Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (6km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Elst (8km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Arnhem (16km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Veenendaal (16km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Velp (20km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Ede (20km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat kan Andréas de Groot als mediator Beuningen voor u betekenen?

Gaan u en uw partner de partnerrelatie beëindigen? Er komt bij een scheiding zoveel op u af, dat het moeilijk is om een goed overzicht te houden. U heeft vragen zoals: ''Wat moet er als eerste gebeuren, hoe gaan we dit aanpakken? Hoe gaat het met mijn kinderen lopen? Ga ik het in mijn eentje financieel redden?'' Deze vragen zal ik als uw scheidingsmediator in Beuningen samen met u doorlopen en behandelen. Vooraf kijk ik naar de persoonlijke situatie om daarna samen met u de bijhorende stappen van een scheidingsproces te doorlopen. Ik begeleid uw proces op een deskundige en betrokken wijze en daarbij begeleid ik u in de emoties die kunnen opspelen, zoals angst of wantrouwen. Het is van grootste belang dat u de relatie goed afrondt, zodat u en uw partner apart verder kunnen gaan en de ouder kunnen zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Beuningen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Andréas de Groot

Sinds geruime tijd ben ik werkzaam als MfN registermediator en familiemediator, alsook ben ik een rechtbankmediator,ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist, arbeidsmediator en ben ik aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan zal ik die aanvraag voor u bemiddelen.

Als gespecialiseerde mediator in Beuningen begeleid ik alle ingewikkelde zaken op een betrokken en deskundige wijze. Samen, onder mijn begeleiding, zullen wij naar een duurzame oplossing zoeken die beide tevreden stelt. Ik zal tijdens het scheidingsproces een neutrale positie innemen. Als er echter kinderen bij de scheiding betrokken zijn, staat het belang van de kinderen wél voorop. Dit om de kwetsbare staat van de kinderen tijdens een scheiding verdraagbaar te houden.

Een goed toekomstperspectief

Nadat ik als predikant jarenlang conflicten in goede banen leidde, raakte ik helaas zelf verzeild in een nare scheiding. Ik heb nooit de neiging gehad om het ‘gevecht’ aan te gaan, maar tezamen met mijn kinderen dreigde ik op straat te komen staan. De ‘mediator’ besloot er (begrijpelijkerwijs) mee te stoppen, aangezien deze er geen heil meer in zag.

Overleg was niet meer aan de orde en dit maakte de gehele situatie bijzonder lastig. Als dominee schaamde ik mij daarnaast voor mijn scheiding.

Het is me gelukt om mijn levenservaring om te zetten in daadkracht en begrip. Op deze wijze wil ik mensen in kwetsbare situaties van een (dreigende) scheiding bij staan. Daarom heb ik alle opleidingen gedaan die ik maar kon doen, om zo de hulp te kunnen bieden die ik graag wil geven.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Beuningen voor een gratis kennismakingsgesprek

De mediationsessies vinden overdag plaats, maar als het echter niet schikt om overdag af te spreken, behoren de avonden en zaterdagen tot de uitzonderingsmogelijkheden. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator Beuningen voor een eerste gratis kennismakingsgesprek. Wanneer u de wederzijdse klik ervaart, zullen wij samen een planning maken voor uw scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot