Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Petra Broere

Van het onderwijs tot het internationale bedrijfsleven: gedurende mijn loopbaan heb ik diverse functies gehad in uiteenlopende werkgebieden. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met mensen. Die ervaring gebruik ik nu als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel. Het bemiddelen zit mij in het bloed en de overstap naar het mediatorsvak voelde voor mij dan ook heel natuurlijk aan. Bij elke mediation is het voor mij een mooie uitdaging om de betrokkenen weer met elkaar in gesprek te brengen en uiteindelijk tot een goede afsluiting te komen. 

Jullie echtscheiding in Capelle aan den IJssel goed geregeld

Onrust, onzekerheid, frustratie en teleurstelling: een scheiding is bijna altijd een emotionele en hectische periode. Vaak zijn mensen op zoek naar rust en structuur. Als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel help ik die te vinden. Door in gesprek te gaan, emoties uit te spreken, daadwerkelijk naar elkaar te luisteren en de financiële situatie in kaart te brengen, keert de rust terug en komt er structuur in het proces. Vervolgens gaan we samen aan de slag om afspraken te maken over de afwikkeling van jullie huwelijk. Als mediator begeleid ik het proces en bewaak ik de voortgang. Ik ben geen scheidsrechter en neem geen beslissingen, maar ondersteun jullie wel met informatie en de juiste vragen. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Wat anderen over ons zeggen

Daar zijn we trots op

Prettig geholpen

Prettig geholpen
Christiaan van der Slik uit Zoetermeer
10 december 2023

Geweldig

Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten. Maar zeer professioneel en luisterde aandachtig.
Lisa uit Breukelen

Zeer deskundig in zijn vakgebied, zeer goede communicatie en bereikbaarheid en vlotte afhandeling!

Dhr Richard Gregoire verstaat zijn vak en is heel goed benaderbaar. De gevraagde opdrachten zijn zeer accuraat en vlot behandeld en afgehandeld. Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de diensten van dhr. Richard Gregoire en alle keren naar volle tevredenheid.
Andre uit Den Haag

Geweldige mediator

Richard is iemand die op zeer prettige en menselijke wijze met belang voor beide partijen en betrokken kinderen de zaken deskundig oppakt. Hij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Richard heeft belangeloos meer tijd in onze bemiddeling gestoken dan vooraf afgesproken. Ik zou een ieder wie voor de vervelende taak van een echtscheiding staat Richard aanraden.
Eveline uit Den Haag

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het hele traject.

Wij zijn goed bijgestaan in het hele proces en hebben in goed overleg alles goed kunnen regelen.
Danielle uit Woerden

Goede hulp bij moeilijke zaken

Je kan zelf een hoop maar het is heel fijn als er iemand zit die vanaf afstand kan kijken naar de situatie waar je in zit. En ook op die manier je kan begeleiden daarin.
Frans uit Woerden

Belangen van kinderen voorop bij scheiding in Capelle aan den IJssel

Als gescheiden moeder van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is om goede afspraken te maken over het ouderschap na de scheiding. Hebben jullie kinderen, dan staan hun belangen tijdens de mediation voorop. Regelmatig vraag ik mijn cliënten om te proberen de situatie vanuit het perspectief van hun kinderen te bekijken. Dat helpt om de juiste prioriteiten te stellen en dus de juiste keuzes te maken. Samen gaan jullie aan de slag om heldere en werkbare afspraken te maken over de zorg voor de kinderen en zodoende een goed ouderschapsplan op te stellen. 

Petra Broere staat voor jullie klaar in Capelle aan den IJssel

Een goed geregelde echtscheiding is waardevol voor de rest van jullie leven. Hoe jullie situatie op dit moment ook is, jullie kunnen dat bereiken door in gesprek te blijven en naar elkaar te luisteren. Als mediator in Capelle aan den IJssel help ik daar graag bij. Zullen we kennismaken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.