Bart Verberne

Lange Noordstraat
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Bergen op Zoom

Bart Verberne

  • Blokstallen 2B
  • 4611WB Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (0km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Goes (27km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Middelburg (46km)
Lange Noordstraat, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Waar kunt u bij uw scheidingsmediator in regio Bergen op Zoom, Bart Verberne, van op aan?

Ik heb als scheidingsmediator in Bergen op Zoom het uitgangspunt dat het maken van goede en passende keuzes de enige manier is om de partnerrelatie op een goede manier af te ronden. Ik ben een MfN erkend familiemediator en ik heb jarenlange ervaring, waardoor u er dus zeker van kunt zijn dat u te maken heeft met een professional. Met mijn jarenlange ervaring en deskundigheid zal ik u helpen met het maken van goede en passende keuzes zodat uw relatie op een goede manier afgerond kan worden.

Al uw vraagstukken over uw huis en hypotheek, boedelverdeling, pensioenverdeling, alimentatie en eventuele kindproblematieken zal ik samen met u beantwoorden. Als jurist kan ik alle afspraken op een juridische wijze vastleggen. Ik werk als scheidingsmediator in Bergen op Zoom graag oplossingsgericht, waarbij het creëren van uw toekomst centraal staat. Daarnaast bied ik u graag de ruimte voor het uiten van emoties. Het uiten van emoties én de koppeling met de behoefte die daar achter zit, zorgt ervoor dat onze gesprekken van grote betekenis zullen zijn. U zult op die manier met meer inzicht richting huiswaarts gaan.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Bergen op Zoom

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bart Verberne?

Ik ben in 2000 afgestudeerd als jurist. Na mijn juridische opleiding heb ik mij gespecialiseerd als mediator in Bergen op Zoom. Nadien ben ik een familiemediator en rechtbankmediator. Zowel de financiële en emotionele vraagstukken, alsook eventuele kindproblematieken van een scheidingsproces zijn bij mij als scheidingsmediator in Bergen op Zoom in vertrouwde handen.

Veel tastbare successen door mediation

Door mijn jarenlange ervaring als mediator weet ik hoeveel verschil mediation kan maken bij een scheidingsproces. Ik heb mede door mediation veel tastbare successen geboekt. Elke succesvolle afronding geeft mij de energie en motivatie om mij voor elk scheidingsproces volledig in te zetten en succesvol af te ronden.

Beschikbaarheid en bereikbaarheid van Dé ScheidingsMediator in Bergen op Zoom

Ik werk net als u het liefst overdag. Het is dus compleet begrijpelijk dat u zich overdag niet over uw scheiding kunt bekommeren. Om die reden ben ik graag voor u in de avonden en zaterdagen beschikbaar. Heeft u bezwaar om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Uw relatie op een goede manier afronden is immers wat telt!

Mail of bel Dé ScheidingsMediator in Bergen op Zoom voor een kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend én gratis. Heeft u een klik tussen u en mij ervaren? Dan zullen wij de verdere planning maken om uw scheidingsproces op een goede manier af te ronden.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne