André Tolman

Violierenplein 101
7329DR Apeldoorn

T 0570 20 2544
E [email protected]

Mediator Barneveld

André Tolman

  • Violierenplein 101
  • 7329DR Apeldoorn
0570 20 2544 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Apeldoorn (29km)
Violierenplein 101, 7329DR Apeldoorn
Deventer (41km)
Pikeursbaan 6, 7411GV Deventer
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar André Tolman

Wat u van André Tolman als scheidingsmediator in Barneveld mag verwachten

Rust brengen in de chaos die een echtscheiding vaak met zich meebrengt. Dat is een van de belangrijkste dingen die ik als scheidingsmediator in Barneveld doe. Cliënten mogen van mij verwachten dat ik beide partijen de kans geef om hun verhaal te doen en voor hun eigen belangen op te komen. Als specialist in de financiële aspecten van echtscheidingen, ben ik een geschikte gesprekspartner bij afspraken over de verdeling van het vermogen en de alimentatie. Ik help bij het in beeld brengen van het financiële plaatje, nu en na de echtscheiding. Ik heb echter niet alleen oog voor praktische zaken zoals de financiën. Ook emoties mogen er zijn. Stap voor stap en in het tempo van de betrokkenen, begeleid ik cliënten door het echtscheidingsproces. Ik help bij het maken van heldere afspraken, zodat de betrokkenen elkaar als partners op een waardige manier los kunnen laten. U kunt contact met mij opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek in Barneveld. 

Contact opnemen

Contact opnemen met André Tolman

Uw mediator in Barneveld

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met André Tolman

Het bemiddelen zit mij in het bloed. Van jongs af aan heb ik mij hier al mee bezig gehouden. Ik doe mijn werk als mediator in Barneveld met hart én hoofd en grote betrokkenheid. Ik beschik over ruim twintig jaar ervaring als scheidingsmediator en nog steeds leer ik bij elke scheiding iets nieuws. Graag laat ik me dan ook verrassen door mijn cliënten. Van hen hoor ik regelmatig dat ik rust uitstraal, maar als het moet toon ik ook de nodige daadkracht en stel ik de moeilijke vragen. Ik heb oog en oor voor de behoeftes en emoties van alle betrokkenen. Door kennis te delen zorg ik er hoe dan ook voor dat beide partijen gelijkwaardig aan elkaar blijven. En als het kan probeer ik de situatie met een dosis humor te verlichten. 

Financieel specialist bij echtscheidingen in Barneveld

Geld speelt regelmatig een belangrijke rol binnen een echtscheidingsproces. Mede dankzij mijn achtergrond als bedrijfskundige ben ik een geschikte partner voor gesprekken en beslissingen over de financiële en fiscale gevolgen van een scheiding. Met die kennis ben ik tevens de juiste specialist voor de scheidende ondernemer in Barneveld.

Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is dat beide partijen hun kant van het verhaal mogen vertellen en voor hun belangen kunnen opkomen. Vervolgens help ik om duidelijk te maken wat de financiële perspectieven zijn, zodat beide partijen weten waar ze na de scheiding van kunnen leven. Daar kunnen cliënten dan tevens hun individuele en gezamenlijke keuzes op afstemmen. De verdeling van de goederen, de partner- en eventuele kinderalimentatie en de verdeling van het pensioen leg ik als mediator keurig vast in een echtscheidingsconvenant. Afspraken over en met de kinderen verschijnen in het ouderschapsplan. Die documenten worden op de juiste manier voorgelegd aan de rechtbank, zodat de echtscheiding na het vonnis kan worden bijgeschreven in de burgerlijke stand. Ook wanneer de scheiding achter de rug is, blijf ik beschikbaar voor financiële nazorg. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een goed geregelde echtscheiding voorkomt een vechtscheiding. Wilt u graag dat uw huwelijk op een waardige manier ontbonden wordt en kunt u mijn hulp daarbij gebruiken? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek met dé scheidingsmediator in Barneveld. 

Contact opnemen 0570 20 2544
Interessante artikelen
0570 20 2544 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met André Tolman