Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Petra Broere

Van het onderwijs tot het internationale bedrijfsleven: gedurende mijn loopbaan heb ik diverse functies gehad in uiteenlopende werkgebieden. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met mensen. Die ervaring gebruik ik nu als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel. Het bemiddelen zit mij in het bloed en de overstap naar het mediatorsvak voelde voor mij dan ook heel natuurlijk aan. Bij elke mediation is het voor mij een mooie uitdaging om de betrokkenen weer met elkaar in gesprek te brengen en uiteindelijk tot een goede afsluiting te komen. 

Jullie echtscheiding in Capelle aan den IJssel goed geregeld

Onrust, onzekerheid, frustratie en teleurstelling: een scheiding is bijna altijd een emotionele en hectische periode. Vaak zijn mensen op zoek naar rust en structuur. Als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel help ik die te vinden. Door in gesprek te gaan, emoties uit te spreken, daadwerkelijk naar elkaar te luisteren en de financiële situatie in kaart te brengen, keert de rust terug en komt er structuur in het proces. Vervolgens gaan we samen aan de slag om afspraken te maken over de afwikkeling van jullie huwelijk. Als mediator begeleid ik het proces en bewaak ik de voortgang. Ik ben geen scheidsrechter en neem geen beslissingen, maar ondersteun jullie wel met informatie en de juiste vragen. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Wat anderen over Mediator Capelle aan den IJssel zeggen

Daar zijn we trots op
uit
10 december 2023

Prettige en warme hulp tijdens een nare periode

Angelique heeft ons zeer kundig begeleid. Dankzij haar vakkundigheid en onpartijdigheid heeft ze ons in korte tijd naar beide tevredenheid ondersteund. Blij dat het op deze manier heeft kunnen gaan ipv tegen over elkaar te staan hebben we samengewerkt aan de oplossing.
Niek uit Amsterdam

Angelique heeft een ingewikkelde periode overzichtelijk voor mij gemaakt met haar warmte en rust

Je rust en betrokkenheid bij onze situatie was voelbaar. Je hebt ons eerlijk geadviseerd over de afwegingen die te maken zijn, stapsgewijs zodat het overzichtelijk bleef. En de consequenties laten zien van eventuele keuzes. Ik ben ontzettend blij dat we bij jou terecht zijn gekomen, en naar deze bevredigende en rustige afloop hebben kunnen toewerken. Grote dank, ik zal dat niet snel vergeten. Deze tijd was ingewikkeld, maar heb je voor mij persoonlijk echt makkelijker en overzichtelijker gemaakt.
Janneke uit Amsterdam

Rustgevend en professioneel

De hele ervaring was zeer prettig. Er werd ons duidelijk uitgelegd wat er gaat komen en waaraan we moeten denken. Angelique is zeer flexibel met afspraken en gaf een rustig factor in ons scheiden. Ze heeft ons fijn geholpen in deze moeilijk tijd en toont veel empathie en begrip. Al met al heeft het geresulteerd in een fijne en rustgevende ervaring.
Ronald uit Amsterdam

Een zeer deskundige en onpartijdige vakvrouw

Mevrouw van Nistelrooij heeft ons in zeer korte tijd naar onze scheiding begeleid. Ze is betrokken, transparant, helder in haar bewoordingen en to the point. Ik vond haar in het bijzonder uitgesproken over het welzijn van de kinderen en het in acht nemen dat het vooral om hen moet gaan. Ook het verwerken van de concepten ging in rap tempo. Ze denkt mee en draagt effectief bij aan het proces om op een goede manier uit elkaar te gaan, ook al is het moeilijk als er zoveel emoties spelen. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Laurien uit Amsterdam

Prettige en zorgvuldige begeleiding

Samen met Angelique hebben mijn ex-vriendin en ik een zorgvuldig ouderschapsplan opgesteld. De begeleiding was betrokken en deskundig. Wij voelden ons op ons gemak en kregen de inhoudelijke ondersteuning die we nodig hadden.
Jeroen uit Amsterdam

Belangen van kinderen voorop bij scheiding in Capelle aan den IJssel

Als gescheiden moeder van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is om goede afspraken te maken over het ouderschap na de scheiding. Hebben jullie kinderen, dan staan hun belangen tijdens de mediation voorop. Regelmatig vraag ik mijn cliënten om te proberen de situatie vanuit het perspectief van hun kinderen te bekijken. Dat helpt om de juiste prioriteiten te stellen en dus de juiste keuzes te maken. Samen gaan jullie aan de slag om heldere en werkbare afspraken te maken over de zorg voor de kinderen en zodoende een goed ouderschapsplan op te stellen. 

Petra Broere staat voor jullie klaar in Capelle aan den IJssel

Een goed geregelde echtscheiding is waardevol voor de rest van jullie leven. Hoe jullie situatie op dit moment ook is, jullie kunnen dat bereiken door in gesprek te blijven en naar elkaar te luisteren. Als mediator in Capelle aan den IJssel help ik daar graag bij. Zullen we kennismaken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.