Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Boxmeer

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (22km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat kunt u van Afra Koning, mediator regio Boxmeer, verwachten?

Er komt enorm veel op u af wanneer u en uw partner besluiten om uit elkaar te gaan, iets waar u natuurlijk nooit om hebt gevraagd en niet op zit te wachten. Dat u door de bomen het bos niet meer ziet, is dan ook vrij logisch te noemen. Vragen zoals of het financieel te redden is in uw eentje, hoe alles aangepakt dient te worden en uiteraard de kinderkwestie zijn logische probleemstukken waar u tegenaan loopt. Als scheidingsmediator in Boxmeer kan ik u in deze situaties op professionele wijze helpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Boxmeer

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z

Maak kennis met mediator Afra Koning

Sinds 2010 ben ik werkzaam als MfN registermediator met een specialisatie in familierecht en echtscheidingen. Vandaar dat ik u op een deskundige manier door het scheidingsproces heen kan begeleiden. Er moeten veel ingewikkelde zaken geregeld worden, iets waar we samen aan gaan werken en een oplossing voor vinden die ons allebei tevreden stelt. Het mooie hieraan is dat er geen advocaat of rechter aan te pas hoeft te komen. Daarnaast ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde bijstand, dan heeft u hier met mijn bemiddeling recht op.

Allereerst wordt er een kijkje genomen naar uw persoonlijke situatie, waarna we de stappen van het scheidingsproces samen doorlopen. Vaak opspelende emoties zoals wantrouwen of angst zijn normaal tijdens scheidingen. U kunt er dan ook vanuit gaan dat ik gedurende het proces hiermee rekening houd. Het allerbelangrijkste is dat uzelf, uw partner en eventuele kinderen voldoende toekomstperspectief wordt geboden om weer gemotiveerd verder te leven.

In het proces van mediation neem ik doorgaans een neutrale positie in, waardoor er een zo goed mogelijke oplossing bewerkstelligd kan worden voor alle betrokken partijen. Zijn er echter kinderen bij de echtscheiding betrokken, dan staat hun belang bij mij als scheidingsmediator in Boxmeer voorop. Hierdoor wordt de positie van het kind immers draaglijk gehouden.

Persoonlijke ervaring met scheidingssituaties

Het beroep familiemediator heb ik niet zomaar gekozen. In mijn arbeidsverleden ben ik namelijk regelmatig geconfronteerd met scheidingen waarin de kinderen als wapen werden ingezet. Als scheidingsmediator in Boxmeer stel ik echter alles in staat om eenzelfde situatie te voorkomen. Een kind vraagt immers niet om een scheiding en mag er dan ook absoluut niet de dupe van worden. Ik wens dan ook dat ouders dit voorop stellen, zelfs boven hun eigen belang. Is de scheiding eenmaal naar tevredenheid geregeld, dan ontstaat er ruimte om de toekomst positief tegemoet te treden. De kinderen en u hebben hier altijd profijt van.

Vraag een gratis gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Boxmeer

Uiteraard werk ik, waarschijnlijk net als u, het liefst overdag. Is dit om de een of andere reden niet mogelijk, dan kan er een uitzondering worden gemaakt en een sessie worden ingepland in de avond of op zaterdag. Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Boxmeer voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hebben we een klik met elkaar, dan stellen we samen de verdere planning van het scheidingsproces op.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning