Gesprekslocaties in de buurt

Stuur mij een bericht

  • Hidden


Maak kennis met Petra Broere

Van het onderwijs tot het internationale bedrijfsleven: gedurende mijn loopbaan heb ik diverse functies gehad in uiteenlopende werkgebieden. In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met mensen. Die ervaring gebruik ik nu als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel. Het bemiddelen zit mij in het bloed en de overstap naar het mediatorsvak voelde voor mij dan ook heel natuurlijk aan. Bij elke mediation is het voor mij een mooie uitdaging om de betrokkenen weer met elkaar in gesprek te brengen en uiteindelijk tot een goede afsluiting te komen. 

Jullie echtscheiding in Capelle aan den IJssel goed geregeld

Onrust, onzekerheid, frustratie en teleurstelling: een scheiding is bijna altijd een emotionele en hectische periode. Vaak zijn mensen op zoek naar rust en structuur. Als scheidingsmediator in Capelle aan den IJssel help ik die te vinden. Door in gesprek te gaan, emoties uit te spreken, daadwerkelijk naar elkaar te luisteren en de financiële situatie in kaart te brengen, keert de rust terug en komt er structuur in het proces. Vervolgens gaan we samen aan de slag om afspraken te maken over de afwikkeling van jullie huwelijk. Als mediator begeleid ik het proces en bewaak ik de voortgang. Ik ben geen scheidsrechter en neem geen beslissingen, maar ondersteun jullie wel met informatie en de juiste vragen. De gemaakte afspraken leg ik voor jullie vast in een echtscheidingsconvenant. 

Wat anderen over Mediator Capelle aan den IJssel zeggen

Daar zijn we trots op

Uitstekende service

Snel, vriendelijk en duidelijk. Zeker aan te bevelen!

Charissa – Deventer
10 december 2023

Helpend

Esther gaf op een prettige manier informatie, advies en sturing in het samen afspraken maken over de scheiding. Mede met dank aan haar hebben we alle afspraken volledig en weloverwogen kunnen maken zonder onderwerpen over het hoofd te zien waar we zelf niet over na gedacht zouden hebben. Mediation kost even wat maar ik vond het de inverstering waard.
Madelief uit Beverwijk
10 december 2023

Ivette is een professionele, maar ontzettend vriendelijk ondersteuner in een lastige periode.

Ivette heeft met ons heel prettig alle stappen doorlopen om een goed plan en convenant op te stellen waar wij beide ons in kunnen vinden. Ivette is erg professional, maar ook een lief persoon. Er was genoeg ruimte om ook even stil te staan bij persoonlijke momenten. Ondanks de niet leuke situatie, heb ik Ivette het hulp als zeer prettig ervaren.
Natascha uit Emmercompascuum

en fijn duidelijk contact.

Mijn ervaring met Annette,was zeer postief,erg betrokken fijn om mee te praten,dacht goed mee. En heeft ons/mijn heel goed geholpen,in de gehele afhandeling van de medeation.
D H Kloes uit alkmaar

Fijn

Ivette is een fijn persoon om als mediator te hebben. Ze is onpartijdig, legt duidelijk en goed uit. Zeker een aanrader wanneer je een mediator nodig hebt.
Wendy uit Sleen

Transparante communicatie

Deskundig en transparant heeft Gabrielle ons door het mediationtraject geholpen, waar mijn ex-partner en ik zeer blij mee zijn.
Fatima uit Naarden

Belangen van kinderen voorop bij scheiding in Capelle aan den IJssel

Als gescheiden moeder van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is om goede afspraken te maken over het ouderschap na de scheiding. Hebben jullie kinderen, dan staan hun belangen tijdens de mediation voorop. Regelmatig vraag ik mijn cliënten om te proberen de situatie vanuit het perspectief van hun kinderen te bekijken. Dat helpt om de juiste prioriteiten te stellen en dus de juiste keuzes te maken. Samen gaan jullie aan de slag om heldere en werkbare afspraken te maken over de zorg voor de kinderen en zodoende een goed ouderschapsplan op te stellen. 

Petra Broere staat voor jullie klaar in Capelle aan den IJssel

Een goed geregelde echtscheiding is waardevol voor de rest van jullie leven. Hoe jullie situatie op dit moment ook is, jullie kunnen dat bereiken door in gesprek te blijven en naar elkaar te luisteren. Als mediator in Capelle aan den IJssel help ik daar graag bij. Zullen we kennismaken? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.