Renata Vermeulen

Hofstraat 2
7001CD Doetinchem

T 031 520 1515
E [email protected]

Mediator Brummen

Renata Vermeulen

  • Hofstraat 2
  • 7001CD Doetinchem
031 520 1515 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Doetinchem (16km)
Hofstraat 2, 7001CD Doetinchem
Ulft (26km)
F.N. Deurvorststraat 43, 7071BG Ulft
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator NOBCO registercoach RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Renata Vermeulen

Wat kunt u verwachten van Renata Vermeulen, uw mediator Brummen?

Een scheiding kent zowel feitelijke en emotionele aspecten. Bij mij als mediator krijgt u voor beide aspecten de juiste begeleiding. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken, dan is het zeer belangrijk dat zij van beide ouders kunnen blijven houden en een goed contact opbouwen. De basis voor het ouderschap leggen we vast in een ouderschapsplan. Hierin staan afspraken over onder andere de omgangsregeling, financiën en opvoedingsvraagstukken. Desgewenst en passend bij hun leeftijd worden de kinderen hier ook bij betrokken.

Contact opnemen

Contact opnemen met Renata Vermeulen

Uw mediator in Brummen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Uw mediator in Brummen - Renata Vermeulen

Ik ben een ervaren en gespecialiseerde scheidingsbemiddelaar en coach ouders tevens vanaf de wens van scheiding tot in de toekomst wanneer er aan het ouderschap invulling wordt gegeven. Uw scheiding alsook uw ouderschap is daarom bij mij als scheidingsmediator in Brummen in goede handen. Ik bied de juiste begeleiding bij het opstellen van een eerlijke alimentatieregeling, de verdeling van pensioenen, de verdeling van een eigen bedrijf en bij vraagstukken rondom de huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen. De afspraken die we maken zal ik vastleggen in een ouderschapsplan, maar uiteraard zal ik deze in begrijpelijke taal aan u uitleggen.

Scheiden, en nu? De juiste hulp bij scheiden

In de praktijk blijkt het uitvoeren van de ideeën die we aan de mediationtafel bespreken vaak lastiger dan gedacht. Daarom coach ik u en uw (ex)partner als scheidingsmediator in Brummen gedurende het transformatieproces van ex-partners naar collega's in het ouderschap. Dit doe ik door enerzijds voldoende aandacht te besteden aan de rouwverwerking van de verbroken relatie en anderzijds door regelmatig het ouderschapsplan te evalueren en waar nodig bij te sturen.

Onbedoeld worden kinderen vaak de dupe van een echtscheiding. Als mediator bij scheiding wil ik dit ten strengste voorkomen. Ik begrijp dat ouders mensen met eigen belangen, wensen en emoties zijn en het daarom lastig kan zijn om de belangen van hun kinderen continue scherp op het netvlies te houden. Zowel de kinderen alsook u als ouder zijnde verdienen een goede afronding van de scheiding. Deze hulp bied ik u als scheidingsmediator in Brummen graag.

Maak gratis kennis met mediator in Brummen

Wilt u graag een afspraak maken voor een eerste gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels telefoon, e-mail of het online contactformulier. Indien gewenst kunnen we het gesprek ook in de avonduren of op zaterdag plannen.

Ervaart u een klik tussen u en mij en heeft u voldoende vertrouwen om het proces samen te doorlopen, dan zullen we een verdere planning opstellen. Ik kan u ook een inschatting geven over de totale kosten van scheiding, de kosten voor het opstellen van een alimentatieberekening of ouderschapsplan en de kosten voor het coachingstraject. Ik leid uw scheiding graag naar een goede afronding.

Contact opnemen 031 520 1515
Interessante artikelen
031 520 1515 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Renata Vermeulen