Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Wie is mediator Gabriëlle?

Na 20 jaar als advocate werkzaam te zijn geweest, wilde ik iets anders. Ik besloot een overstap te maken richting mediation, met als focus mediator in Bussum bij scheiding. Vanwege mijn voormalige werk als advocate, beschik ik over juridische kennis die ook in in mijn functie als scheidingsmediator in Bussum weer van pas komt. Ik focus mij tijdens de gesprekken ook op de kinderen, die ongevraagd ook in een scheidingssituatie terecht zijn gekomen. Indien gewenst kan ik zelfs gratis een kindgesprek voeren met uw kind of kinderen, zodat ook zij hun zorgen en wensen kenbaar kunnen maken. 

Mediation bij scheiding

Scheiden is voor velen één van de moeilijkste periodes in hun leven. Als scheidingsmediator in Bussum geloof ik erin dat mensen gelukkiger zijn wanneer hun scheiding goed is afgehandeld. Vanuit mijn ervaring als advocate weet ik ook hoe het is wanneer een scheiding op een minder vredige manier verloopt. Dit wil ik u dan ook absoluut besparen en het geeft mij de motivatie om elk mediation traject tot een goed einde te brengen.

Wat anderen over Mediator Bussum zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Om die reden vind ik het inspirerend om daarin een begeleidende rol te spelen, zodat iedereen verder kan. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de toekomst waardoor onzekerheid vermindert en er weer vertrouwen zal ontstaan voor in de toekomst.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Bussum

Wilt u een scheiding aanvragen of bent u benieuwd wat de kosten van scheiding zijn en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Ervaart u een klik, dan begeleid ik u graag gedurende het scheidingsproces als uw scheidingsmediator in Bussum.