Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Beuningen

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (6km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat kan Afra Koning als scheidingsmediator regio Beuningen voor u betekenen?

Gaan u en uw partner de partnerrelatie beëindigen? Er komt bij een scheiding zoveel op u af, dat het moeilijk is om een goed overzicht te houden. U heeft vragen zoals: ''Wat moet er als eerste gebeuren, hoe gaan we dit aanpakken? Hoe gaat het met mijn kinderen lopen? Ga ik het in mijn eentje financieel redden?'' Deze vragen zal ik als uw scheidingsmediator in Beuningen samen met u doorlopen en behandelen. Vooraf kijk ik naar de persoonlijke situatie om daarna samen met u de bijhorende stappen van een scheidingsproces te doorlopen. Ik begeleid uw proces op een deskundige en betrokken wijze en daarbij begeleid ik u in de emoties die kunnen opspelen, zoals angst of wantrouwen. Het is van grootste belang dat u de relatie goed afrondt, zodat u en uw partner apart verder kunnen gaan en de ouder kunnen zijn die u wilt zijn.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Beuningen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met Afra Koning

Sinds 2010 ben ik werkzaam als MfN registermediator met de specialisatie familierecht, alsook ben ik een rechtbankmediator en ben ik aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan zal ik die aanvraag voor u bemiddelen.

Als gespecialiseerde mediator in Beuningen begeleid ik alle ingewikkelde zaken op een betrokken en deskundige wijze. Samen, onder mijn begeleiding, zullen wij naar een duurzame oplossing zoeken die beide tevreden stelt. Ik zal tijdens het scheidingsproces een neutrale positie innemen. Als er echter kinderen bij de scheiding betrokken zijn, staat het belang van de kinderen wél voorop. Dit om de kwetsbare staat van de kinderen tijdens een scheiding verdraagbaar te houden.

Een goed toekomstperspectief

In mijn arbeidsverleden ben ik regelmatig geconfronteerd met scheidingen waarin de kinderen als wapen gebruikt werden. Dit wil ik als scheidingsmediator in Beuningen samen met u voorkomen. Een kind heeft niet om de scheiding gevraagd en mag daar dan ook zeker niet de dupe van worden.

Daarom hoop ik dat beide ouders het belang van de kinderen boven hun eigen belang stellen. Ik wil mij als mediator voor de kinderen tijdens een scheiding inzetten en daarom ben ik familimediator geworden.

Wanneer de scheiding op een goede manier afgerond is, zal er ruimte ontstaan voor een duurzaam toekomstperspectief. U, uw partner en uw kinderen zullen optimaal van de ruimte kunnen profiteren en naar een positieve toekomst kunnen werken.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Beuningen voor een gratis kennismakingsgesprek

De mediationsessies vinden overdag plaats, maar als het echter niet schikt om overdag af te spreken, behoren de avonden en zaterdagen tot de uitzonderingsmogelijkheden. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator Beuningen voor een eerste gratis kennismakingsgesprek. Wanneer u de wederzijdse klik ervaart, zullen wij samen een planning maken voor uw scheidingsproces.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning