Arold Boersma

Martinikerkhof 29
9712JH Groningen

T 050 205 2985
E [email protected]

Mediator Buitenpost

Arold Boersma

  • Westerweg 28A
  • 9824PH Noordwijk
050 205 2985 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Marum (11km)
Westerweg 28A, 9824PH Noordwijk
Groningen (28km)
Martinikerkhof 29, 9712JH Groningen
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Arold Boersma

Wat u van Arold Boersma als scheidingsmediator in Buitenpost mag verwachten

Elke echtscheiding is uniek. De omstandigheden zijn telkens weer verschillend en ieder mens reageert anders op de spanning en de hectiek die een scheiding met zich meebrengt. Voor mij is het dan ook logisch dat een scheidingsmediator telkens weer kijkt wat in de gegeven situatie de beste oplossing is voor alle partijen. Mijn naam is Arold Boersma en als scheidingsmediator in Buitenpost lever ik maatwerk. Stellen die besloten hebben om te gaan scheiden, help ik bij een waardige afronding van hun huwelijk. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Arold Boersma

Uw mediator in Buitenpost

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Uw echtscheiding in goede banen

Als MfN-geaccrediteerd familiemediator beschik ik over de nodige juridische en financiële kennis met betrekking tot echtscheidingen. Samen met mijn cliënten bespreek ik allerlei praktische zaken die geregeld moeten worden. Zo help ik bijvoorbeeld bij het maken van afspraken over alimentatie en de verdeling van de goederen en het vermogen. Ook help ik bij het opstellen van het echtscheidingsconvenant. Bij complexe vraagstukken en problemen kan ik een beroep doen op diverse specialisten in mijn netwerk. Zodoende zorg ik ervoor dat uw echtscheiding netjes geregeld wordt en u niet voor juridische of financiële verrassingen komt te staan. 

Toch is de juridische kant voor mij niet het allerbelangrijkst. Mediation bij echtscheiding in Buitenpost draait voor mij in eerste instantie om mensen. Iedere betrokkene heeft zijn eigen verhaal, standpunten en belangen. Ik vind het belangrijk dat iedere betrokkene gehoord wordt en zich daadwerkelijk gehoord voelt. Daarom ga ik voor maatwerk. Binnen de regels is er vaak veel meer mogelijk dan cliënten vooraf denken. Die puzzel telkens opnieuw leggen, is wat mediation voor mij zo boeiend maakt. 

Ervaring met kinderen bij echtscheiding

Naast mijn werk als mediator ben ik actief voor Humanitas. Daar treed ik bij conflicten tussen buren op als buurtbemiddelaar en daarnaast ben ik coördinator van het project Begeleide Omgangsregeling. Samen met een team van vrijwilligers begeleid ik mensen die het na een scheiding niet lukt om zelfstandig vorm te geven aan een omgangsregeling voor de kinderen.

Die ervaring met scheidingen waarbij kinderen betrokken zijn, helpt mij bij mijn werk als scheidingsmediator in Buitenpost. Met name voor de positie van kinderen kan ik van toegevoegde waarde zijn. De impact van een echtscheiding op de kinderen kan groot zijn en ook na de scheiding – wanneer er bijvoorbeeld nieuwe partners in hun leven verschijnen – kunnen zij het moeilijk hebben. De behoefte van kinderen aan ouders die er voor hen zijn, maar er ook van elkaar mogen zijn, is vaak groot. Cliënten die erin slagen om elkaar als partners los te laten, maar als ouders goed te blijven functioneren, doen hun kinderen en zichzelf een groot plezier. Ik gun alle partijen dat zij hun leven na de scheiding weer op kunnen pakken en met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen zien. Met die insteek ga ik dan ook te werk als scheidingsmediator in Buitenpost. 

Maak vrijblijvend kennis met Arold Boersma

Een echtscheiding gaat vaak gepaard met conflicten. Helaas komen stellen daardoor regelmatig in een ‘vechtscheiding’ terecht. Wilt u dat voorkomen? Heeft u de intentie om er samen, met gezond verstand en zonder juridische strijd, uit te komen? Dan help ik u graag om uw huwelijk waardig af te ronden. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen 050 205 2985
Interessante artikelen
050 205 2985 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Arold Boersma