Sanne Visser

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183AT Amstelveen

T 023 201 3752
E [email protected]

Mediator Bennebroek

Sanne Visser

  • Wilsonsplein 9
  • 2011VG Haarlem
023 201 3752 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Haarlem (6km)
Wilsonsplein 9, 2011VG Haarlem
Hoofddorp (6km)
Hoofdweg Oostzijde 640, 2132MK Hoofddorp
Amstelveen (18km)
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183AT Amstelveen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Sanne Visser

Wat u van scheidingsmediator Sanne Visser mag verwachten

Mensen die bij mij komen voor hulp tijdens hun echtscheiding, maken een goede keuze. Het is immers voor alle betrokkenen beter om er samen uit te komen, dan om met advocaten in een lange procedure te belanden, waarin de situatie van kwaad tot erger wordt. Op die manier ontstaan er alleen maar verliezers. Als scheidingsmediator in Bennebroek mogen jullie van mij verwachten dat ik jullie help om jullie huwelijk waardig af te ronden. Het traject is kort en intensief en kan best emotioneel en confronterend zijn, maar de beloning is groot. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertel ik jullie er alles over.

Contact opnemen

Contact opnemen met Sanne Visser

Uw mediator in Bennebroek

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Sanne Visser

Na jarenlang actief te zijn geweest in de wereld van media en theater, heb ik enkele jaren geleden gekozen voor het vak van mediator. Mijn eigen ervaringen met echtscheidingen speelden daar een rol bij. Ik kom uit een gezin van gescheiden ouders en in 2017 heb ik zelf samen met mij ex-man een punt achter ons huwelijk gezet. Mijn ouders zijn altijd goed met elkaar blijven omgaan en dat voorbeeld hebben mijn ex-man en ik gevolgd. Het is ons gelukt om het samen goed te doen voor onze twee dochters. Dat goede gevoel wens ik iedereen die in Bennebroek gaat scheiden toe.

Emotionele en zakelijke aspecten bij echtscheiding

Bij scheidingsmediation in Bennebroek ga ik voor een kort en intensief traject. Ik probeer snel tot de kern te komen, waardoor de scheiding meestal in drie tot maximaal zes gesprekken geregeld kan worden. Dat vraagt wel het nodige van mijn cliënten. Ik verwacht eerlijkheid en openheid en de inzet om er écht samen uit te komen. Dat kan confronterend en emotioneel zijn. Het is belangrijk om de emoties die bij een scheiding horen, tijdens de mediation bespreekbaar te maken en een plek te geven. Het wordt namelijk een stuk makkelijker om de zakelijke kanten van de echtscheiding te bespreken, wanneer boosheid, verdriet en teleurstelling niet meer zo nadrukkelijk tussen jullie in staan.

Gaandeweg de gesprekken komen de zakelijke aspecten van jullie echtscheiding in Bennebroek vanzelf aan bod. Ik zorg ervoor dat alles wat er besproken moet worden op tafel komt. Dat loopt uiteen van de vraag wat er met de eigen woning moet gebeuren, tot aan de verdeling van de bezittingen en de fiscale gevolgen.

Het is jullie traject en het zijn jullie afspraken. Ik ben er voor al jullie vragen en als ik denk dat er een specialist of adviseur mee moet kijken, dan laat ik dat weten. De afspraken die jullie samen maken, leg ik vast in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen scheiden mee in Bennebroek

Een waardige afronding van het huwelijk is natuurlijk extra belangrijk wanneer jullie kinderen hebben. Tijdens de mediation in Bennebroek staat voor mij voorop dat zij zo min mogelijk stress ervaren door de scheiding en dat jullie relatie als ouders stevig overeind blijft. Wanneer daar behoefte aan is, ga ik graag met jullie kinderen in gesprek. Op die manier kunnen zij op een positieve manier betrokken worden bij het proces.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik spreek uit ervaring wanneer ik vertel hoe goed het voelt om een huwelijk samen, in goed overleg en met respect voor elkaar, af te ronden. Ik ben nog elke dag trots als ik zie hoe goed het met onze dochters gaat en hoe weinig stress zij hebben beleefd door onze scheiding. Dat gevoel wil ik ook cliënten in Bennebroek bezorgen. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken, neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 023 201 3752
Interessante artikelen
023 201 3752 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Sanne Visser