Bart Verberne

Lange Noordstraat 48
4331CE Middelburg

T 016 420 2519
E [email protected]

Mediator Breskens

Bart Verberne

  • Lemsterpad 54A
  • 8531AA Lemmer
016 420 2519 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Gesprekslocaties in de buurt
Middelburg (12km)
Lange Noordstraat 48, 4331CE Middelburg
Goes (25km)
Stationspark 8, 4462DZ Goes
Bergen op Zoom (51km)
Blokstallen 2B, 4611WB Bergen op Zoom
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator RFEA i.o.
Scheidingsbemiddelaar Bart Verberne

Wat u van mij, Bart Verberne, als scheidingsmediator regio Breskens mag verwachten

Als scheidingsmediator in Breskens heb ik het uitgangspunt dat het maken van passende keuzes de enige weg is om uw partnerrelatie op een waardevolle manier af te kunnen ronden. Aangezien ik een MfN erkend familiemediator ben, kan ik u garanderen dat u te maken heeft met een professional. Door mijn jarenlange ervaring en deskundigheid zal ik uw scheidingsproces op een betrokken wijze begeleiden. Eveneens steun ik u en zal ik samen met u creatief meedenken om goede keuzes te maken, zodat uw relatie op een waardevolle manier afgerond wordt.

Voor al uw vraagstukken over uw huis, hypotheek, alimentatie, pensioenverdeling, boedelverdeling en kindproblematiek rondom uw scheiding heb ik een passend antwoord klaarliggen. Door mijn juridische achtergrond en mijn specialisatie als scheidingsmediator in Breskens, zullen wij al deze vraagstukken op een betrokken wijze doorlopen en behandelen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Bart Verberne

Uw mediator in Breskens

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Wie is Bart Verberne?

Na mijn juridische achtergrond heb ik mij ruim 15 jaar geleden gespecialiseerd als mediator. Sindsdien ben ik een erkend rechtbankmediator en familiemediator. Door mijn juridische achtergrond en specialisatie als MfN erkend familiemediator zijn al uw emotionele, financiële en pedagogische vraagstukken bij mij als uw scheidingsmediator in Breskens in goede handen.

Oplossingsgericht voor het creëren van een nieuwe toekomst

Een scheidingsproces is een zeer emotioneel proces. Het is belangrijk dat alle emoties vrij spel krijgen. Het uiten van de emoties en de koppeling met de achterliggende behoefte, zorgt ervoor dat de gesprekken tussen u en mij van grote betekenis zijn. Ik werk dan ook als mediator in Breskens graag oplossingsgericht, waarbij het creëren van uw eigen toekomst centraal staat. Ik weet door mijn jarenlange ervaring hoe succesvol

mediation is bij een scheidingsproces. Mediation kan een groot verschil maken en kan daadwerkelijk als de succesfactor gezien worden. De successen die door mediation geboekt worden, geven mij erg veel voldoening. Dit succes geeft mij als scheidingsmediator in Breskens de energie en motivatie om elk scheidingsproces succesvol af te ronden.

Maak kennis met Dé ScheidingsMediator

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Pas als u een klik ervaren heeft, zullen wij de plannen maken om uw scheidingsproces succesvol af te ronden. Ik werk net als u het liefste overdag. Echter is het compleet begrijpelijk dat u overdag niet bezig kunt zijn met uw scheidingsproces. Vandaar stel ik mij graag voor u in de avonden en zaterdagen beschikbaar, indien nodig. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar mijn praktijk te komen, dan kom ik zonder bezwaar naar u toe. Uw scheiding succesvol afronden is immers wat telt!

Contact opnemen 016 420 2519
Interessante artikelen
016 420 2519 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Bart Verberne