Annette Lenderink

Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar

T 072 201 2605
E [email protected]

Mediator Bergen

Annette Lenderink

  • Jan Ligthartstraat 1
  • 1817MR Alkmaar
072 201 2605 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Alkmaar (3km)
Jan Ligthartstraat 1, 1817MR Alkmaar
Schagen (13km)
Laan 21, 1741EA Schagen
Castricum (13km)
Oude Parklaan 111, 1901ZZ Castricum
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Annette Lenderink

Wat u van scheidingsmediator Annette Lenderink mag verwachten

Een gezamenlijk bedachte oplossing heeft de grootste kans van slagen. Daarom gaan jullie bij scheidingsmediation in Bergen samen op zoek naar oplossingen om jullie huwelijk waardig af te ronden en een toekomst zonder elkaar vorm te geven. Als scheidingsmediator help ik jullie daarbij. Ik begeleid de gesprekken, bied ruimte aan de emoties, zorg dat alle financiële en praktische zaken aan bod komen en leg de afspraken voor jullie vast. Ook kinderen hebben bij mij een belangrijke rol in het proces. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Annette Lenderink

Uw mediator in Bergen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Annette Lenderink zeggen
Daar zijn we trots op
Annette heeft ons prima begeleid en geholpen
Uit elkaar gaan is nooit leuk en bij ons waren er wat hobbels te nemen waar we samen niet uit kwamen. Annette heeft ons hierbij prima geholpen en begeleid. Koen, Heerhugowaard 29-07-2021
Deskundig en goed geholpen
Deskundig. Snel. Onpartijdig. Prettig in de omgang René, Obdam 13-09-2021
Snel geregeld
Betrokken , duidelijk en snel geregeld Jolanda , Alkmaar 24-06-2022
Top keuze
Via de scheidingsmediator bij Annette terecht gekomen. We waren zeer tevreden over haar kunde. Annette reageerd lekker snel op vragen die je stelt dat vonden we erg fijn. Door Annette zijn we zeer snel door het hele proces heen gegaan. Lex van Dijk, HEILOO 06-04-2022

Maak kennis met Annette Lenderink

Als mediator spreek ik uit ervaring wanneer het gaat over het verdriet dat gepaard gaat met een echtscheiding. Ik was 6 jaar toen mijn ouders uit elkaar gingen en ik kan mij die periode nog als de dag van gisteren herinneren. Ik zag mijn vader amper en voelde het verdriet van mijn moeder. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van deze periode.

Zo’n 45 jaar later heb ik besloten om die ervaringen in te zetten voor de partners van nu die besloten hebben om te gaan scheiden. Ik heb een opleiding in mediation gedaan en mij gespecialiseerd in familiemediation. Behalve die ervaring en kennis benut ik natuurlijk ook mijn persoonlijke vaardigheden en eigenschappen. Ik ben een gevoelige en nieuwsgierige doorzetter die graag een luisterend oor biedt. Een moeilijk gesprek ga ik niet uit de weg.

Emoties bij echtscheiding in Bergen

Dat er bij een scheiding veel emoties komen kijken is een open deur. Die emoties krijgen de ruimte tijdens de mediation in Bergen. Ik geef jullie de ruimte om te bespreken wat nodig is. Dat gebeurt in een neutrale setting en op vertrouwelijke basis. Ieders behoeften, zorgen en wensen komen op tafel.

Daarnaast gaan we aan de slag met het regelen van alle financiële, fiscale, juridische en praktische zaken. Ik begeleid jullie bij het doorhakken van knopen over bijvoorbeeld de eigen woning en de bezittingen. Ik maak een alimentatieberekening en vermogensopstelling voor jullie en leg de gemaakte afspraken vast in een echtscheidingsconvenant.

Kinderen bij echtscheiding in Bergen

Zoals eerder al genoemd, weet ik uit ervaring wat een scheiding van de ouders kan doen met een kind. Tegelijk ben ik er ook van overtuigd dat met goede begeleiding en ruimte voor emoties, de emotionele schade van een echtscheiding voor een kind beperkt kan worden. Kinderen hebben bij mij tijdens de mediation in Bergen dan ook een belangrijke plaats. Vrijwel alle ouders hebben het beste voor met hun kinderen, maar door de onzekere periode kan het moeilijk zijn om in het belang van je kinderen te denken. Mediation helpt daarbij. Doordat jullie met elkaar in gesprek blijven – in plaats van bijvoorbeeld via een advocaat – blijft jullie relatie als ouders beter in stand. Dat is belangrijk voor de toekomst. De afspraken die jullie samen maken leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Willen jullie een vechtscheiding voorkomen en goedkoper uit zijn dan bij een advocaat? En willen jullie het belang van de kinderen voorop stellen en een fijne relatie met hen behouden? Dan help ik jullie graag. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we van beide kanten bekijken of de benodigde klik er is. Maak een afspraak via Dé ScheidingsMediator.

Contact opnemen 072 201 2605
Interessante artikelen
072 201 2605 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Annette Lenderink