Elly Kuijvenhoven

Jan Vethstraat 23
6813HJ Arnhem

T 026 202 3621
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Elst (3km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Veenendaal (10km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Arnhem (11km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Velp (12km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Ede (22km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Elly Kuijvenhoven

Wat mag u van Elly Kuijvenhoven, uw mediator regio Bemmel, verwachten?

Helaas kan ik het verdriet van uw gestrande relatie niet wegnemen. Wel kan ik als scheidingsmediator in Bemmel zorgen voor een zo spoedig mogelijk proces. Tijdens de scheiding dient er een heleboel geregeld te worden waar uw hoofd vanwege alle emoties en onzekerheid niet naar staat. Als mediator is het voor mij de taak om niets over het hoofd te zien en met beide partijen tot evenwichtige afspraken te komen. Uiteraard houd ik ook rekening met de belangen van uw (eventuele) kinderen bij het maken van afspraken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elly Kuijvenhoven

Uw mediator in Bemmel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Elly Kuijvenhoven zeggen
Daar zijn we trots op
Rustige vrouw, duidelijk en alles is goed geregeld.
Mijn ervaring is goed. Word goed geholpen. Komt afspraken naar. Alles word goed uitgelegd. Priscilla, Arnhem 16-07-2022
goed
Duidelijke raadgeving zodat alles soepel verloopt Jean, Westervoort 20-04-2022
Goed
Mijn evaring was goed . Alice Tan, Bemmel 19-04-2022

Maak kennis met Elly Kuijvenhoven

Ik wat als geen ander wat de kracht van mediation kan zijn, aangezien ik een ervaringsdeskundige ben op dat gebied. Na vele jaren in verschillende branches te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om mij te richten op een carrière als mediator. Dit is inmiddels al enkele jaren geleden. Mijn mensenkennis en levenservaring kan ik op deze wijze volledig benutten.

Praktische oplossingen voor de toekomst

Naast alle negatieve kanten is een conflict voor mij ook een bron van energie. Als mediator in Bemmel zie ik het als een uitdaging om deze energie in een positieve richting te wenden waarmee we de basis leggen voor een nieuw begin. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring en kennis kan ik tot praktische en originele oplossingen komen waar nog niet eerder aan is gedacht.

Zodra er overeenstemming is bereikt over de gemaakte afspraken, zorg ik er als mediator in Bemmel voor dat deze afspraken op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant. Afspraken die worden gemaakt met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Gratis kennismaken met Dé ScheidingsMediator Bemmel?

Het liefst werk ik natuurlijk overdag, maar ik begrijp ook dat het regelen van uw scheiding vanwege werk en eventuele kinderen voor u niet altijd overdag mogelijk is. Daarom ben ik ook bereid om op zaterdag of in de avonden met u af te spreken.

Belt of mailt u mij voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Bent u na de kennismaking overtuigd van een klik tussen u en mij? Dan starten we met het opstellen van het verdere scheidingsproces.

Contact opnemen 026 202 3621
Interessante artikelen
026 202 3621 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elly Kuijvenhoven