Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediator Bilthoven

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (14km)
Dudokstraat 11, 3822WK Amersfoort
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Wat kan Frans Antonis als scheidingsmediator regio Bilthoven voor u betekenen?

Als gespecialiseerd mediator regio Bilthoven zal ik u op een deskundige en begripvolle manier begeleiden gedurende het scheidingsproces. Alle kwesties die u van belang acht, zowel emotioneel als materieel, komen gegarandeerd aan bod. Samen zorgen we ervoor dat u bewust dié keuzes kunt maken die het beste aansluiten bij uw eigen wensen en behoeften. Naast mijn jarenlange succesvolle ervaring als mediator, staan ook mijn financiële en juridische kennis hier borg voor.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Bilthoven

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Frans Antonis zeggen
Daar zijn we trots op
Begripvol en luisterend
Begripvol luisterend oplossingsgericht alles voor de klant. Marc, Den Bosch 22-02-2021
Duidelijk en snel
Ik vond Frans duidelijk in wat er van ons verwacht werd waardoor dit moeilijke proces toch iets subtieler verloopt. Erg blij dat we het zo snel geregeld konden krijgen. Linda, Amersfoort 03-06-2021
Uitstekend geholpen.
Vakbekwame eerlijke mediator die mij en mijn ex op een volkomen eerlijke manier heeft geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan. Nogmaals bedankt! Frank, Leidschendam 25-09-2020
Zeer fijne begripvolle man. Met goede begeleiding.
Ik heb de samenwerking en contact als zeer prettig ervaren. Er was veel begrip van de mediator naar de ouders toe. Meneer Antonis heeft samen met ons een ouderplan samengesteld, en goed gekeken naar wat beide ouders willen. Het is een man met een warm hart die zijn werk erg goed doet. Je kan altijd terecht met vragen of andere dingen. Ik heb geen stress gehad tijdens het regelen van dit document. En daar ben ik meneer Antonis erg dankbaar voor. Echt een aanrader! Marga , Alphen aan den rijn 27-09-2020

Het is aan mij de taak om als mediator regio Bilthoven u in het proces te leiden tot afspraken die voor zowel u als de andere partij goed aanvoelen. Naast uzelf moeten ook uw eventuele kinderen zich goed voelen bij de afspraken en hen voldoende perspectief bieden op een goede toekomst.

Frans Antonis – mediator in Bilthoven

Het is inmiddels 11 jaar geleden dat ik het bedrijfsleven gedag heb gezegd en er bewust voor koos om mijn hart te volgen en mij toe te leggen op het beroep van mediator. Dit vak leent zich namelijk bij uitstek voor het écht helpen van mensen, iets waar ik als mensen-mens bijzonder veel waarde aan hecht.

Geslaagde eindresultaten als motivatie

Ook ikzelf heb ervaring met scheiden. Ik ben inmiddels al meer dan 20 jaar geleden gescheiden van mijn toenmalige partner, waardoor alles op zijn kop kwam te staan. Niet alleen mijn leven, maar ook dat van mijn partner, onze kinderen, familie en vrienden. Naast de vaak heftig opspelende emoties tijdens een scheidingsproces, is het vooral de onzekerheid over de toekomst die aan je vreet. Dit kost ontzettend veel energie, waardoor normaal functioneren een lastige opgave wordt.

In mijn tijd waren er echter weinig tot geen scheidingsmediators te vinden. Gelukkig is dit vandaag de dag heel anders. In tegenstelling tot nu werd er vroeger simpelweg weinig waarde gehecht aan het effect van een mediator. Mede dankzij de steun van een vernieuwde regelgeving is het binnen de (ruime) wettelijke kaders vaak mogelijk om gezamenlijk afspraken 'op maat' te maken, waardoor beide partijen op een goede manier uit elkaar kunnen gaan.

Door deze verandering heb ik zelf ook een omslag gemaakt, waardoor ik alweer ruim 10 jaar met veel plezier als succesvol scheidingsmediator in Bilthoven mensen help die in zo'n zware periode zijn beland. Het geeft mij nog elke keer veel voldoening wanneer iedereen in dit proces ook echt tevreden is, en een frisse start tegemoet gaat in zijn/haar leven.

Kennismakingsgesprek inplannen met Dé ScheidingsMediator Bilthoven?

Stuur mij een mail of bel mij gerust wanneer u hulp nodig heeft. In ons kennismakingsgesprek maken we een opzet over hoe het eventuele scheidingstraject er voor u uit gaat zien. Ook probeer ik eventuele zorgen weg te halen en al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik leg uit welke werkwijze ik hanteer en wat er van alle betrokken partijen wordt verwacht.

Na ons kennismakingsgesprek en het bestuderen van uw situatie kan ik een inschatting maken van de tijd die ik nodig acht om tot het beoogde eindresultaat te komen. Daarbij ontvangt u ook een goed inzicht in de te verwachten kosten.

Via bovenstaand formulier kunt u contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in de regio Bilthoven. Ook is het mogelijk om te bellen naar +31 33 203 4649 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn kantoor bevindt zich in Amersfoort. U kunt dus niet alleen in de regio Bilthoven, maar ook plaatsen daar in de buurt terecht voor mediation in Amersfoort en omgeving.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frans Antonis