Afra Koning

Vondelstraat 45 a
6512 BB Nijmegen

T 024 202 3661
E [email protected]

Mediator Cuijk

Afra Koning

  • Vondelstraat 45 a
  • 6512 BB Nijmegen
024 202 3661 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Nijmegen (12km)
Vondelstraat 45 a, 6512 BB Nijmegen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Afra Koning

Wat mag u van mij, Afra Koning, als mediator regio Cuijk verwachten?

Heeft u in samenspraak met uw partner besloten om uit elkaar te gaan, dan komt er nogal het een en ander op u af. Wellicht zoveel dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Vragen over uw financiële welvaart, het verdere verloop van uw scheiding en hoe u om moet gaan met uw kinderen zijn natuurlijk heel gewone vragen ten tijde van een scheiding. Als scheidingsmediator in Cuijk kan ik u met al deze bovenstaande kwesties, en meer, helpen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Afra Koning

Uw mediator in Cuijk

Afra Koning: uw mediator

Ik ben sinds 2010 werkzaam als MfN erkend registermediator en heb een specialisatie in familierecht en echtscheidingen. Ik kan u op een deskundige en professionele wijze begeleiden in het scheidingsproces. We gaan samen zitten en alle ingewikkelde vraagstukken die op ons pad liggen behandelen. Uiteindelijk vinden we oplossingen die ons allebei tevreden stellen. Als rechtbankmediator ben ik tevens aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde bijstand, dan heeft u hier middels mijn bemiddeling recht op.

Er wordt allereerst een kijkje genomen naar uw persoonlijke situatie, om vervolgens het scheidingsproces stapsgewijs te doorlopen. Terugkerende emoties gedurende scheidingen zoals wantrouwen of angst zijn normaal. Ik houd hier gedurende het proces uiteraard rekening mee. Het belangrijkste is dat u, uw partner alsook eventuele kinderen aan het eind van de rit voldoende toekomstperspectief wordt geboden om een nieuwe start te kunnen maken.

Normaal gesproken neem ik in het proces van mediation een neutrale positie in, waardoor er een zo goed mogelijke oplossing gerealiseerd kan worden voor alle betrokken partijen. Indien er kinderen bij een echtscheiding betrokken zijn, staat hun belang bij mij als scheidingsmediator in Cuijk bovenaan de lijst. De positie van het kind moet immers te allen tijde draaglijk worden gehouden.

Positief de toekomst tegemoet treden

Voor mijn werkzaamheden als scheidingsmediator in Cuijk ben ik meermaals geconfronteerd met scheidingen waarin de kinderen als wapen werden ingezet. Door zelf voor het beroep als familiemediator te hebben gekozen, wil ik eenzelfde praktijken met mijn bemiddeling uitsluiten. Een kind vraagt immers niet om een scheiding en is dan ook de laatste die er de dupe van mag worden. Mijn wens aan de ouders is dat zij dit allebei voorop stellen, zelfs boven hun eigen belang. Is een scheiding naar tevredenheid geregeld, dan ontstaat er ruimte om met een positieve blik naar de toekomst te kijken. Uw kinderen hebben hier altijd profijt van.

Vraag kosteloos een gesprek aan met Dé ScheidingsMediator Cuijk

Ik geef er de voorkeur aan om overdag de mediationsessies in te plannen. Indien dit voor u niet mogelijk is, dan kan er echter een uitzondering gemaakt worden om de sessies in de avonden of op zaterdagen in te plannen. Bel of stuur een mail naar Dé ScheidingsMediator Cuijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er sprake van een klik met elkaar, dan stellen we samen de verdere planning van het scheidingsproces op.

Contact opnemen 024 202 3661
Interessante artikelen
024 202 3661 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Afra Koning