Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Andréas de groot

Sinds geruime tijd ben ik werkzaam als MfN registermediator en familiemediator, alsook ben ik een rechtbankmediator,ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist, arbeidsmediator en ben ik aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan zal ik die aanvraag voor u bemiddelen.

Als gespecialiseerde mediator in Beuningen begeleid ik alle ingewikkelde zaken op een betrokken en deskundige wijze. Samen, onder mijn begeleiding, zullen wij naar een duurzame oplossing zoeken die beide tevreden stelt. Ik zal tijdens het scheidingsproces een neutrale positie innemen. Als er echter kinderen bij de scheiding betrokken zijn, staat het belang van de kinderen wél voorop. Dit om de kwetsbare staat van de kinderen tijdens een scheiding verdraagbaar te houden.

Een goed toekomstperspectief

Nadat ik als predikant jarenlang conflicten in goede banen leidde, raakte ik helaas zelf verzeild in een nare scheiding. Ik heb nooit de neiging gehad om het ‘gevecht’ aan te gaan, maar tezamen met mijn kinderen dreigde ik op straat te komen staan. De ‘mediator’ besloot er (begrijpelijkerwijs) mee te stoppen, aangezien deze er geen heil meer in zag.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden
10 december 2023

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

overleg was niet meer aan de orde en dit maakte de gehele situatie bijzonder lastig. Als dominee schaamde ik mij daarnaast voor mijn scheiding.

Het is me gelukt om mijn levenservaring om te zetten in daadkracht en begrip. Op deze wijze wil ik mensen in kwetsbare situaties van een (dreigende) scheiding bij staan. Daarom heb ik alle opleidingen gedaan die ik maar kon doen, om zo de hulp te kunnen bieden die ik graag wil geven.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Beuningen voor een gratis kennismakingsgesprek

De mediationsessies vinden overdag plaats, maar als het echter niet schikt om overdag af te spreken, behoren de avonden en zaterdagen tot de uitzonderingsmogelijkheden. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator Beuningen voor een eerste gratis kennismakingsgesprek. Wanneer u de wederzijdse klik ervaart, zullen wij samen een planning maken voor uw scheidingsproces.