Esther van Diepen

Strengweg 34
1969MG Heemskerk

T 023 201 3955
E [email protected]

Mediator Beverwijk

Esther van Diepen

  • Strengweg 34
  • 1969MG Heemskerk
023 201 3955 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Gesprekslocaties in de buurt
Haarlem (2km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Heemskerk (2km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Scheidingsbemiddelaar Esther van Diepen

Wat u van Esther van Diepen als scheidingsmediator mag verwachten

Heeft u met uw partner de moeilijke beslissing genomen om te gaan scheiden? En vindt u het belangrijk om dat met zorg voor elkaar te doen? Dan help ik u graag. Mijn naam is Esther van Diepen en ik ben scheidingsmediator in Beverwijk. U mag van mij verwachten dat ik u ondersteun bij het maken van de afspraken die nodig zijn om weer verder te kunnen na de scheiding. Ik ben gespecialiseerd in de financiële en fiscale kant van de zaak, maar ook emoties mogen er zijn tijdens de mediation. Daarnaast heb ik veel aandacht voor de positie van kinderen, wanneer die betrokken zijn bij de scheiding. Wilt u kennismaken tijdens een gratis en vrijblijvend eerste gesprek? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Esther van Diepen

Uw mediator in Beverwijk

Maak kennis met Esther van Diepen

Bijna drie decennia lang heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt bij een van de grootbanken in Nederland, onder meer als financieel planner. Het was mijn passie om mensen te helpen op belangrijke momenten in hun leven. Die passie heb ik nog steeds, want een echtscheiding is zo’n belangrijk moment. Tijdens mijn laatste jaar bij de bank heb ik meegedraaid in de pilot Vakspecialist Scheiden. Ik kwam tot de conclusie dat ik mensen graag ‘aan de voorkant’ van hun echtscheiding wil helpen. Als scheidingsmediator heb ik daar mijn vak van gemaakt. 

Na het volgen van diverse opleidingen heb ik begin 2019 mijn eigen praktijk geopend. De financiële en fiscale kennis en ervaring die ik gedurende vele jaren als financieel planner heb opgedaan, gebruik ik sindsdien dagelijks bij het begeleiden van echtscheidingen in Beverwijk. Tijdens de mediation staat bij mij voorop dat cliënten goede afspraken voor de toekomst maken en ook beseffen wat die afspraken betekenen. Ik stel beide partijen in staat om op basis van de juiste informatie keuzes te maken. Ik hanteer een zakelijke insteek, maar als het nodig is schakel ik snel richting de emotionele kant. Ik maak de mediation altijd persoonlijk en dat wordt gewaardeerd door mijn cliënten. Er is altijd ruimte voor een lach en een traan. 

Omdat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel staat, zorg ik dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste wet- en regelgeving rondom echtscheidingen. Ik volg regelmatig cursussen om mijn kennis op peil te houden en daarnaast train ik mijn capaciteiten als mediator. Een voorbeeld daarvan is de cursus Geweldloos Communiceren, die ik gevolgd heb. 

Kinderen bij echtscheiding in Beverwijk

Zijn er kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan heb ik veel aandacht voor hun positie. Omdat kinderen het vaak moeilijk hebben met de scheiding van hun ouders, is het belangrijk dat het ouderschapsplan vooral in het belang van de kinderen wordt opgesteld. Ik vraag ouders in Beverwijk om door de ogen van hun kinderen naar het plan te kijken. Is bijvoorbeeld het gewenste aantal wisselmomenten per week praktisch uitvoerbaar? Dat soort vragen leg ik de ouders voor, om samen tot een gedegen ouderschapsplan te komen. 

Afspraken voor de toekomst

Het mooie aan mediation is dat mensen zelf in staat worden gesteld om afspraken met elkaar te maken. Wat hebben beide partijen nodig – zowel emotioneel als financieel – om na de scheiding weer verder te kunnen? Bent u bereid om die vraag samen te beantwoorden en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Esther van Diepen. 

Contact opnemen 023 201 3955
Interessante artikelen
023 201 3955 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen