Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Hoeven (22km)
Hofstraat 8
4741 AK Hoeven
Mediator Goes (26km)
Stationsplein 21
4461 HP Goes
Mediator Terneuzen (35km)
Stadhuisplein 3
4531 GZ Terneuzen

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is Frank Roelen?

Ik ben van mening dat een huwelijk altijd op een waardige manier afgesloten moet worden. U en uw partner hebben immers jarenlang lief en leed met elkaar gedeeld. Daarom leid ik u graag door het proces rondom een scheiding heen. Door mijn jarenlange ervaring als scheidingsmediator in Bergen op Zoom heb ik een vernieuwende en onconventionele aanpak ontwikkeld. Hierin maak ik emoties hanteerbaar en dat komt het maken van afspraken vaak ten goede.

Verbinding van zakelijke en relationele kant

Naast een relationele kant heeft een scheiding ook een zakelijke kant. Aan beide kanten moet aandacht besteed worden als u gaat scheiden, maar uit ervaring weet ik dat dit lang niet altijd gebeurt. Daarom help ik u om de relationele kant en de zakelijke kant met elkaar te verbinden. Dit doe ik door mijn goed ontwikkelde intuïtie te combineren met mijn ruime ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Doordat ik werkzaam ben as financieel (echt)scheidingsadviseur en kennis heb op juridisch, financieel en fiscaal vlak, kan ik u ook helpen bij het regelen van de financiële zaken rondom een scheiding. Hierbij kunt u denken aan het verdelen van vermogen, pensioen en – als er kinderen in het spel zijn – alimentatie. Wanneer u financiële zaken tijdens uw scheiding direct goed regelt, verkleint u de kans op problemen in de toekomst.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Ouderschapsbemiddelaar 

Gaat u scheiden? Dan scheiden uw kinderen mee. Helaas wordt de impact van een scheiding op kinderen vaak onderschat. Wanneer er kinderen in het spel zijn, besteed ik hier bij mediation in Bergen op Zoom uitgebreid aandacht aan. Als ouderschapsbemiddelaar geef ik u informatie over co-ouderschap en help ik u om uw kind(eren) zo min mogelijk last te laten ervaren van de scheiding. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de scheiding zo goed mogelijk geregeld wordt, zowel voor u als voor uw kind(eren).

Gratis gesprek met mediator in Bergen op Zoom

Als jullie huwelijk niet meer te redden is, kan een mediator helpen om deze periode op een waardige manier af te sluiten. Bent u benieuwd wat ik als scheidingsmediator in Bergen op Zoom voor u kan betekenen tijdens een scheiding? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via Dé ScheidingsMediator. In ongeveer een uur tijd vertel ik u alles wat u moet weten over mijn werkzaamheden als mediator. Uiteindelijk is het aan u om te bepalen of ik iets kan betekenen voor uw scheiding in Bergen op Zoom.