Ivette Folkers

Ullevi 13
7825SC Emmen

T 059 120 3547
E [email protected]

Mediator Dalen

Ivette Folkers

  • Ullevi 13
  • 7825SC Emmen
059 120 3547 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Emmen (15km)
Ullevi 13, 7825SC Emmen
Zuidwolde (22km)
Reuvenkamp 23, 7921HV Zuidwolde
Assen (34km)
Overcingellaan 17, 9401LA Assen
Bij u thuis
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Ivette Folkers

Wat mag u van mij, Ivette Folkers, als scheidingsmediator regio Dalen verwachten?

Met mijn jarenlange ervaring en deskundigheid kan ik uw emotionele scheidingsproces op een duidelijke en betrokken wijze begeleiden. Naast het begeleiden van dit emotionele proces, is het belangrijk om samen met u goede afspraken te maken over de toekomst. Met mijn deskundige achtergrond en neutrale beweegredenen kan ik u als uw scheidingsmediator in Dalen de begeleiding verlenen die u verdient. Samen met u zoeken we naar oplossingen die voor alle partijen een duurzame toekomst bieden, zodat u zich in de gegeven omstandigheden prettig voelt.

Een goede afronding van uw relatie helpt u naar een duurzame toekomst. Het proces zal gepaard gaan met emotionele aspecten. Dit emotionele proces zal u echter niet alleen doorlopen. Op een persoonlijke en betrokken manier zal ik dit proces samen met u en uw kinderen doorlopen. Al uw financiële, psychologische, juridische en pedagogische vraagstukken van een scheiding zullen op een ervaren en betrokken wijze samen met u behandeld worden.

Contact opnemen

Contact opnemen met Ivette Folkers

Uw mediator in Dalen

Wie is Ivette Folkers?

Mijn interesses hebben altijd in het sociale vlak gelegen. Ik vind het dan ook belangrijk om mensen te helpen. Vanuit die interesse heb ik ruim 10 jaar geleden de keuze gemaakt om mediator in Dalen te worden. Ik ben een MfN erkend familiemediator. Door mijn pedagogische achtergrond heb ik ervaren hoe kinderen beïnvloed kunnen worden door een echtscheiding. Om die beweegredenen ben ik secretaris van KieC (Kind in echtscheiding Centraal) geworden. Tevens ben ik rechtbankmediator en heb ik mij ingeschreven bij de Raad van Rechtsbijstand. Als u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, kunt u daar via mij aanspraak op maken.

De bevorderlijke omgeving voor u en uw kinderen

Een scheiding is een proces dat veel invloed kan hebben op een kind, mits het niet goed doorlopen wordt. Mijn drijfveer is om voor u en uw kind op een betrokken manier

een bevorderlijke omgeving te creëren. Het zien van de kinderen in een gunstige omgeving ontleent mij de energie om u als scheidingsmediator in Dalen te ondersteunen. Ik help u om samen met u op een ervaren en betrokken manier uw ouderschap opnieuw invulling te geven.

Maak gratis kennis met Dé ScheidingsMediator in Dalen

Ik werk net als u het liefst overdag. Het is begrijpelijk dat u overdag niet beschikbaar bent om uw scheiding te regelen. Om in al uw wensen te voorzien, wil ik mij graag in de avond (m.u.v. de vrijdagavond) beschikbaar stellen, indien u niet anders kunt.

Neem contact op met uw scheidingsmediator in Dalen voor een gratis kennismakingsgesprek. Pas als u ervan overtuigd bent dat er een klik is tussen ons, stel ik als mediator de planning voor het scheidingsproces op.

Contact opnemen 059 120 3547
Interessante artikelen
059 120 3547 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Ivette Folkers