Guus Bax

De Brekken 6
8501ZN Joure

T 051 320 2992
E [email protected]

Mediator Bolsward

Guus Bax

  • Graaf Adolfstraat 20-202
  • 8606BJ Sneek
051 320 2992 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Sneek (10km)
Graaf Adolfstraat 20-202, 8606BJ Sneek
Joure (23km)
De Brekken 6, 8501ZN Joure
Drachten (37km)
Loswal 12, 9206AH Drachten
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Guus Bax

Wat mag u van Guus Bax als scheidingsmediator in Bolsward verwachten?

Mensen die uitgesproken leken, weer met elkaar in gesprek brengen. Dat is waar ik als mediator van geniet. Mijn naam is Guus Bax en ik ben scheidingsmediator in de regio Bolsward. In de onrust en de verwarring die een scheidingsproces vaak met zich meebrengt, probeer ik mijn cliënten te helpen om het verleden achter zich te laten en de blik weer op de toekomst te richten. Ik word blij wanneer mensen bij mij aan tafel ontdekken dat hun liefste wensen haalbaar zijn, zonder dat ze daarbij de ander tekort hoeven te doen. Op die manier kunnen beide partijen een nieuwe start maken. Cliënten in Bolsward en omgeving mogen van mij verwachten dat ik daarbij help op financieel, fiscaal en juridisch gebied, maar ook op andere gewenste vlakken. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Guus Bax

Uw mediator in Bolsward

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Guus Bax

In verschillende functies bij de politie en de sociale dienst heb ik veel ervaring opgedaan met conflictsituaties. Al ruim 15 jaar werk ik als MfN familie mediator en daarnaast bemiddel ik als bestuursmediator bij conflicten met een overheidsorgaan. Ook ben ik de auteur van het boek De Kunst van het Kiezen. Daarin beschrijf ik een methodiek voor het maken van keuzes, die ik zelf aan de hand van jarenlange ervaring ontwikkeld heb. Dat boek wordt gezien als standaardwerk voor professionele mediators. Momenteel ben ik in Bolsward voor mediation bij echtscheidingen in te schakelen.

Mijn werkwijze als mediator in Bolsward

Uit ervaring weet ik dat mensen in een scheidingsproces ook zelf niet altijd precies weten wat ze willen. Niet alleen hebben ze een conflict met de ander, ook ‘in henzelf’ spelen tegenstrijdige gevoelens en belangen. Die vertroebelen het zicht op een oplossing en beperken de kans op een oplossing. Als scheidingsmediator in Bolsward en omgeving help ik dan ook de belangen en verlangens van beide partijen helder in beeld te brengen. Samen kijken we hoe die wensen in vervulling kunnen gaan. Ik vind het belangrijk dat beide partijen elkaars belangen respecteren en ruimte voor elkaar maken.

Daarbij probeer ik te vermijden dat cliënten steeds meer water bij de spreekwoordelijke wijn moeten doen, net zolang tot deze niet meer te drinken is. Omdat geld vaak een belangrijke rol speelt, maak ik tijdens de mediation in Bolsward gebruik van een fiscaal jurist. Die bekijkt de gevolgen voor eventuele belastingtoeslagen en maakt alimentatieberekeningen. 

Scheiden met kinderen

Kinderen die betrokken zijn bij een echtscheiding kunnen de situatie – uiteraard ongewild – extra gecompliceerd en emotioneel maken. Als het mogelijk en gewenst is, geef ik hen dan ook graag een stem. Dat levert vaak veel informatie op die bijdraagt aan een duurzame oplossing voor de kinderen én de ouders. 
Bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek met mij als scheidingsmediator in Bolsward? Neem dan contact op met Dé Scheidingsmediator voor een vrijblijvende afspraak. En bent u ervan overtuigd dat ik voor u de juiste mediator ben? Dan gaan we samen het proces in, zodat alle betrokkenen uiteindelijk een nieuwe start kunnen maken.

Contact opnemen 051 320 2992
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

SneekGrouHeerenveenStavorenBolsward
051 320 2992 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Guus Bax