Andréas de Groot

Oranjesingel 24
6511NV Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (22km)
Oranjesingel 24, 6511NV Nijmegen
Elst (30km)
Nieuwe Aamsestraat 32, 6662ND Elst
Veenendaal (37km)
Stationsplein 14, 6811KG Veenendaal
Velp (38km)
Emmastraat 24A, 6881SV Velp
Arnhem (39km)
Jan Vethstraat 23, 6813HJ Arnhem
Ede (47km)
Galvanistraat 1, 6716AE Ede
Bekijk alle locaties
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Andréas de Groot

Wat kunt u van Andréas de Groot, mediator regio Boxmeer, verwachten?

Er komt enorm veel op u af wanneer u en uw partner besluiten om uit elkaar te gaan, iets waar u natuurlijk nooit om hebt gevraagd en niet op zit te wachten. Dat u door de bomen het bos niet meer ziet, is dan ook vrij logisch te noemen. Vragen zoals of het financieel te redden is in uw eentje, hoe alles aangepakt dient te worden en uiteraard de kinderkwestie zijn logische probleemstukken waar u tegenaan loopt. Als scheidingsmediator in Boxmeer kan ik u in deze situaties op professionele wijze helpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Andréas de Groot

Uw mediator in Boxmeer

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met mediator Andréas de Groot

Sinds geruime tijd ben ik werkzaam als o.a. MfN registermediator, ADR Full Certified Mediator, scheidingsspecialist en arbeidsmediator.. Vandaar dat ik u op een deskundige manier door het scheidingsproces heen kan begeleiden. Er moeten veel ingewikkelde zaken geregeld worden, iets waar we samen aan gaan werken en een oplossing voor vinden die ons allebei tevreden stelt. Het mooie hieraan is dat er geen advocaat of rechter aan te pas hoeft te komen. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan heeft u hier met mijn bemiddeling recht op.

Allereerst wordt er een kijkje genomen naar uw persoonlijke situatie, waarna we de stappen van het scheidingsproces samen doorlopen. Vaak opspelende emoties zoals wantrouwen of angst zijn normaal tijdens scheidingen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat ik gedurende het proces hiermee rekening houd. Het allerbelangrijkste is dat uzelf, uw partner en eventuele kinderen voldoende toekomstperspectief wordt geboden om weer gemotiveerd verder te leven.

In het proces van mediation neem ik doorgaans een neutrale positie in, waardoor er een zo goed mogelijke oplossing bewerkstelligd kan worden voor alle betrokken partijen. Zijn er echter kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan staat hun belang bij mij als scheidingsmediator in Boxmeer voorop. Hierdoor wordt de positie van het kind immers draaglijk gehouden.

Persoonlijke ervaring met scheidingssituaties

Het beroep familiemediator heb ik niet zomaar gekozen. Als predikant leidde ik tientallen jaren conflicten in goede banen. Echter raakte ik zelf verzeild in een nare scheiding. De neiging om het ‘gevecht’ aan te gaan had ik nooit, maar zowel mijn kinderen als ik dreigden op straat te komen staan. Een kind vraagt niet om een scheiding en mag er dan ook absoluut niet de dupe van worden. Ik wens dan ook dat ouders dit voorop stellen, zelfs boven hun eigen belang. Is de scheiding eenmaal naar tevredenheid geregeld, dan ontstaat er ruimte om de toekomst positief tegemoet te treden. De kinderen en u hebben hier altijd profijt van.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Boxmeer

Uiteraard werk ik, waarschijnlijk net als u, het liefst overdag. Is dit om de een of andere reden niet mogelijk, dan kan er een uitzondering worden gemaakt en een sessie worden ingepland in de avond of op zaterdag. Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Boxmeer voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hebben we een klik met elkaar, dan stellen we samen de verdere planning van het scheidingsproces op.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Andréas de Groot