Elma Schouten

Hengelosestraat 100
7514AK Enschede

T 054 120 1557
E [email protected]

Mediator Borne

Elma Schouten

  • Hamerstraat 10
  • 7556MZ Hengelo
054 120 1557 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Hengelo (7862km)
Hamerstraat 10, 7556MZ Hengelo
Oldenzaal (7867km)
Titus Brandsmastraat 7, 7572CE Oldenzaal
Enschede (7869km)
Hengelosestraat 100, 7514AK Enschede
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Elma Schouten

Wat mag u van mij, Elma Schouten, als scheidingsmediator regio Borne verwachten?

Een scheiding is niet iets waartoe u roekeloos besluit. Maar als u het eenmaal samen besloten hebt, moet er veel geregeld worden. Waarmee kan ik u als mediator in Borne helpen? Allereerst bied ik structuur in het proces en breng ik alle zaken die geregeld dienen te worden voor u in kaart. Ik kan als scheidingsbemiddelaar een echtscheidingsovereenkomst opstellen en berekeningen maken wat betreft de eventuele partneralimentatie, vermogensverdeling en kinderalimentatie. Ook het ouderschapsplan, waarin we de afspraken rondom het contact en de zorg voor de kinderen vastleggen, stel ik voor u op. Om tot deze afspraken te komen, voeren we gesprekken die ik zal begeleiden. Zijn er kinderen bij betrokken, dan met aandacht voor de kinderen, het ouderschap én voor elkaar. Voor beiden een nieuwe start als collega-ouders of enkel ex-partners.

Contact opnemen

Contact opnemen met Elma Schouten

Uw mediator in Borne

Wie is uw mediator, Elma Schouten?

Als scheidingsbegeleider probeer ik een veilige sfeer te creëren voor een eerlijk en open gesprek, waarvan de inhoud door jullie wordt bepaald. Ik streef ernaar dat jullie onderlinge communicatie herstelt, jullie bij voorkeur weer samen door één deur kunnen en er duidelijkheid ontstaat over hoe jullie verder willen. Integriteit, respect, luisteren en empathie zijn voor mij de belangrijkste kenmerken van coaching en mediation.

Juist omdat scheiden ingewikkeld is en er veel verschillende aspecten zijn, heb ik besloten om mij op te laten leiden in al deze facetten. In 2015 startte ik mijn scheidingspraktijk. Ik vind het naast MfN register mediator en MfN Familiemediator ook belangrijk dat kinderen een stem kunnen krijgen gedurende de scheiding. Zij hebben er immers niet om gevraagd, hoor ik vaak in de praktijk.

Professionele hulp bij scheiden

Dreigt de scheiding complex te worden, dan kan ik als SCHIP mediator helpen om de communicatie te herstellen en samen afspraken te maken. Niet alleen de emotionele en juridische kant, maar ook de fiscale en financiële kant van de scheiding is belangrijk. Om u daarin ook goed te kunnen begeleiden, heb ik

er als scheidingsmediator in Borne voor gekozen om de specialistische opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur te volgen. Ik word als scheidingsmediator in Borne telkens blij wanneer ik mijn cliënten het gevoel heb gegeven dat zij gehoord en goed geïnformeerd zijn en daardoor goede keuzes hebben kunnen maken.

Kennismaken met Dé ScheidingsMediator Borne?

Spreekt mijn werkwijze u aan, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dit kan ook in de avonduren of in het weekend plaatsvinden en over het algemeen vinden de gesprekken bij u thuis plaats, maar indien dat niet mogelijk is kan ik in overleg ook een ruimte bij u in de buurt zoeken.

Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur en de mediationgesprekken ongeveer 2 uur. Tijdens de kennismaking kan ik u meer uitleg geven over mijn werkwijze en kunt u beiden uw mening vormen of ik de juiste persoon ben om u door deze lastige periode te begeleiden. Belt of mailt u Dé ScheidingsMediator Borne voor meer informatie of advies.

Contact opnemen 054 120 1557
Interessante artikelen
054 120 1557 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Elma Schouten