Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Borculo

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (22km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (26km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat u van mij, Renata Vermeulen, als mediator regio Borculo mag verwachten

Ik kan als scheidingsbegeleider jullie de juiste begeleiding bieden bij alle emotionele en feitelijke aspecten die bij een scheiding aan de orde komen. Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding, dan zal ik hen ook betrekken bij het maken van afspraken. Het is namelijk belangrijk dat zij van beide ouders evenveel kunnen blijven houden en een goed contact met hen kunnen opbouwen. Alle afspraken die worden gemaakt omtrent het ouderschap, zoals afspraken met betrekking tot financiën, opvoedingsvraagstukken en de omgangsregeling, zal ik als uw scheidingsmediator in Borculo vastleggen in een ouderschapsplan.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Borculo

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Renata Vermeulen

Als ervaren en gespecialiseerde familiemediator ben ik tevens stiefcoach en coach ik ouders vanaf de scheidingswens tot in de toekomst als er sprake is van een samengesteld gezin. Doordat de praktijk vaak weerbarstiger is dan de ideeën die we aan de mediationtafel bespreken, zal mijn begeleiding als scheidingsbemiddelaar niet stoppen bij de ondertekening van de papieren.

Door op regelmatige basis het ouderschapsplan te evalueren en (indien nodig) bij te sturen en voldoende aandacht te besteden aan de verwerking van de verbroken relatie, coach ik jullie als scheidingsmediator in Borculo in het gehele proces van ex-partners naar collega's in het ouderschap. Dit zorgt ervoor dat niet alleen uw scheiding, maar ook uw ouderschap bij mij als mediator bij scheiding in goede handen is.

Scheiden zonder rechter met behulp van een mediator

Uiteraard wil niemand dat kinderen de dupe worden van een echtscheiding. Echter is dit vaak wel het geval. Ik begrijp als scheidingsmediator in Borculo dat ouders ook maar gewone mensen zijn met hun eigen wensen, belangen en emoties en daardoor niet altijd het belang van hun kinderen scherp op het netvlies kunnen houden. 

Naast het opstellen van het ouderschapsplan leid ik jullie door alle ingewikkelde vraagstukken die bij scheiding aan de orde komen zoals vraagstukken rondom de gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden, het opstellen van een alimentatieregeling, de verdeling van pensioenen en de verdeling van een eventueel eigen bedrijf. Deze afspraken zullen in juridische taal worden vastgelegd in het convenant, maar natuurlijk zal ik deze in begrijpelijke taal aan u uitleggen.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator in Borculo?

Wanneer u en uw partner besloten hebben om de relatie te beëindigen, een scheiding willen aanvragen of problemen hebben in jullie relatie, kunt u contact met mij opnemen. Het kennismakingsgesprek is altijd geheel vrijblijvend en gratis en kan indien gewenst ook op zaterdag of in de avonduren plaatsvinden.

Voelt u na afloop van de kennismaking voldoende vertrouwen om samen verder het proces te doorlopen, dan zullen we een planning opstellen. Indien gewenst kan ik u ook een inschatting geven over de kosten van scheiding. Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator in Borculo voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen