Jan Snijders

Kapelstraat 116
4817NZ Breda

T 076 204 2906
E [email protected]

Een mediator of scheidingsadvocaat in Breda inschakelen

Wanneer u en uw partner ervoor kiezen om te scheiden, breekt er een onzekere periode aan. Scheiden kan er namelijk voor zorgen dat u een langdurig traject in gaat wanneer u en uw partner niet tot een compromis kunnen komen. Een scheiding kan vele emoties losmaken. Boosheid, machteloosheid en verdriet zijn vaak emoties die loskomen tijdens dit proces. Het maken van de juiste keuzes blijft hierdoor vaak uit.

Jan Snijders

Mediator Breda
Heeft u vragen of wilt u een gratis kennismakingsgesprek plannen?Direct contact

Bij deze situaties is het van belang dat u een onafhankelijk persoon inschakelt die ervoor zorgt dat uw scheiding op de juiste wijze verloopt. Hierdoor worden afspraken gemaakt waar beide partijen nu en in de toekomst achter staan.
Een scheiding kunt u op diverse manieren belopen. U kunt gebruik maken van een mediator of een scheidingsadvocaat in Breda. Voor welke optie kunt u het beste kiezen? En welke voor- en nadelen bevatten deze opties?

Kiest u voor een mediator of een scheidingsadvocaat in Breda?

Een scheiding zorgt ervoor dat u aan veel aspecten moet denken en dat er niets over het hoofd gezien mag worden. Eventuele emoties kunnen er voor zorgen dat afspraken niet altijd gemakkelijk kunnen worden gemaakt. De professionele hulp van Dé Scheidingsmediator zal hierin uitkomst bieden. U kunt bij een scheiding ervoor kiezen om gebruik te maken van een mediator of een scheidingsadvocaat in Breda en omstreken. Maar hoe kiest u nu voor de juiste oplossing? 

Gebruik maken van een mediator

Vaak wordt een scheiding geassocieerd met rechters en advocaten. Toch hoeft u niet direct een scheidingsadvocaat in Breda in te schakelen. U kunt namelijk ook kiezen voor mediation. Een mediator van Dé Scheidingsmediator zorgt er namelijk voor dat er een gezamenlijke oplossing gevonden wordt waarin beide partijen zich kunnen vinden. Wij bieden tijdens het scheidingstraject onafhankelijke hulp en luisteren naar beide partijen, zodat er een passende oplossing gevonden wordt. In diverse gesprekken bespreken we punten die niet over het hoofd gezien mogen worden. Verder zal de mediator u de gelegenheid geven om eventuele emoties naar voren te brengen, maar dit is uiteraard geen verplichting. u heeft dus zelf de regie in handen en zult de sturende factor zijn gedurende het mediationtraject.

De mediator zal ervoor zorgen dat gemaakte afspraken vast komen te liggen in een scheidingsconvenant en eventueel een ouderschapsplan. Pas wanneer deze getekend zijn, kan de scheiding ingediend worden bij de rechter. U hoeft hiervoor zelf niet naar de rechter.

Een scheidingsadvocaat in Breda inschakelen

Helaas is het niet bij iedere scheiding zo, dat u op een schappelijke manier uw wegen kunt scheiden. Als er een “vechtscheiding” ontstaat, kunt u kiezen voor een scheidingsadvocaat in Breda. Deze zal voor uw belangen opkomen en zal hulp en ondersteuning bieden bij het aanvragen van een scheiding. Zowel u als uw partner kunnen een advocaat inschakelen. Deze advocaten gaan dan in onderhandeling met elkaar en proberen hierbij een passende oplossing te vinden. Wanneer deze onderhandelingen mislukken, zal de scheiding voorgelegd moeten worden aan de rechter. Uw scheidingsadvocaat in Breda zal hierbij het woord voor u voeren. Probeer om dit te voorkomen daarom altijd uw scheiding via een mediator te regelen.

Kom in contact met Dé Scheidingsmediator

Wilt u graag uw scheiding om een aangename manier doorlopen waarbij zowel u als uw partner op een goede manier uit elkaar gaan? Schakel dan één van onze mediators in om uw scheidingsproces soepel te laten verlopen. Heeft u nog diverse vraagstukken of wilt u meer te weten komen over dit traject? Dan kunt u een kennismakingsgesprek inplannen bij Dé Scheidingsmediator. Dit eerste gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Hierin bespreken we belangrijke informatie, zodat u goed voorbereid bent. Maak gebruik van onze mediator en voorkom de noodzaak van een scheidingsadvocaat in Breda.

Vind een mediator voor een gratis kennismakingsgesprek

Uw postcode
076 204 2906 Stuur een bericht Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek met Jan Snijders