Richard Loedeman

Nijenhuislaan 33
8043WB Zwolle

T 038 202 3642
E [email protected]

Mediator Dalfsen

Richard Loedeman

  • Nijenhuislaan 33
  • 8043WB Zwolle
038 202 3642 Stuur een e-mail Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Gesprekslocaties in de buurt
Zwolle (14km)
Nijenhuislaan 33, 8043WB Zwolle
Bij u thuis of online middels videobellen
Certificeringen: RvR geregistreerd High Trust RvR geregistreerd MfN registermediator
Scheidingsbemiddelaar Richard Loedeman

Dit kan mediator Richard Loedeman voor jullie betekenen

Een huwelijk dat op alle fronten goed is afgerond, zodat jullie klaar zijn voor een nieuwe toekomst. Zonder elkaar als partners, maar – wanneer jullie kinderen hebben – nog wel als goed samenwerkende ouders. Dat is waar ik mij als scheidingsmediator in Dalfsen hard voor maak. Willen jullie daar samen met mij aan werken? Dan maak ik graag kennis. Neem contact op via Dé ScheidingsMediator voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Contact opnemen met Richard Loedeman

Uw mediator in Dalfsen

Waarom Dé ScheidingsMediator? Ervaren MfN-registermediators Altijd wel een mediator bij u in de buurt Deskundig, begripvol en ontzorgend Ontvang ondersteuning van A tot Z Direct contact met de mediator

Rust en structuur bij mediation in Dalfsen

Rustig, concreet, goed luisterend, meedenkend en onbevooroordeeld. Dat zijn een aantal termen die cliënten gebruiken om mij en mijn werkwijze te omschrijven. Na een lange carrière in het bedrijfsleven en bij een overheidsorganisatie ben ik inmiddels al weer jarenlang actief als scheidingsmediator. Honderden stellen in Dalfsen en wijde omgeving heb ik mogen begeleiden bij het afronden van hun huwelijk.

Vanzelfsprekend is elke situatie weer anders, maar tegelijk zijn ook veel elementen vaak hetzelfde. Ik begin doorgaans met het brengen van rust en structuur. In de hectiek rondom hun persoonlijke situatie is dat waar mensen die in scheiding liggen vaak vooral behoefte aan hebben.

Aandacht voor emoties bij scheiding in Dalfsen

Ook heb ik gedurende de mediation in Dalfsen veel aandacht voor de emoties die gepaard gaan met een scheiding. Jullie hebben de beslissing om uit elkaar te gaan niet voor niets genomen en in veel gevallen zitten onder meer boosheid, frustratie en verdriet nog erg hoog. In de gesprekken gaan we aan de slag om die emoties een plek te geven. Door daadwerkelijk met elkaar te praten én naar elkaar te luisteren ontstaat er vaak weer enig begrip en respect.

Dat laatste is niet alleen belangrijk voor het verwerken van de scheiding op de langere termijn. Ook tijdens de mediation werpt die benadering vaak al zijn vruchten af. Wanneer de ergste emoties gezakt zijn en de communicatie voldoende hersteld is, wordt het doorgaans een stuk makkelijker om afspraken te maken over alle zakelijke aspecten van de scheiding.

Met mijn financiële en juridische kennis zorg ik voor duidelijkheid, waarna het aan jullie zelf is om goede afspraken te maken. Die leg ik voor jullie vast in het echtscheidingsconvenant.

Kinderen centraal bij scheiding in Dalfsen

Als er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, krijgen zij van mij speciale aandacht tijdens de mediation in Dalfsen. Zij hebben immers niet gekozen voor de scheiding van hun ouders en mogen hier ook niet de dupe van worden. Daarom gaan we aan de slag met een goed ouderschapsplan, met duidelijke en realistische afspraken over de toekomstige zorg voor de kinderen. Jullie gaan als partners uit elkaar, maar als ouders blijven jullie voor altijd aan elkaar verbonden. Tijdens de mediation probeer ik eraan bij te dragen dat jullie in dat opzicht een sterk team blijven.

Samen werken aan een nieuwe start dankzij mediation

Een scheiding is een verlies en daar hoort een vorm van rouw bij. Mediation kan jullie helpen om die periode een goede invulling en betekenis te geven. Daarmee creëren jullie zelf de best mogelijke omstandigheden om een nieuwe start in het leven te maken. Mag ik jullie daarbij helpen? Neem dan contact op via Dé ScheidingsMediator voor een afspraak in Dalfsen.

Contact opnemen 038 202 3642
Interessante artikelen

Wij zijn ook werkzaam in

KampenMeppelDalfsenHasselt
038 202 3642 Stuur een bericht Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek Klik hier!
Plan vandaag nog uw gratis kennismakingsgesprek met Richard Loedeman