Eddy Kolk

De Marne 34
8701PT Bolsward

T 0642697020
E [email protected]

Mediator Bolsward

Eddy Kolk

  • De Marne 34
  • 8701PT Bolsward
  •  
0642697020 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bolsward (0km) Toon adres
De Marne 34
8701PT Bolsward
Lemmer (29km) Toon adres
Lemsterpad 54A
8531AA Lemmer
Wolvega (39km) Toon adres
Hoofdstraat Oost 47
8471JJ Wolvega
Emmeloord (43km) Toon adres
Randweg 25
8304AS Emmeloord
Steenwijk (51km) Toon adres
Oostermeentherand 2B
8332JZ Steenwijk
Scheidingsbemiddelaar Eddy Kolk

Wat u van scheidingsmediator Eddy Kolk mag verwachten

Toen ik ruim tien jaar geleden langs het voetbalveld bij mijn zoon twee vrouwen hoorde praten over hun echtscheiding, dacht ik eigenlijk maar één ding: ‘Dat moet toch anders kunnen’. De een was beland in een vechtscheiding, terwijl de ander vooral achteraf moeite had met de manier waarop de scheiding voor haar had uitgepakt. Als scheidingsmediator in Bolsward mag u van mij verwachten dat ik help om dat soort situaties te voorkomen. Met mijn begeleiding stel ik u cliënten in staat om in goed overleg afspraken te maken, waar geen van beiden later spijt van krijgt. Mag ik ook u daar bij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Eddy Kolk

Uw mediator in Bolsward

Maak kennis met Eddy Kolk

Sinds ik mij na dat moment langs het voetbalveld op het vak van mediator heb gericht, heb ik mij op verschillende manieren ontwikkeld. Zo heb ik na de opleiding tot MfN-familiemediator ook het opleidingstraject Register Financieel Echtscheiding Adviseur gedaan. Zodoende ben ik gespecialiseerd in de financiële en praktische aspecten van een echtscheiding. Ik verzorg deskundige en integere begeleiding bij echtscheiding en adviseer bij financiële, juridische en fiscale vraagstukken. Ik bied mijn cliënten in Bolsward inzicht in hun toekomstige financiële situatie en zorg voor de juiste juridische vastlegging van de gemaakte afspraken. Ook kan ik bijvoorbeeld de belastingaangifte over het jaar van de scheiding verzorgen. Daarnaast beschik ik over de kennis om ondernemers te helpen tijdens het afwikkelen van hun scheiding.  

Emoties bij echtscheiding in Bolsward 

Naarmate ik meer mensen tijdens hun scheiding begeleidde, kreeg ik steeds meer aandacht en zorg voor de mens achter de scheiding. Oog voor de emotionele aspecten van een echtscheiding is essentieel om een goede basis voor de toekomst te kunnen leggen. Ik begrijp de zorgen en de emoties die bij een scheiding horen. De vraag hoe ik kan voorkomen dat mensen onnodig emotionele schade aan hun scheiding overhouden, houd ik voortdurend in gedachten.

Kinderen en samengestelde gezinnen

Zijn er kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan nemen zij voor mij een centrale plaats in tijdens het proces. De impact van de mededeling dat hun ouders niet meer met elkaar verder willen, kan heel groot zijn. Ik doe er dan ook alles aan om de emotionele schade voor hen zoveel mogelijk te beperken.

Vaak beginnen vaders en moeders na hun scheiding weer een nieuwe relatie, met allerlei nieuwe gezinsrelaties tot gevolg. Het vormen van zo’n samengesteld gezin kent veel valkuilen. Als gecertificeerd Stiefplan-coach help ik ouders, stiefouders en kinderen in Bolsward om die te omzeilen. Een goede voorbereiding en de juiste informatie zijn belangrijk om de vorming van een samengesteld gezin te laten slagen. Daarmee help ik om een nieuwe scheiding en de bijbehorende ellende te voorkomen.  

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Hoewel ruim 40 procent van de mensen die gaan scheiden achteraf spijt heeft gekregen van de gemaakte afspraken (onderzoek Motivaction in 2019), schakelt 39 procent geen enkele hulp in bij het regelen van de scheiding. Vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen of wie ze kunnen inschakelen. De oplossing voor inwoners van Bolsward ligt voor de hand: als ervaren MfN familiemediator en financieel echtscheidingsspecialist kan ik u deskundig en integer begeleiden en adviseren tijdens het echtscheidingsproces. Kunt u een objectieve en oplossingsgerichte scheidingsmediator gebruiken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Interessante artikelen
I.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 bieden wij nu ook Online Mediation middels videobellen aan. Lees hier meer over de mogelijkheden > I.v.m. COVID-19 Online Mediation mogelijk. Meer info