Jan Snijders

Kapelstraat 116
4817NZ Breda

T 076 204 2906
E [email protected]

Echtscheiding Breda

De beëindiging van een huwelijk is een aangrijpende aangelegenheid. In deze emotionele periode moeten er veel zaken geregeld worden, terwijl uw hoofd er helemaal niet naar staat. Het is daarom verstandig om u te laten begeleiden tijdens uw echtscheiding in Breda. Dé Scheidingsmediator in Breda helpt u met alle vragen over de scheiding en begeleidt u in het maken van goede duurzame afspraken. Dé Scheidingsmediator staat voor u klaar.

Jan Snijders

Mediator Breda
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Luisteren naar belangen bij uw echtscheiding in Breda

Een scheiding gaat gepaard met veel verschillende emoties. Deze emoties kunnen het maken van afspraken in de weg staan. In tegenstelling tot een scheidingsadvocaat die slechts kijkt naar feiten, bekijkt een scheidingsmediator het geheel. Er wordt ruimte gemaakt om te luisteren naar zowel uw belangen en wensen als die van uw ex-partner. U bepaalt zelf welke emoties aan bod komen tijdens de gesprekken. Door met elkaar te communiceren, wordt de weg vrijgemaakt voor het maken van duurzame afspraken.

Op zoek naar oplossingen en afspraken

Bij een echtscheiding is het natuurlijk belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden. Hoe worden bezittingen verdeeld? Hoe ziet de regeling rondom de kinderen eruit? Dit zijn allemaal vragen die u samen met uw ex-partner moet zien te maken. Een scheidingsmediator creëert een goed communicatieklimaat waarin ruimte is voor het uitspreken van wederzijdse belangen. Het naar elkaar luisteren is immers het vertrekpunt voor het maken van afspraken waar beide partners achter staan. De scheidingsmediator zal tijdens de mediation niet dienen als adviseur, maar biedt als neutrale partij begeleiding in de communicatie en de totstandkoming van beslissingen. Zo bent u zeker dat uw echtscheiding in Breda goed geregeld wordt.

Maak vrijblijvend kennis met Dé Scheidingsmediator

Dé Scheidingsmediator zal u bijstaan tijdens uw echtscheiding in Breda. U heeft tijdens de mediation de regie in handen en u bepaalt wat er besproken wordt. Dé Scheidingsmediator draagt graag een steentje bij aan een goede afwikkeling van uw scheiding.

Heeft u interesse in de diensten van Dé Scheidingsmediator in Breda? Vraag gratis en verblijvend een eerste afspraak met Jan Snijders aan, onze mediator in Breda! In het kennismakingsgesprek zult u kennismaken met Dé Scheidingsmediator en meer houvast krijgen tijdens de periode van uw echtscheiding in Breda. De diensten van de mediator worden nader toegelicht en kwesties over uw scheiding worden besproken. Voelt u na dit gesprek een klik? Dan wordt er samen een planning gemaakt voor het verdere scheidingsproces.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
076 204 2906 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Jan Snijders