Tanja Dohmen

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Dalfsen

Tanja Dohmen

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (14km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: MfN geaccrediteerd familiemediator Rechtbankmediator RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator SKJ geregistreerd
Scheidingsbemiddelaar Tanja Dohmen

Wat kunt u van Tanja Dohmen, uw mediator Dalfsen, verwachten?

Partijen krijgen in de situatie van scheiding te maken met veel chaos en onrust die de scheiding met zich meebrengt. U dient veel zaken te regelen, terwijl uw hoofd daar vanwege alle onrust en emoties eigenlijk niet naar staat. In mij heeft u een betrokken en ervaren mediator in Dalfsen gevonden die u helpt overzicht te houden gedurende het scheidingsproces. Graag geef ik u vanuit het negatieve, dat een scheiding vaak veroorzaakt, weer een positieve kijk op de toekomst. Niet alleen de juridische en financiële aspecten, maar ook de emotionele kanten van het scheidingsproces zijn bij mij als mediator in Dalfsen in vertrouwde handen.

Contact opnemen

Contact opnemen met Tanja Dohmen

Uw mediator in Dalfsen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Maak kennis met Tanja Dohmen

Gezien mijn passie voor mensen in conflictsituaties heb ik mij als scheidingsmediator in Dalfsen gespecialiseerd in bemiddeling bij scheiding. Eveneens ben ik rechtbankmediator en aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand en kan ik ervoor zorgen dat u aanspraak kunt maken op gesubsidieerde bijstand, mits u daarvoor in aanmerking komt. Dankzij mijn financiële en juridische kennis en expertise gecombineerd met mijn ruime werk- en levenservaring kan ik mensen in een conflictsituatie op onderscheidende wijze helpen. Uw scheiding is bij mij als mediator in goede handen.

De basis voor een nieuw begin

In het verleden heb ik veel te maken gehad met mensen in conflictsituaties. Hierbij merkte ik tot op welke hoogte het vak van scheidingsmediator verschil kan maken en uiteindelijk successen kan boeken. Het geeft mij als scheidingsmediator in Dalfsen iedere keer bijzonder veel motivatie en energie om iedere conflictsituatie op een succesvolle wijze af te ronden.

Graag help ik uw scheiding op een nette manier af te sluiten en wordt er een goede basis voor de toekomst gelegd. Op alle gebieden worden er duidelijke en weloverwogen afspraken gemaakt, waarbij rekening is gehouden met de belangen van u, uw (ex-)partner en eventuele kinderen. Is er overeenstemming bereikt over de afspraken, dan zorg ik voor een juridische vastlegging in het convenant. Afspraken met betrekking tot eventuele kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan.

Neem vrijblijvend contact op met Dé ScheidingsMediator Dalfsen

Mailt of belt u mij voor een eerste kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Pas zodra u bent overtuigd van een klik tussen u en mij, zal ik de verdere planning betreffende het scheidingsproces opstellen.

Natuurlijk werk ik het liefst overdag, maar ik begrijp ook dat het voor u niet altijd mogelijk is om uw scheiding overdag te regelen. Om die reden ben ik dan ook bereid om in de avonden of op zaterdag met u af te spreken, indien u niet anders kunt.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Tanja Dohmen