Wendy Schoegje

Rietzangerweg 34
1111VL Diemen

T 020 290 3653
E wendy.schoegje@descheidingsmediator.nl

Mediator Bussum

Wendy Schoegje

  • Rietzangerweg 34
  • 1111VL Diemen
  •  
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RFEA RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Wendy Schoegje

Wat mag u van mij, Wendy Schoegje, als scheidingsmediator regio Bussum verwachten?

Zodra u besluit om te gaan scheiden, komt er veel op u af. Een scheiding is een emotionele tijd waarin veel zaken geregeld dienen te worden. Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding, dan maakt dat de situatie nog complexer. Er moeten naast de diverse financiële aspecten en woonsituatie (toekomstgerichte) afspraken worden gemaakt over de omgang en zorg voor de kinderen. Als mediator in Bussum bied ik mijn cliënten gedurende het proces houvast en structuur door ruimte te bieden voor emoties en het stappenplan waarin alle zaken aan de orde komen te doorlopen. Naast MfN Registermediator ben ik ook Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA) waardoor ik beschik over ruime kennis van alle financiële, juridische en fiscale aspecten die ter zake komen bij scheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met Wendy Schoegje

Uw mediator in Bussum

Wie is Wendy Schoegje?

Na 30 jaar bij een bank gewerkt te hebben, heb ik de stap naar mediation gezet. In mijn functie als teamleider ontdekte ik mijn passie voor het coachen en kwam mijn cijfermatig inzicht goed van pas. Voor mij als scheidingsmediator in Bussum komen al deze aspecten samen. Ik bied mijn cliënten begeleiding bij de afhandeling van hun scheiding en daardoor benut ik zowel mijn cijfermatig inzicht alsook mijn coachende vaardigheden.

Mediation bij scheiding

Scheiden is voor velen één van de moeilijkste periodes in hun leven. Als scheidingsmediator in Bussum geloof ik erin dat mensen gelukkiger zijn wanneer hun scheiding goed is afgehandeld. Om die reden vind ik het inspirerend om hen daarbij te helpen, zodat zij weer verder kunnen.

Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de toekomst waardoor onzekerheid vermindert en er weer vertrouwen zal ontstaan voor in de toekomst.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Bussum

Wilt u een scheiding aanvragen of bent u benieuwd wat de kosten van scheiding zijn en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Ervaart u een klik, dan begeleid ik u graag gedurende het scheidingsproces als uw scheidingsmediator in Bussum.

Interessante artikelen