Gesprekslocaties in de buurt

Mediator Nijmegen (22km)
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen
Mediator Velp (38km)
Emmastraat 24A
6881 SV Velp
Mediator Arnhem (39km)
Jan Vethstraat 23
6813 HJ Arnhem

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met mediator Andréas de groot

Sinds geruime tijd ben ik werkzaam als o.a. MfN registermediator, ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator.. Vandaar dat ik u op een deskundige manier door het scheidingsproces heen kan begeleiden. Er moeten veel ingewikkelde zaken geregeld worden, iets waar we samen aan gaan werken en een oplossing voor vinden die ons allebei tevreden stelt. Het mooie hieraan is dat er geen advocaat of rechter aan te pas hoeft te komen. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan heeft u hier met mijn bemiddeling recht op.

Allereerst wordt er een kijkje genomen naar uw persoonlijke situatie, waarna we de stappen van het scheidingsproces samen doorlopen. Vaak opspelende emoties zoals wantrouwen of angst zijn normaal tijdens scheidingen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat ik gedurende het proces hiermee rekening houd. Het allerbelangrijkste is dat uzelf, uw partner en eventuele kinderen voldoende toekomstperspectief wordt geboden om weer gemotiveerd verder te leven.

In het proces van mediation neem ik doorgaans een neutrale positie in, waardoor er een zo goed mogelijke oplossing bewerkstelligd kan worden voor alle betrokken partijen. Zijn er echter kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan staat hun belang bij mij als scheidingsmediator in Boxmeer voorop. Hierdoor wordt de positie van het kind immers draaglijk gehouden.

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen
10 december 2023

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Persoonlijke ervaring met scheidingssituaties

Het beroep familiemediator heb ik niet zomaar gekozen. Als predikant leidde ik tientallen jaren conflicten in goede banen. Echter raakte ik zelf verzeild in een nare scheiding. De neiging om het ‘gevecht’ aan te gaan had ik nooit, maar zowel mijn kinderen als ik dreigden op straat te komen staan. Een kind vraagt niet om een scheiding en mag er dan ook absoluut niet de dupe van worden. Ik wens dan ook dat ouders dit voorop stellen, zelfs boven hun eigen belang. Is de scheiding eenmaal naar tevredenheid geregeld, dan ontstaat er ruimte om de toekomst positief tegemoet te treden. De kinderen en u hebben hier altijd profijt van.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Boxmeer

Uiteraard werk ik, waarschijnlijk net als u, het liefst overdag. Is dit om de een of andere reden niet mogelijk, dan kan er een uitzondering worden gemaakt en een sessie worden ingepland in de avond of op zaterdag. Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Boxmeer voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hebben we een klik met elkaar, dan stellen we samen de verdere planning van het scheidingsproces op.