventer

T 0570 202 544
E hans.fibbe@descheidingsmediator.nl

Mediator Barneveld

Hans Fibbe

  • Prins Willem-Alexanderlaan 705
  • 7311ST Apeldoorn
  •  
0570 202 544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (6719km) Toon adres
Prins Willem-Alexanderlaan 705
7311ST Apeldoorn
Deventer (6731km) Toon adres
Dortmundstraat 30
7418BH Deventer
Scheidingsbemiddelaar Hans Fibbe

Wat mag u verwachten van Hans Fibbe - mediator regio Barneveld?

Hebben u en uw partner samen besloten uw relatie te beëindigen of heeft u problemen in uw (ex)relatie? Dan help ik u als scheidingsmediator in Barneveld maar al te graag. Ik laat u, en eventueel uw partner, zoveel mogelijk zelf doen want het is immers uw oplossing waar het om draait. Komen u en uw (ex)partner er samen niet aan uit, dan zal ik oplossingen voorstellen. Indien gewenst kan ik ook voorlichting geven over de scheidingsovereenkomst en deze opstellen, hulp bieden bij de contactregeling en de partner- en eventuele kinderalimentatie voor u uitrekenen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Hans Fibbe

Uw mediator in Barneveld

Maak kennis met uw scheidingsbemiddelaar

In mijn carrière stel ik de mens, en zijn zorgen en problemen, centraal. Ik heb als mediator al vrij vroeg in mijn carrière bewust gekozen voor het vak van conflictbemiddeling en daardoor heb ik al vele familiekwesties mogen begeleiden. Ik ben werkzaam als gespecialiseerd familiemediator en daarnaast een erkend MFN register family-mediator. Uw scheiding is bij mij als scheidings mediator in Barneveld in goede handen: ik neem uw vragen en wensen uiterst serieus en mijn betrokkenheid sluit daar volledig bij aan.

Scheiding aanvragen?

Ik ben een echt mensenmens en daarom betekent het voor mij als scheidingsmediator in Barneveld veel om iets voor mensen te kunnen betekenen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van echtscheiding, want ik kan voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen indien u daarvoor in aanmerking komt. Daarnaast ben ik gedurende het traject altijd duidelijk en helder over de kosten en kan ik, wanneer u dat wenst, de kosten gedetailleerd in kaart brengen.

Kom in contact met Dé ScheidingsMediator Barneveld

Mijn kantoor is zeer gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Doordat het kantoor is gevestigd naast een bedrijventerrein, bent u behoorlijk anoniem en zal niemand weten voor welk kantoor u het gebouw binnenstapt.

Wilt u kennismaken met uw scheidings mediator in Barneveld? Mailt of belt u mij voor meer informatie. Ervaart u geen klik tussen u en mij? Dan is het eerste halfuur van het kennismakingsgesprek gratis en verwijs ik u indien gewenst door. Wanneer u wel een klik ervaart, wordt de kennismaking wel in rekening gebracht. Ik help u graag op weg naar een nieuw begin.

Interessante artikelen