Afra Koning

Hagemanswei 19
6843XJ Arnhem

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Bemmel

Afra Koning

  • Hagemanswei 19
  • 6843XJ Arnhem
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Arnhem (8km)
Hagemanswei 19, 6843XJ Arnhem
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat mag u van Afra Koning, uw mediator regio Bemmel, verwachten?

Helaas kan ik het verdriet van uw gestrande relatie niet wegnemen. Wel kan ik als scheidingsmediator in Bemmel zorgen voor een zo spoedig mogelijk proces. Tijdens de scheiding dient er een heleboel geregeld te worden waar uw hoofd vanwege alle emoties en onzekerheid niet naar staat. Als scheidingsmediator is het voor mij de taak om niets over het hoofd te zien en met beide partijen tot evenwichtige afspraken te komen. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen bij het maken van afspraken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Bemmel

Maak kennis met Afra Koning

Als rechtbankmediator en MfN-Family-mediator is uw scheiding bij mij in vertrouwde handen. Ik ben gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling en familierecht, waardoor zowel het financiële en emotionele aspect, alsook eventuele kindproblematieken bij mij als scheidingsmediator in Bemmel in goede handen zijn. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kunt u via mijn bemiddeling aanspraak maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt.

Praktische oplossingen voor de toekomst

Naast alle negatieve kanten is een conflict voor mij ook een bron van energie. Als mediator in Bemmel zie ik het als een uitdaging om deze energie in een positieve richting te wenden waarmee we de basis leggen voor een nieuw begin. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik tot praktische en originele oplossingen komen waar nog niet eerder aan is gedacht.

Zodra er overeenstemming is bereikt over de gemaakte afspraken, zorg ik er als scheidingsmediator in Bemmel voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Bemmel?

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding vanwege werk en eventuele kinderen voor u niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om op zaterdag of in de avonden met u af te spreken.

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Bent u na de kennismaking overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan starten we met het opstellen van het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning