Petra Broere

Vissersdijk beneden 70
3319GW Dordrecht

T 010 321 1741
E [email protected]

Mediator Capelle aan den IJssel

Petra Broere

  • Kanaalweg 33-35
  • 2903LR Capelle aan den IJssel
010 321 1741 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator
Gesprekslocaties in de buurt
Capelle aan den IJssel (0km)
Kanaalweg 33-35, 2903LR Capelle aan den IJssel
Dordrecht (17km)
Vissersdijk beneden 70, 3319GW Dordrecht
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator
Scheidingsbemiddelaar Petra Broere

Wat u van mediator Petra Broere mag verwachten

Met elkaar in gesprek blijven voorkomt vechtscheidingen. Zeker wanneer jullie kinderen hebben, is dat natuurlijk van het grootste belang. Als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel help ik daarbij. Ik draag bij aan de rust en de verbinding die nodig zijn om jullie huwelijk op een waardige manier af te sluiten. Kunnen jullie mijn hulp gebruiken in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Contact opnemen

Contact opnemen met Petra Broere

Uw mediator in Capelle aan den IJssel

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Petra Broere

Van het onderwijs tot het internationale bedrijfsleven: gedurende mijn loopbaan heb ik diverse functies gehad in uiteenlopende werkgebieden. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met mensen. Die ervaring gebruik ik nu als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel. Het bemiddelen zit mij in het bloed en de overstap naar het mediatorsvak voelde voor mij dan ook heel natuurlijk aan. Bij elke mediation is het voor mij een mooie uitdaging om de betrokkenen weer met elkaar in gesprek te brengen en uiteindelijk tot een goede afsluiting te komen. 

Jullie echtscheiding in Capelle aan den IJssel goed geregeld

Onrust, onzekerheid, frustratie en teleurstelling: een scheiding is bijna altijd een emotionele en hectische periode. Vaak zijn mensen op zoek naar rust en structuur. Als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel help ik die te vinden. Door in gesprek te gaan, emoties uit te spreken, daadwerkelijk naar elkaar te luisteren en de financiële situatie in kaart te brengen, keert de rust terug en komt er structuur in het proces. Vervolgens gaan we samen aan de slag om afspraken te maken over de afwikkeling van jullie huwelijk. Als mediator begeleid ik het proces en bewaak ik de voortgang. Ik ben geen scheidsrechter en neem geen beslissingen, maar ondersteun jullie wel met informatie en de juiste vragen. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Belangen van kinderen voorop bij scheiding in Capelle aan den IJssel

Als gescheiden moeder van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is om goede afspraken te maken over het ouderschap na de scheiding. Hebben jullie kinderen, dan staan hun belangen tijdens de mediation voorop. Regelmatig vraag ik mijn cliënten om te proberen de situatie vanuit het perspectief van hun kinderen te bekijken. Dat helpt om de juiste prioriteiten te stellen en dus de juiste keuzes te maken. Samen gaan jullie aan de slag om heldere en werkbare afspraken te maken over de zorg voor de kinderen en zodoende een goed ouderschapsplan op te stellen. 

Petra Broere staat voor jullie klaar in Capelle aan den IJssel

Een goed geregelde echtscheiding is waardevol voor de rest van jullie leven. Hoe jullie situatie op dit moment ook is, jullie kunnen dat bereiken door in gesprek te blijven en naar elkaar te luisteren. Als mediator in Capelle aan den IJssel help ik daar graag bij. Zullen we kennismaken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. 

Contact opnemen 010 321 1741
Interessante artikelen
010 321 1741 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Petra Broere