Frank Roelen

Lange Noordstraat
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Bergen op Zoom

Frank Roelen

  • Kruisakkers 2
  • 4613BV Bergen op Zoom
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bergen op Zoom (1km)
Kruisakkers 2, 4613BV Bergen op Zoom
Hoeven (22km)
Hofstraat 8, 4741AK Hoeven
Goes (27km)
Stationsplein 21, 4461HP Goes
Terneuzen (36km)
Stadhuisplein 3, 4531GZ Terneuzen
Middelburg (46km)
Lange Noordstraat, 4331CE Middelburg
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frank Roelen

Frank Roelen: uw scheidingsmediator in Bergen op Zoom

Een scheiding is vaak een emotionele rollercoaster. Het ene moment bent u boos, terwijl u het andere moment juist verdrietig bent. Omdat emoties ervoor kunnen zorgen dat u niet meer rationeel na kunt denken, maakt u mogelijk afspraken waar u later spijt van krijgt. Als scheidingsmediator in Bergen op Zoom kan ik u helpen om dit te voorkomen. Ik geef u alle ruimte om uw emoties te uiten, maar zorg er ook voor dat deze hanteerbaar worden. Dit is essentieel om afspraken te maken die ook in de toekomst standhouden. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Plan dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in via Dé ScheidingsMediator Bergen op Zoom. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Frank Roelen

Uw mediator in Bergen op Zoom

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Frank Roelen?

Ik ben van mening dat een huwelijk altijd op een waardige manier afgesloten moet worden. U en uw partner hebben immers jarenlang lief en leed met elkaar gedeeld. Daarom leid ik u graag door het proces rondom een scheiding heen. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Bergen op Zoom heb ik een vernieuwende en onconventionele aanpak ontwikkeld. Hierin maak ik emoties hanteerbaar en dat komt het maken van afspraken vaak ten goede. 

Verbinding van zakelijke en relationele kant

Naast een relationele kant heeft een scheiding ook een zakelijke kant. Aan beide kanten moet aandacht besteed worden als u gaat scheiden, maar uit ervaring weet ik dat dit lang niet altijd gebeurt. Daarom help ik u om de relationele kant en de zakelijke kant met elkaar te verbinden. Dit doe ik door mijn goed ontwikkelde intuïtie te combineren met mijn ruime ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Doordat ik werkzaam ben as financieel (echt)scheidingsadviseur en kennis heb op juridisch, financieel en fiscaal vlak, kan ik u ook helpen bij het regelen van de financiële zaken rondom een scheiding. Hierbij kunt u denken aan het verdelen van vermogen, pensioen en – als er kinderen in het spel zijn – alimentatie. Wanneer u financiële zaken tijdens uw scheiding direct goed regelt, verkleint u de kans op problemen in de toekomst.

Ouderschapsbemiddelaar 

Gaat u scheiden? Dan scheiden uw kinderen mee. Helaas wordt de impact van een scheiding op kinderen vaak onderschat. Wanneer er kinderen in het spel zijn, besteed ik hier bij mediation in Bergen op Zoom uitgebreid aandacht aan. Als ouderschapsbemiddelaar geef ik u informatie over co-ouderschap en help ik u om uw kind(eren) zo min mogelijk last te laten ervaren van de scheiding. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de scheiding zo goed mogelijk geregeld wordt, zowel voor u als voor uw kind(eren).

Gratis gesprek met mediator in Bergen op Zoom

Als jullie huwelijk niet meer te redden is, kan een mediator helpen om deze periode op een waardige manier af te sluiten. Bent u benieuwd wat ik als scheidingsmediator in Bergen op Zoom voor u kan betekenen tijdens een scheiding? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via Dé ScheidingsMediator. In ongeveer een uur tijd vertel ik u alles wat u moet weten over mijn werkzaamheden als mediator. Uiteindelijk is het aan u om te bepalen of ik iets kan betekenen voor uw scheiding in Bergen op Zoom.

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frank Roelen