Frans Antonis

Dudokstraat 11
3822WK Amersfoort

T 033 203 4649
E [email protected]

Mediator Bunnik

Frans Antonis

  • Dudokstraat 11
  • 3822WK Amersfoort
033 203 4649 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Amersfoort (18km)
Dudokstraat 11, 3822WK Amersfoort
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Frans Antonis

Wat mag u van Frans Antonis, mediator regio Bunnik, verwachten?

Mede door ruim 10 jaar ervaring als gespecialiseerd scheidingsmediator kan ik u gedurende het scheidingsproces van begin tot eind op een deskundige en begripvolle wijze begeleiden. Zowel de emotionele als materiële belangen die u van belang acht, komen aan bod. Het is van belang dat we er samen voor zorgen dat u bewust de keuzes kunt maken die het beste aansluiten bij uw individuele wensen en behoeften. Mijn financiële en juridische kennis staan hier borg voor.

Contact opnemen

Contact opnemen met Frans Antonis

Uw mediator in Bunnik

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator
Wat anderen over Frans Antonis zeggen
Daar zijn we trots op
Duidelijk en snel
Ik vond Frans duidelijk in wat er van ons verwacht werd waardoor dit moeilijke proces toch iets subtieler verloopt. Erg blij dat we het zo snel geregeld konden krijgen. Linda, Amersfoort 03-06-2021
Uitstekend geholpen.
Vakbekwame eerlijke mediator die mij en mijn ex op een volkomen eerlijke manier heeft geholpen met het opstellen van een ouderschapsplan. Nogmaals bedankt! Frank, Leidschendam 25-09-2020
Begripvol en luisterend
Begripvol luisterend oplossingsgericht alles voor de klant. Marc, Den Bosch 22-02-2021
Zeer fijne begripvolle man. Met goede begeleiding.
Ik heb de samenwerking en contact als zeer prettig ervaren. Er was veel begrip van de mediator naar de ouders toe. Meneer Antonis heeft samen met ons een ouderplan samengesteld, en goed gekeken naar wat beide ouders willen. Het is een man met een warm hart die zijn werk erg goed doet. Je kan altijd terecht met vragen of andere dingen. Ik heb geen stress gehad tijdens het regelen van dit document. En daar ben ik meneer Antonis erg dankbaar voor. Echt een aanrader! Marga , Alphen aan den rijn 27-09-2020

Als mediator in Bunnik is het aan mij de taak om u in het proces te begeleiden en uiteindelijk tot afspraken te komen die voor beide partijen goed aanvoelen. Niet alleen uzelf, maar ook uw eventuele kinderen moeten zich uiteraard goed voelen bij de gemaakte afspraken. Op deze manier moet er ook voldoende perspectief gekweekt worden op een mooie toekomst.

Wie is Frans Antonis?

Een ruime 11 jaar geleden koos ik ervoor om het bedrijfsleven gedag te zeggen en mij te richten op het beroep van scheidingsmediator. Als mensen-mens voelde ik mij geroepen om anderen in moeilijkheden te helpen. Vandaar dat ik mij ben gaan specialiseren in het vak van een mediator. Mede door mijn vele jaren ervaring kan ik met trots melden dat mijn carrière als mediator in Bunnik zich tot dusver uitstekend heeft geleend om mensen in penibele situaties te helpen.

Waar haal ik mijn motivatie vandaan?

Ook ikzelf heb helaas ervaring met scheiden. Het is inmiddels 20 jaar geleden dat ik ben gescheiden, maar ik weet nog maar al te goed hoezeer deze beslissing mijn leven op z'n kop zette. Niet alleen dat van mijzelf, maar ook dat van mijn partner, kinderen, familie en kennissen. Buiten de vaak heftig opspelende emoties, is het vooral de onzekerheid over je toekomst die aan je vreet. Normaal functioneren wordt daardoor een lastige opgave, aangezien deze onzekerheid veel energie kost.

Toentertijd waren er ook weinig mediators te vinden, simpelweg omdat er nauwelijks tot geen waarde aan werd gehecht. Mede door de vernieuwde regelgeving heeft het beroep flinke stappen kunnen maken. Als gevolg kan ik als scheidingsmediator in Bunnik dan ook afspraken 'op maat' maken die binnen de wettelijke kaders vallen.

Mede door dit brede scala aan mogelijkheden werk ik inmiddels al meer dan 10 jaar met veel genoegen als scheidingsmediator. Uiteraard kost het helpen van mensen in een scheidingsproces veel tijd en moeite, maar ik doe er altijd alles aan om ze op weg te helpen naar een mooie toekomst. Het geeft mij dan ook veel voldoening wanneer iedereen na afloop van dit proces tevreden is en met goede moed start aan zijn of haar nieuwe start.

Plan een gratis gesprek in met Dé ScheidingsMediator Bunnik

Ik ben altijd te bereiken per telefoon of via de mail wanneer u voelt dat u hulp nodig heeft. In ons gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we een opzet over hoe het eventuele scheidingstraject er voor u uit gaat zien. Daarnaast probeer ik uw laatste zorgen weg te halen en al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik leg op begrijpelijk wijze uit hoe ik te werk ga en wat ik van beide partijen verwacht.

Na ons eerste gesprek en het analyseren van de situatie, kan ik een inschatting maken van de benodigde tijd om tot het beoogde eindresultaat te komen. Uiteraard vergeet ik het kostenplaatje niet, aangezien dit ook een belangrijk aspect is in het scheidingsproces.

U kunt contact opnemen met Dé ScheidingsMediator in Bunnik via bovenstaand formulier. Een andere optie is om te bellen naar +31 33 203 4649 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Ook als u woonachtend bent in andere nabijgelegen plaatsen kun u bij mij terecht. Ik ben namelijk beschikbaar voor mediation in Amersfoort en de omliggende locaties.

Contact opnemen 033 203 4649
Interessante artikelen
033 203 4649 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Frans Antonis