mr. Gabriëlle Gijsberts

Koninginnelaan 11
1217KP Hilversum

T 020 290 3653
E [email protected]

Mediator Bussum

mr. Gabriëlle Gijsberts

  • Lindelaan 10
  • 1405AK Bussum
020 290 3653 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Bussum (0km)
Lindelaan 10, 1405AK Bussum
Hilversum (4km)
Koninginnelaan 11, 1217KP Hilversum
Amstelveen (21km)
Startbaan 8, 1185XR Amstelveen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar mr. Gabriëlle Gijsberts

Wat kunt u van uw mediator regio Bussum, Gabriëlle Gijsberts, verwachten?

Tijdens een scheiding komt er veel op u af. Het is een emotionele rollercoaster waarin veel geregeld moet worden. Wanneer u kinderen heeft, dan maakt dit de situatie nog net wat complexer. Ook zij zitten namelijk in een scsheidingssituatie. Goede afspraken zijn essentieel, onder andere op het gebied van de kinderen, maar ook het huis en de inboedel, en de financiën / pensioen. Als mediator in Bussum begeleid ik mijn cliënten gedurende dit proces en voorzie in houvast en structuur. Door een scheiding stappenplan te doorlopen, vergeten we niets. Uiteraard is ook de ruimte voor emoties in deze moeilijke periode. Naast MfN Registermediator ben ik bijna 20 jaar werkzaam geweest in de advocatuur. Hierdoor ben ik optimaal juridisch onderlegd en kan ik u dus bijstaan in alle aspecten die ter zake komen bij de scheiding.

Contact opnemen

Contact opnemen met mr. Gabriëlle Gijsberts

Uw mediator in Bussum

Wie is mediator Gabriëlle?

Na 20 jaar als advocate werkzaam te zijn geweest, wilde ik iets anders. Ik besloot een overstap te maken richting mediation, met als focus mediator in Bussum bij scheiding. Vanwege mijn voormalige werk als advocate, beschik ik over juridische kennis die ook in in mijn functie als scheidingsmediator in Bussum weer van pas komt. Ik focus mij tijdens de gesprekken ook op de kinderen, die ongevraagd ook in een scheidingssituatie terecht zijn gekomen. Indien gewenst kan ik zelfs gratis een kindgesprek voeren met uw kind of kinderen, zodat ook zij hun zorgen en wensen kenbaar kunnen maken. 

Mediation bij scheiding

Scheiden is voor velen één van de moeilijkste periodes in hun leven. Als scheidingsmediator in Bussum geloof ik erin dat mensen gelukkiger zijn wanneer hun scheiding goed is afgehandeld. Vanuit mijn ervaring als advocate weet ik ook hoe het is wanneer een scheiding op een minder vredige manier verloopt. Dit wil ik u dan ook absoluut besparen en het geeft mij de motivatie om elk mediation traject tot een goed einde te brengen.

Om die reden vind ik het inspirerend om daarin een begeleidende rol te spelen, zodat iedereen verder kan. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de toekomst waardoor onzekerheid vermindert en er weer vertrouwen zal ontstaan voor in de toekomst.

Neem contact op met Dé ScheidingsMediator in Bussum

Wilt u een scheiding aanvragen of bent u benieuwd wat de kosten van scheiding zijn en spreekt mijn werkwijze u aan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik u meer vertellen over mediation en mijn werkwijze. Ervaart u een klik, dan begeleid ik u graag gedurende het scheidingsproces als uw scheidingsmediator in Bussum.

Contact opnemen 020 290 3653
Interessante artikelen
020 290 3653 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met mr. Gabriëlle Gijsberts