Esther van Diepen

Strengweg 34
1969MG Heemskerk

T 023 201 3955
E [email protected]

Mediator Bloemendaal

Esther van Diepen

  • Strengweg 34
  • 1969MG Heemskerk
023 201 3955 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Gesprekslocaties in de buurt
Haarlem (11km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Heemskerk (11km)
Strengweg 34, 1969MG Heemskerk
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA
Scheidingsbemiddelaar Esther van Diepen

Wat u van scheidingsmediator Esther van Diepen mag verwachten

Deskundig financieel en fiscaal advies én ruimte voor een traan en een lach. Dat is in het kort wat u van mij mag verwachten tijdens uw echtscheiding. Mijn naam is Esther van Diepen en ik begeleid stellen in Bloemendaal die besloten hebben om te gaan scheiden. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring met financiële dienstverlening, stel ik mijn cliënten in staat om op basis van actuele en relevante informatie de juiste keuzes te maken. Daarmee help ik de betrokkenen om hun leven na de scheiding vorm te geven. Kunt u die hulp gebruiken bij uw echtscheiding in Bloemendaal? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Esther van Diepen

Uw mediator in Bloemendaal

Maak kennis met Esther van Diepen

De passie voor het helpen van mensen op belangrijke momenten in hun leven, loopt als een rode draad door mijn carrière. Jarenlang deed ik dat als financieel planner, waarbij ik mensen advies gaf over hun financiële situatie, nu en in de toekomst. Vooral bij een echtscheiding is dat van groot belang. Tijdens mijn laatste jaar bij de bank, waarin ik meedraaide in een proef als Vakspecialist Scheiden, kwam ik erachter dat ik het nog boeiender vind om mensen ‘aan de voorkant’ van hun echtscheiding te begeleiden. Ik heb daarom enkele jaren geleden besloten om de overstap naar het vak van mediator te maken. 

Begin 2019 heb ik mijn eigen praktijk als scheidingsmediator geopend en sindsdien help ik mensen in Bloemendaal en omgeving om hun huwelijk op een goede manier af te ronden. Natuurlijk maak ik daarbij gebruik van mijn financiële kennis en ervaring. Ik geef mijn klanten de informatie die ze nodig hebben om samen goede afspraken te maken voor de toekomst en zorg ervoor dat ze ook daadwerkelijk beseffen wat de consequenties van die beslissingen zijn. De nadruk ligt op wat beide partijen nodig hebben om weer verder te kunnen na de scheiding.

Daarbij gaat het niet alleen om de financiële kant, maar ook om de bijbehorende emoties. Mijn kracht is dat ik snel kan schakelen tussen die twee aspecten. Mijn insteek is zakelijk, maar ik maak de mediation altijd persoonlijk. Bij mij is er dan ook altijd ruimte om emoties te uiten.

Kinderen bij echtscheiding in Bloemendaal

Een ander aspect waarmee ik als scheidingsmediator in Bloemendaal waarde kan toevoegen tijdens een scheidingsproces, is de positie van de kinderen. Het is duidelijk dat de scheiding van hun ouders voor hen een grote impact kan hebben. Bij het opstellen van het ouderschapsplan, vraag ik de ouders dan ook altijd om zich in de kinderen te verplaatsen. Zijn de afspraken echt in hun belang en is het plan praktisch uitvoerbaar? Dat soort vragen leiden regelmatig tot een beter ouderschapsplan. 

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een scheiding is vrijwel altijd een verdrietige gebeurtenis. De manier waarop de betrokkenen ermee omgaan, kan echter wél een groot verschil maken. Mediation bij echtscheiding stelt mensen in staat om hun eigen afspraken te maken en zelf hun toekomst vorm te geven. Wilt u met zorg voor elkaar scheiden en bent u bereid om daar samen aan te werken, dan help ik u daar graag bij. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis kennismakingsgesprek in Bloemendaal. 

Contact opnemen 023 201 3955
Interessante artikelen
023 201 3955 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Esther van Diepen